Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
55 minutes ago, John Coltrane said:

Obamejang došao kao 1 od najboljih igrača BundesLige, Lakazet kao najbolji strelac FRA lige, Tomas Parti kao "kičma Simeoneovog Atletika" . Da se ne vraćamo u nazad do vedeta iz Barse i Reala, Aleksisa i Ozila.

Produkt ovakvog Arsenala nisu Ben Vajt i Nikolas Pepe, nego ono o čemu Arle piše.

O cemu pise, o losem rukovodstvu i odsustvu skautinga? Pa to su prve stvari koje sam ja pomenuo?!

Vedete Barse, Reala, Alexis i Ozil su bili davnih dana, tad je Arsenal jos uvek bio jak, ja pricam o poslednjih pet godina. U krajnjem slucaju, nebitno je kako su dovedeni i koliko su placeni ti igraci, bitno je da nijedan (osim mozda Aubumejanga) nije opravdao ulozene pare u njega. 

Posted
1 minute ago, goofs said:

O cemu pise, o losem rukovodstvu i odsustvu skautinga? Pa to su prve stvari koje sam ja pomenuo?!

Vedete Barse, Reala, Alexis i Ozil su bili davnih dana, tad je Arsenal jos uvek bio jak, ja pricam o poslednjih pet godina. U krajnjem slucaju, nebitno je kako su dovedeni i koliko su placeni ti igraci, bitno je da nijedan (osim mozda Aubumejanga) nije opravdao ulozene pare u njega. 

Pa, bitno je u kontekstu paretina koje se ovde potežu kao glavni argument. Ako zvezdama ne možeš da ponudiš titule i završnicu LŠ onda ih moraš platiti više nego što vrede. 

Posted

Konačno klonula glava Artete pri kraju, možda je konačno sebi postavio ključno pitanje: zašto sam ja uopšte odlučio da postanem menadžer? Sad je glavna dilema da li će ga Pep ponovo primiti u svoje okrilje ovako razvaljenog šupka.

Posted

Momak iz Gnjilana, koji je presudio Murinju u Junajtedu pre par sezona, ode u Lion za 9,5 miliona funti. Prvobitna ponuda je bila 4 miliona, Edvards :hail:

• Wub 1
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Ali kad im istekne ugovor zašto ih jednostavno ne pustiš?! 1 Markos Roho je bio 100 godina na platnom

spisku, da ne pominjem trećeg golmana koji ne brani ni na USA touru i ima 86 godina i produžen ugovor (evo ni imena ne mogu da se setim).

edit: Li Grant

Jebiga, ideja je da pustiš one koji su alavi a zadržiš iskusne i skromne koji su spremni da prihvate nešto malo manju, veteransku platu. Mata je produžio ovog leta, Matić prošlog, obojici 34. godina, sumnjam da zarađuju kao što su zarađivali u naponu snage. (Ako zarađuju onda svaka čast, ima se, može se.)

Treći golman ko zna kakvu crkavicu prima, nešto sumnjam da mogu pet-šest takvih da najure kako bi skrpili za platu još jednog superstara.

Primera radi, trebalo bi osloboditi pet Lingardovih plata kako bi se iskeširao jedan Sancho ili De Gea. A to nije tako lako jer 1) neće svi da odu, 2) konstantno se dovlače novi. Gde vam je onaj mali winger iz Atalante, npr.?

Posted
24 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jebiga, ideja je da pustiš one koji su alavi a zadržiš iskusne i skromne koji su spremni da prihvate nešto malo manju, veteransku platu. Mata je produžio ovog leta, Matić prošlog, obojici 34. godina, sumnjam da zarađuju kao što su zarađivali u naponu snage. (Ako zarađuju onda svaka čast, ima se, može se.)

Treći golman ko zna kakvu crkavicu prima, nešto sumnjam da mogu pet-šest takvih da najure kako bi skrpili za platu još jednog superstara.

Primera radi, trebalo bi osloboditi pet Lingardovih plata kako bi se iskeširao jedan Sancho ili De Gea. A to nije tako lako jer 1) neće svi da odu, 2) konstantno se dovlače novi. Gde vam je onaj mali winger iz Atalante, npr.?

Mrzi me da sabiram sad, ali ne verujem da su ni Matić ni Mata na manje od 100k Ł nedeljno.

Poenta je da budeš malo manje sentimentalan, a više racionalan i umesto Mate ubaciš Hanibala, a umesto Matića Garnera npr. Ja, kao i svaki zaludjenik, pratim i U23 i U18 timove i siguran sam da tu može da se izvuče klinac koji će odradjivati minute kao pomenuta dvojica.

Vezano za Amada Dialoa, kao i Fasundo Pelistrija uostalom, oni su još deca kojima trebaju pozajmice da bi omirisali ozbiljnog fudbala. Dialo je nešto malo i igrao pred kraj covid sezone, a Pelistri je bio u mrtvom Alavesu grejač klupe većinu vremena. Pre bih rekao da su to bili usiljeni potezi uprave da pazare klince u zadnjem prozoru™ pred Brexit restrikciju oko radnih dozvola. Voleo bih da grešim i da njih dvojica pokidaju, naravno.

