189- Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 1 hour ago, Bustin said: interesantno je da u slucaju da nekupe Kundea, Celzi ce zavrsiti ovaj prozor sa pozitivnim protokom novca. kupicemo ili njega ili saula. a mozda dodje i moriba. pored toga imamo jos nekoliko igraca koji su u klubu a nece zaigrati. barkley, ampadu, drinkwater, baba, musonda, baker... kada bi dosli i saul i kounde ovako bi to nekako izgledalo:
Weenie Pooh Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 (edited) 17 minutes ago, 189- said: kupicemo ili njega ili saula. a mozda dodje i moriba. pored toga imamo jos nekoliko igraca koji su u klubu a nece zaigrati. barkley, ampadu, drinkwater, baba, musonda, baker... kada bi dosli i saul i kounde ovako bi to nekako izgledalo: Chilwell ispred Alonsa samo kod tebe, kod TT ovaj drugi rutinski počinje utakmice. Teška perverzija od squada inače Imati 20+ igrača koja komotno mogu da počnu bilo koju utakmicu je neviđen luksuz. Ne znam zašto bi Saul dolazio, doduše, ako može da se nada samo Loftus-Cheek minutima. Edited August 25, 2021 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 deluje moćno, ali mislim da je to dugoročno neodrživa situacija. makar se tako pokazalo kod nas, a čini mi se da pep još i rotira dosta više. 1
189- Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 nije ovo po meni, slika sa twittera. verujem da ce igrati onaj koji je bolji matchup za protivnika. npr chilwell pre alonsa protiv vas. rlc je kao u pregovorima sa romom. a i da ostane rlc i onda treba jos jedan kvalitetniji od njega. kante se vec povredio, jorginho igra gotovo neprekidno nekoliko meseci, a ni kovacic nije najzdraviji. 1
ArleKino Posted August 25, 2021 Author Posted August 25, 2021 1 hour ago, Weenie Pooh said: Ne znam zašto bi Saul dolazio, doduše, ako može da se nada samo Loftus-Cheek minutima. Zato što Walt Whitman nije prošao ljekarski.
levi Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 jel ovo Arsenal u jačem sastavu nego u prva dva kola PL, protiv drugog tima WBA? rival po meri
Weenie Pooh Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 5 minutes ago, levi said: jel ovo Arsenal u jačem sastavu nego u prva dva kola PL, protiv drugog tima WBA? rival po meri Gde to gledaš Carabao Cup, ko ga je oteo Đilasu i Šolaku, i dokle će da ide tako, dokle?
levi Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 arena 4 kaže unjkavi komentator da je WBA sa 11 novih igrača u odnosu na prvenstvo, a kod Arsenala Auba, Pepe, Daka Xhaka
renne Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Gde to gledaš Carabao Cup, ko ga je oteo Đilasu i Šolaku, i dokle će da ide tako, dokle? otet je još pre četiri godine
Weenie Pooh Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 1 minute ago, renne said: otet je još pre četiri godine Ih, vidi se da ga nisam gledao još od pre-šampionskih dana.
Jeremija Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 4 minutes ago, 189- said: verovatno se nisu dogovorili oko placanja. Štekaju lovu za Lingardaru, MMW...
Recommended Posts