kipo Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 21 minutes ago, John Coltrane said: Jebem li vam krvavu majku Gore je nesviranje povlacenja Elange. Mislim, mozda nije toliko uticalo na njegovo kretanje ali pravila jbg
radnik Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 9 minutes ago, kipo said: Da li je moguce da je penal sviran zbog "remplovanja" o ledja a ne o rame? Ja mislim po listu desne noge, ako je bilo kontakta
Moća Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Aman bre nagazio mu je levu nogu jel ste coravi?Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Baldrick S. Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Sve to zbog "clear and obviuos error" klauzule u engleskom VAR-u. Da je sudija svirao faul nad Elangom, VAR ga ne bi ponistio. Da je sudija svirao penal kod ruke Cedrika, VAR ga ne bi ponistio. Sve ovo u stvari znaci da jedni drugima nece da se mesaju u posao. Osim da VAR izvlaci linije i kao glitch u football manageru, svaki pout kad sudija ode da pogleda ekran promeni odluku. 1
Mindaugas Žukauskas Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 38 minutes ago, Weenie Pooh said: Minimalan kontakt, Saka uspešno odigrao loptom... ali džabe. Mora branič da se skloni od igrača, ne samo da mu ne zasmeta nego i da ga slučajno ne dotakne. Jer ako ovaj uspešno odigra, može da se ispostavi da je bio ofsajd u kom slučaju svaki kontakt retroaktivno postaje penal Da ga nije ovaj gurnuo s leđa, Saka bi možda primio loptu i nastavio u kazan gde bismo imali 2 na 0 protiv golmana. Tako da čist penal.
John Coltrane Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 12 minutes ago, kipo said: Gore je nesviranje povlacenja Elange. Mislim, mozda nije toliko uticalo na njegovo kretanje ali pravila jbg Ne vidim šta je na svetu očiglednije od ovog igranja rukom?!??
John Coltrane Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Sunce ti jebem šta ovaj ne svira?! Tavares legao na Elangu.
Weenie Pooh Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Ne ide, braćo sektaši, jebiga. Jedan od onih dana. Ako je za neku utehu, primetan je napredak u odnosu na ono midweek blamiranje. Bolji napad, bolja odbrana, bolja sredina terena... dakle, klub se polako ali sigurno kreće stazama Dejvida Mojesa:
kipo Posted April 23, 2022 Posted April 23, 2022 Zapravo vrlo solidan Junajted u drugom. Imali su svoje prilike. Brunovo izvodjenje penala ETH da pusta prije svakog treninga
Recommended Posts