John Coltrane Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 (edited) Malo bikinija™ Spoiler Edited August 23, 2021 by John Coltrane
Jean-Luc Picard Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Plavšić: "Antonio vrlo retko propušta utakmice"
Jean-Luc Picard Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 (edited) I zar treba VAR da bi se za ovo dosudio crveni. Bio na dva metra od mesta i imao otvoren pogled. Fakin' prOliver. Edited August 23, 2021 by Jean-Luc Picard
Mindaugas Žukauskas Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Deluje da nije bilo namere, al opet je preopasan start
Miljenko Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Meni ovo bas i nije za crveni. Izgubio je ravnotezu nakon prvog duela; za zuti sigurno jeste.
Lezilebovich Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Just now, Miljenko said: Meni ovo bas i nije za crveni. Izgubio je ravnotezu nakon prvog duela; za zuti sigurno jeste. Ali nije morao da odbaulja do protivnikove noge. Mogao je da ga obogalji, doduse ne namerno.
Baldrick S. Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Antonio, Lukaku za sirotinju.Elem, jel sam ja odlepio ili ona reklama na suprotnom delu terena daje utisak ko da je teren nizbrdo. Narocito, kad se igra ispred 16
Baldrick S. Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 1 hour ago, John Coltrane said: Malo bikinija™ Reveal hidden contents Bas je ko bikini. Anbelivbl je da poredis ekipu koju je poceo da pravi Van Gaal, pa Murinjo pa preuzeo Ole. Pogba, Lindelof, Fred, Matic, Baili, (Shaw, Mata). Kostur tima nasledjen, samo nadogradjen. Kako ovo da nadogradis? (Prva tekma Klopa protiv Spursa)
John Coltrane Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 4 minutes ago, Zlurad said: Bas je ko bikini. Anbelivbl je da poredis ekipu koju je poceo da pravi Van Gaal, pa Murinjo pa preuzeo Ole. Pogba, Lindelof, Fred, Matic, Baili, (Shaw, Mata). Kostur tima nasledjen, samo nadogradjen. Kako ovo da nadogradis? (Prva tekma Klopa protiv Spursa) Samo bih ti poželeo ovakav kostur tima na Enfildu.
Baldrick S. Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Pa jel vam pisao Vini da imate trupce na klupi koji vec godinama uzimaju po 200K nedeljno a odigraju 10 utakmica godisnje, po 20 minuta? Valjda je zadatak trenera da raščisti ekipu, ako već ima svoju filozofiju igre. Misliš da nema tržišta za Matića i Freda? Komotno ste mogli da uzmete jedno 40 miliona funti samo za njih dvojicu i dovedete kasvetnog dm-a. Al jok, ajd da rokamo jos nekog igrača, mozda zafali a banke daju kredite. Kad stignu računi, Glejzeri će samo da pokupe kajmak a vi ćete da se češkate po glavi.
Baldrick S. Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 (edited) 1 minute ago, Zlurad said: Pa jel vam pisao Vini da imate trupce na klupi koji vec godinama uzimaju po 200K nedeljno a odigraju 10 utakmica godisnje, po 20 minuta? Valjda je zadatak trenera da raščisti ekipu, ako već ima svoju filozofiju igre. Misliš da nema tržišta za Matića i Freda? Komotno ste mogli da uzmete jedno 40 miliona funti samo za njih dvojicu i dovedete kasvetnog dm-a. Al jok, ajd da rokamo jos nekog igrača, mozda zafali a banke daju kredite. Kad stignu računi, Glejzeri će samo da pokupe kajmak a vi ćete da se češkate po glavi. Edip jer sam pisao sa telefona pa da uploadujem (ovo sto Glejzeri "ulazu" su krediti. Vecinom. Sry za dupli. Jebeni telefon i nemacki internet Edited August 23, 2021 by Zlurad
189- Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 prvo gol greska vardyja, nesretni crveni karton i sada greska soyuncua...
WTID Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 Kakva slucajnost, dva najbolja strelca Cekicara su tokom karijere igrali za ove moje mucenike Pa vi tribinu celu da nazaovete Wednesday!
ubibobi Posted August 23, 2021 Posted August 23, 2021 56 minutes ago, Zlurad said: Antonio, Lukaku za sirotinju.
Recommended Posts