napadaj Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 ima jedan solidan broj naših navijača koji su emotivno vezani za njega, vreme je da se preseče pupčana vrca...Taj sam, jbgNe bih voleo da ode u Siti.
Pokojni Ruxin Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 22 minutes ago, kipo said: Ako u tome ima istine, kontam da je racunao da ce (evropsku) karijeru zavrsiti u Junajtedu, pa kad ovi nisu pokazali zelju, odlucan da im pokaze koliko su pogrijesili. Poklapa se s njegovim egom, partijom stonog tenisa s Riom i dr lol odbio ga trofejni stručnjak ole pa mora jadan kod pepa, seems legit 1
ArleKino Posted August 25, 2021 Author Posted August 25, 2021 27 minutes ago, kipo said: Ovo mi nije jasno. Levi vec sledece sezone nece dobiti ni blizu pare koje bi dobio da ga sad proda? (Pretpostavka je da Levi vise voli 100M nego trofej FA kupa ) Spursi sa Kaneom i drugim poslovima ovog ljeta dobivaju ozbiljne konture, posebno ako ulove još kojeg kapitalca sa kojima se povezuju (Aouar, Sarr, da ne spominjem sad onog nesretnog bildera koji se predstavlja kao fudbaler).
kipo Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 18 minutes ago, ArleKino said: Spursi sa Kaneom i drugim poslovima ovog ljeta dobivaju ozbiljne konture, posebno ako ulove još kojeg kapitalca sa kojima se povezuju (Aouar, Sarr, da ne spominjem sad onog nesretnog bildera koji se predstavlja kao fudbaler). Svejedno, nemaju (realne) sanse za osvajanje PL. Ako se Levom isplati za top4 ne zaradjivati ulagati, onda ok.
kipo Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 30 minutes ago, Pokojni Ruxin said: lol odbio ga trofejni stručnjak ole pa mora jadan kod pepa, seems legit Rukso, nisam pomenuo ni Pepa ni Olea jbt
goofs Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 52 minutes ago, kipo said: Ovo mi nije jasno. Levi vec sledece sezone nece dobiti ni blizu pare koje bi dobio da ga sad proda? (Pretpostavka je da Levi vise voli 100M nego trofej FA kupa ) Kejn ima jos 3 godine ugovor, moci ce da ga utopi i naredne sezone za neku stotku milki ako bude hteo. Niko vise nema hrpe para u fudbalu, osim Pariza i Sitija (i Celzija izgleda), korona presekla slavinu, svi se nekako nadaju da ce ubrzano da se normalizuju stvari do kraja ove sezone, a realnost ne moze biti dalja od toga posto dugovi koji su narasli tokom ovih godinu i po dana nece magicno nestati. Citam pre neki dan, Pep odlucio da stavi Laportea na transfer listu, cena 60 miliona funti, "cekaju se Real i Barselona". Prijatelju, Barselona da ima te pare Mesi ne bi bio sad u Francuskoj. Real rasprodaje sve sto ima dve noge a nije u prvih 11, gura Bejla opet da igra posto ne zna sta ce s njim, ne mogu da ga isplate a niko ga nece.
Deco Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Gvardiola mi ne deluje kao neko ko se usrećio dosad sarađujući sa egomanijacima, kontam da bi morao da bude baš očajan da bi razmatrao Ronalda uopšte.
Deco Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 1 minute ago, John Coltrane said: Malo im Lukaku, ne odustaju od Holanda?! Valjda su probali sa njim pa digli ruke a Lukaku je rezervna varijanta. Inače mi deluje da su šanse da bilo ko iz PL nekom da milion ičega nedeljno negde oko 0.1%.
189- Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 opusti se, ovo samo kaze sta je haalandov kamp trazio kada su isli pregovori.
dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Drago mi je sto su ga odjebali. Poceo je da mi ide na kurac svojim ponasanjem i pretencioznoscu.
Bustin Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 interesantno je da u slucaju da nekupe Kundea, Celzi ce zavrsiti ovaj prozor sa pozitivnim protokom novca.
goofs Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 47 minutes ago, dragance said: Drago mi je sto su ga odjebali. Poceo je da mi ide na kurac svojim ponasanjem i pretencioznoscu. Mislim da se on tu manje pita od debelog gmaza sto vodi celu pricu. To uostalom vazi za manje-vise sve njegove igrace, pogotovo ove mladje i jos "neafirmisane". 1
Recommended Posts