Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Bustin said:

interesantno je da u slucaju da nekupe Kundea, Celzi ce zavrsiti ovaj prozor sa pozitivnim protokom novca. 

kupicemo ili njega ili saula. a mozda dodje i moriba. 

pored toga imamo jos nekoliko igraca koji su u klubu a nece zaigrati. barkley, ampadu, drinkwater, baba, musonda, baker...

kada bi dosli i saul i kounde ovako bi to nekako izgledalo:

E9QjzgXXMAY2zAV?format=jpg&name=900x900 E9QjzgbWEAQbwiA?format=jpg&name=900x900

Posted

Kažu da je Zouma na pregledima u WHU.

Posted (edited)
17 minutes ago, 189- said:

kupicemo ili njega ili saula. a mozda dodje i moriba. 

pored toga imamo jos nekoliko igraca koji su u klubu a nece zaigrati. barkley, ampadu, drinkwater, baba, musonda, baker...

kada bi dosli i saul i kounde ovako bi to nekako izgledalo:

E9QjzgXXMAY2zAV?format=jpg&name=900x900 E9QjzgbWEAQbwiA?format=jpg&name=900x900

Chilwell ispred Alonsa samo kod tebe, kod TT ovaj drugi rutinski počinje utakmice.

Teška perverzija od squada inače :smiley_hail:Imati 20+ igrača koja komotno mogu da počnu bilo koju utakmicu je neviđen luksuz. 

Ne znam zašto bi Saul dolazio, doduše, ako može da se nada samo Loftus-Cheek minutima.

Edited by Weenie Pooh
Posted

deluje moćno, ali mislim da je to dugoročno neodrživa situacija. makar se tako pokazalo kod nas, a čini mi se da pep još i rotira dosta više. 

• +1 1
Posted

nije ovo po meni, slika sa twittera. verujem da ce igrati onaj koji je bolji matchup za protivnika. npr chilwell pre alonsa protiv vas. 

rlc je kao u pregovorima sa romom. a i da ostane rlc i onda treba jos jedan kvalitetniji od njega. kante se vec povredio, jorginho igra gotovo neprekidno nekoliko meseci, a ni kovacic nije najzdraviji. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, Weenie Pooh said:

Ne znam zašto bi Saul dolazio, doduše, ako može da se nada samo Loftus-Cheek minutima.

Zato što Walt Whitman nije prošao ljekarski. :Jova:

Posted

jel ovo Arsenal u jačem sastavu nego u prva dva kola PL, protiv drugog tima WBA? rival po meri

Posted
5 minutes ago, levi said:

jel ovo Arsenal u jačem sastavu nego u prva dva kola PL, protiv drugog tima WBA? rival po meri

Gde to gledaš Carabao Cup, ko ga je oteo Đilasu i Šolaku, i dokle će da ide tako, dokle?

Posted

arena 4

kaže unjkavi komentator da je WBA sa 11 novih igrača u odnosu na prvenstvo, a kod Arsenala Auba, Pepe, Daka Xhaka

Posted
7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Gde to gledaš Carabao Cup, ko ga je oteo Đilasu i Šolaku, i dokle će da ide tako, dokle?

otet je još pre četiri godine

Posted
1 minute ago, renne said:

otet je još pre četiri godine

Ih, vidi se da ga nisam gledao još od pre-šampionskih dana.

Posted
4 minutes ago, 189- said:

verovatno se nisu dogovorili oko placanja.

Štekaju lovu za Lingardaru, MMW...   :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...