Weenie Pooh Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Nadam se da Sektaši još gledaju, utakmica je potpuno egal u drugom delu, prava prvenstvena™. Odlična dupla šansa za Rashforda i Elangu, ali Alisson. Sancho umesto štopera je pun pogodak, kao i zamena mesta bekovima - AWB flaster na Salahu za sada radi posao.
radisa Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Trteba Hendo i Salah out, Keita i Jota in... I da se ovih 3:0 lepo orivede kraju...
radisa Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Just now, Lancia said: Nonsalaantan gol Manea. Tjago razbija danas. Tijago je MOM, bez pogovora, bez obzira na sve asistencije i golove.....
Weenie Pooh Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Urekao sam ih, jebiga. Maguire lepo ispratio Manea u kontri, ali čim je video da lopta ne ide na njega, momentalno ga zaboravio Klopp izvlači Diaza da ga sačuva, ne ni Manea ni Salaha
kipo Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Očekujem da ce Sanco i VDB proigrati kod ovog iz Ajaksa. I da će Junajted imati bekove koji znaju da istrče uz aut liniju.
kipo Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 5 minutes ago, Weenie Pooh said: kao i zamena mesta bekovima - AWB flaster na Salahu za sada radi posao. To je još u prvom pol uradjeno
John Coltrane Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 7 minutes ago, Weenie Pooh said: Nadam se da Sektaši još gledaju, utakmica je potpuno egal u drugom delu, prava prvenstvena™. Odlična dupla šansa za Rashforda i Elangu, ali Alisson.
Weenie Pooh Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Kako Lončarević poliva po Rangnicku, sasvim neosnovano. "Rizikovao je u prvom poluvremenu, nije se isplatilo" - ne kaže se da je rizik kad umesto Ronalda ubaciš Fila Džonsa jbt. "Promenio je formaciju zbog povrede Pogbe" - nije bre, samo se Bruno malo povukao na Pogbino mesto, a na njegovo ušao Lingard; promenio je na 4-4-2 tek u 2. poluvremenu.
Weenie Pooh Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 2 minutes ago, kipo said: To je još u prvom pol uradjeno U prvom nije radilo, jbg. Ima nešto i do toga što LFC u drugom više ne zapinje, ali ipak mnogo normalnije deluje odnos snaga. Morao je Sancho od početka.
Weenie Pooh Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 I Van-Bisaku sam urekao, jebote. Baš me neće večeras, 4-0
radnik Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 Tuga valjda se vrate jednog dana, evo vucem(o) ih za nos
Recommended Posts