copkillah Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Ni za vreme Fergusona na vrhuncu, razlika između dva kluba nikada nije bila ovolika.
Weenie Pooh Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Slušam Scholesov post-game, kaže "Has United staff never seen Thiago play before? He's been doing this for years and years. Coming to Anfield is all about stopping him, you've got to stop him! But there was never a plan to do that." Kaže, da su u njegovo vreme došli da igraju protiv ovog LFC tima, Darren Fletcher bi igrao desno krilo da zatvori Robertsona, Ji-Sung Park levo protiv Trenta, a Runi bi pritiskao Tijaga. E, da je baba imala krila...
Weenie Pooh Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Druga dvojica su Henderson (126) i Rodri (100), obojica ove sezone na OT.
copkillah Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 11 minutes ago, Weenie Pooh said: Druga dvojica su Henderson (126) i Rodri (100), obojica ove sezone na OT. pfff 2
napadaj Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 4 hours ago, copkillah said: Ni za vreme Fergusona na vrhuncu, razlika između dva kluba nikada nije bila ovolika. S tim da je Junajted osvajao titule, a Liverpul ima svega jednu. 1
kipo Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Kako neko sinoc rece, posle dugo vremena najbolji tim Liverpula protiv najlosijeg tima Junajteda. Jednostavno je.
copkillah Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 2 hours ago, napadaj said: S tim da je Junajted osvajao titule, a Liverpul ima svega jednu. tačno tako, osim što to nema nikakve veze sa onim o čemu ja pišem, doduše ima veze sa onim što sam skoro pisao da je ovaj tim bolji od skoro svih prethodnih šampiona PL 1 hour ago, kipo said: Kako neko sinoc rece, posle dugo vremena najbolji tim Liverpula protiv najlosijeg tima Junajteda. Jednostavno je. Čak je i Liverpul pod Hodžsonom pokazao neuporedivo više u derbiju nego ovi nesrećnici sinoć. I nije do tima već do sramotnog pristupa i bezmudosti igrača. Takođe je dobar momenat i da se prisetimo koliko je stručnjaka™ stavilo "najlošiji tim Junajteda) Utd ispred Liverpula ove sezone 1
kipo Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Zapravo jeste do tima. I do klupske filozofije. Kupuju se galaktikosi koji ne mogu i ne zele da budu tim (usled kojecega al ajd sad). Sa izuzetkom OGS neznalice, od Fergija niko nije htio da pravi tim. Mojzi nije dobio vrijeme, ostali govnari za svoje 2 sezone su gledali da uzmu trofej prije svega. Uzasna transfer politika. Kako nada umire poslednja, nadam se da ce Svabo sad preuzeti kormilo i dovesti igrace EtH, koji ce praviti tim sledecih 3 god.
MiddleClass Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Kakav fejl Fergusona da izabere Mojesa umjesto Murinja. Posle je bilo kasno
copkillah Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 Just now, MiddleClass said: Kakav fejl Fergusona da izabere Mojesa umjesto Murinja. Posle je bilo kasno Murinjo je bio suviše inteligentan da bi došao u MU odmah posle Fergusona.
Lancia Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 3 minutes ago, copkillah said: Murinjo je bio suviše inteligentan da bi došao u MU odmah posle Fergusona. Kakav bi tek Liverpul bio da je dosao Murinjo umesto Klopa
copkillah Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 3 minutes ago, Lancia said: Kakav bi tek Liverpul bio da je dosao Murinjo umesto Klopa isti kao pre Klopa :( 2 1
Lancia Posted April 20, 2022 Posted April 20, 2022 1 minute ago, copkillah said: isti kao pre Klopa :( Al bi sad imali Matu i Matica u ekipi.
Recommended Posts