A Li Grant više nije ni treći golman, jer smo doveli Hitona da bude zamena DDG i Hendersonu. Ponovo slikovito objašnjavam kako se troše pare mančesterske sirotinje ovom slikom koja je jedini dokaz da Li Grant nešto "radi" u ManUTD

Man United 3-1 Newcastle: Lee Grant proves he's a man of many talents |  GiveMeSport

• +1 1
Posted
51 minutes ago, copkillah said:

Momak iz Gnjilana, koji je presudio Murinju u Junajtedu pre par sezona, ode u Lion za 9,5 miliona funti. Prvobitna ponuda je bila 4 miliona, Edvards :hail:

Ovo znaci da i dalje nikog necemo da dovedemo a imamo igraca manje  :ph34r:

Elem, igraju se kvalifikacije za svetski kup pocetkom septembra i Brazil igra tri utakmice. To znaci da, sa postojecim kovid rezimom od 10 dana izolacije nakon dolaska u Britaniju ostajemo bez Alisona, Firmina, Fabinja do 20 Septembra a to su utakmice sa Lidsom i Palasom (ostali timovi koji imaju Juznoamerikance isto)

Posted (edited)
1 hour ago, Zlurad said:

Ovo znaci da i dalje nikog necemo da dovedemo a imamo igraca manje  :ph34r:

Elem, igraju se kvalifikacije za svetski kup pocetkom septembra i Brazil igra tri utakmice. To znaci da, sa postojecim kovid rezimom od 10 dana izolacije nakon dolaska u Britaniju ostajemo bez Alisona, Firmina, Fabinja do 20 Septembra a to su utakmice sa Lidsom i Palasom (ostali timovi koji imaju Juznoamerikance isto)

Polako, ima još vremena da Edvards nešto završi :D

btw

Edited by copkillah
Posted

Liverpul pokusava da blokira egipatski savez i ne posalje Salaha na WC kvalifikacije sad u septembru, jer bi ovaj morao u 10dnevni karantin po povratku. Egipatski savez ce da im kaze da ga ducjkaju i da moraju da ga posalju...

...sto je dosta problematicno, to su dve utakmice propusta za Salaha, pa jos dva takva prozora do kraja godine, pa celi januar kad ide Kup Africkih Nacija.

Salah je samo primer, jos puno igraca i timova je u istoj buli. Ispada da nisu ludi (mislim jesu) ovi Junajtedi sto preplacuju domace igrace.

Posted
Liverpul pokusava da blokira egipatski savez i ne posalje Salaha na WC kvalifikacije sad u septembru, jer bi ovaj morao u 10dnevni karantin po povratku. Egipatski savez ce da im kaze da ga ducjkaju i da moraju da ga posalju...

...sto je dosta problematicno, to su dve utakmice propusta za Salaha, pa jos dva takva prozora do kraja godine, pa celi januar kad ide Kup Africkih Nacija.

Salah je samo primer, jos puno igraca i timova je u istoj buli. Ispada da nisu ludi (mislim jesu) ovi Junajtedi sto preplacuju domace igrace.
Koliko sam ja čuo, pregovara se da otputuju direktno u zemlje gde će se utakmice igrati (Gabon u Salahovom slučaju) ako one nisu blacklisted u UK (kao što npr Egipat jeste), pa da se tako izbegne karantin.
Posted

Nije samo liverpool, mnogo timova koji su u nekom Europskom fudbalskom savezu (Jebemliga koji je tačan naziv) pa i individualno šalju FA-ima zemalja južne amerike i afrike pozive da ih zajebu od zvanja igrača. Generalno nisu savezi krivi nego za Premijer ligu su nadležna pravila Vlade Njenog Kraljevstvog Visočanstva koje je, sad kad se završilo leto klasifilovalo pola sveta kao crvena zonu dok su, recimo Španiju do pre 10 dana sa incidencijom od 500 svrstavali u ok zonu za putovanja. Drugi značajniji problem je što su od skidanja mera izuzeti ragbisti, atletičari, boćari, i bukvalno svi ostali dok Premijer Liga insistira na 10-dnevnom karantinu. U isto vreme se igraju i kvalifikacije u Evropi, a pola Evrope je u Britanskoj crvenoj zoni pa bi čak i igrači koji igraju u Evropi propustili dve utakmice u PL i prvu utakmicu u Ligi Šampiona, ko je igra. Kapiram da od prvih 6 prošlogodišnjih timova u svakom ima barem po 5 prvotimaca koji bi u karantin.

• +1 2
Posted

koundeova klauzula 80 miliona eura :cry:

jos uvek mi je neverovatno da cemo uci sa tri upotrebljiva midfieldera u sledecu sezonu

Posted

Pa dobro...te klauzule u Španiji su  veće od realne cifre. Kad dođeš i iskeširaš spomenutu cifru, klub se tu ništa ne pita. Uglavnom se i pregovara za manje od toga. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...