Jeremija Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Tako i treba, konačno jedna pametna odluka i od njih...
John Coltrane Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 4 hours ago, Jeremija said: Nema ništa od Rajsa ove sezone, previše je skup... Idealan scenario bi bio Kamavinga. Klinac je, a imao bi Pogbu, sunarodnika, kao mentora. Ističe mu ugovor sledećeg leta pa bi ga uzeli za 30tak milki. Ruben Neves bi, verovatno, bio duplo skuplji od Kamavinge. Dovoljno je mlad da se može računati na njega narednih 5,6 sezona, prošao je jednu od najboljih fudbalskih škola na svetu (Porto), ali dovoljno iskusan sa 3 cele sezone u PL (ne pamtim da je imao neke povrede). Bruno Fernandes kao pomoć pri "aklimatizaciji". Rajs ostaje kao idealno pojačanje obzirom da pokriva 3 pozicije, ali kao i svaki HG igrač mora biti plaćen daleko više od realne tržišne vrednosti.
Jeremija Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 2 minutes ago, John Coltrane said: Idealan scenario bi bio Kamavinga. Klinac je, a imao bi Pogbu, sunarodnika, kao mentora. Ističe mu ugovor sledećeg leta pa bi ga uzeli za 30tak milki. Ruben Neves bi, verovatno, bio duplo skuplji od Kamavinge. Dovoljno je mlad da se može računati na njega narednih 5,6 sezona, prošao je jednu od najboljih fudbalskih škola na svetu (Porto), ali dovoljno iskusan sa 3 cele sezone u PL (ne pamtim da je imao neke povrede). Bruno Fernandes kao pomoć pri "aklimatizaciji". Rajs ostaje kao idealno pojačanje obzirom da pokriva 3 pozicije, ali kao i svaki HG igrač mora biti plaćen daleko više od realne tržišne vrednosti. Teško je tu biti pametan, bio bi odličan i Saul kad bi opet počeo da igra kao do pre par godina. Neves i Camaviinga su nepoznanice, Cavaminga je mlad i nije imao neku prošlu sezonu, a mene Neves po nepokretljivosti strašno podseća na Matu, što ne znači da se možda ne bi fino uklopio... Slažem se da je Rice idealno rešenje, ne znam samo da li ima dovoljno para, ali i želje da se to izgura do kraja, ove sve alternative su mnogo riskantnije, svaka na svoj način.
Bustin Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 40 minutes ago, Jeremija said: Teško je tu biti pametan, bio bi odličan i Saul kad bi opet počeo da igra kao do pre par godina. Neves i Camaviinga su nepoznanice, Cavaminga je mlad i nije imao neku prošlu sezonu, a mene Neves po nepokretljivosti strašno podseća na Matu, što ne znači da se možda ne bi fino uklopio... Slažem se da je Rice idealno rešenje, ne znam samo da li ima dovoljno para, ali i želje da se to izgura do kraja, ove sve alternative su mnogo riskantnije, svaka na svoj način. A imam osećaj da on čeka sledeću sezonu da se vrati u Chels. Verujem da će Chelsea pripremiti kintu za njega.
Baldrick S. Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Koliko su ludi ovi iz Real Madrida. Na skaju, transfer talk novinar iz Madrida objasnjava mogucnosti da Mbappe dodje u Real i da isti imaju novca i da ce za par dana da posalju ponudu za igraca i kada je pricao sa celnicima Real Madrida rekli su mu da je Liverpool ne samo zainteresovan nego da je poslao ponudu ali da ne veruje da ce da Mbappe da ode tamo jer voli Real. Really dude! Na cemu su ti iz uprave Reala? Mada iskreno, u ovom trenutku vise verujem da cemo da dovedemo Mbapea (not!) nego da cemo ikada da se otarasimo legende Origija ili lorda Kariusa
Weenie Pooh Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Pa ono jeste, prvo da se skinu Origi i Karius sa platnog spiska, onda će biti mesta za Mbappea Ne mogu da procenim da li su veće šanse da dođe Francuz do kraja nedelje ili Haland sledećeg leta, cenim da su tu negde, 50-50.
kipo Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Ipak, meni smjesniji rumor da Arsenal hoce Lautara Martineza
dragance Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 (edited) Ček, ovo je drugi put da čujem slično! Kako on misli da igra za City, nakon Uniteda?? Mislim, znam da mu dupe vrišti ne samo za parama, već da bude “relevantan”, ali daj barem malo obraza! edit: @Jeremija re Ronaldo Edited August 25, 2021 by dragance 1
Jean-Luc Picard Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Mene zanima, u vezi ove odluke PL klubova, da li je bilo moguće ovo formulisati na malo drugačiji način, npr "Zabrana svim igračima da putuju na teritorije država koje su u crvenoj zoni". Ovako kako je formulisano bukvalno znači rat sa FIFA-om ukoliko FIFA to želi.
Jeremija Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Dobro, ipak je Ronaldo jeftiniji... 11 hours ago, dragance said: Ček, ovo je drugi put da čujem slično! Kako on misli da igra za City, nakon Uniteda?? Mislim, znam da mu dupe vrišti ne samo za parama, već da bude “relevantan”, ali daj barem malo obraza! edit: @Jeremija re Ronaldo Sam Lee, koji je jako dobro obavešten, barem što se tiče Sitija, tvrdi kako Ronaldo aktivno radi na tome, tako da me ne bi iznenadilo ni da predje. Čak mislim da ne bi toliko bilo ni loše, ne samo zato što onda neće ići na Kane-a ili Haaland-a, već i zato što ima jedan solidan broj naših navijača koji su emotivno vezani za njega, vreme je da se preseče pupčana vrca... 1
kipo Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 Ako u tome ima istine, kontam da je racunao da ce (evropsku) karijeru zavrsiti u Junajtedu, pa kad ovi nisu pokazali zelju, odlucan da im pokaze koliko su pogrijesili. Poklapa se s njegovim egom, partijom stonog tenisa s Riom i dr
kipo Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 (edited) 14 minutes ago, copkillah said: Ovo mi nije jasno. Levi vec sledece sezone nece dobiti ni blizu pare koje bi dobio da ga sad proda? (Pretpostavka je da Levi vise voli 100M nego trofej FA kupa ) Edited August 25, 2021 by kipo
Recommended Posts