Jump to content
Upgrade na v5

Premier League 2021-22

Featured Replies

2 minutes ago, John Coltrane said:

Kamo linije?!

Ne znam šta bi crtali, ofsajd Kejna u trenutku kad lopta ide Kuluševskom na krilo? To se ne sudi poslednjih 30 godina.

A ne, ipak je u ofsajdu bio švedski Makedonac. Šteta.

Edited by Weenie Pooh

• Replies 9.1k
  • Views 352.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Drago PPPučanstvo ,   dobrodošli u zemlju evropskih viceprvaka. Možda se fudbal nije vratio kući, u svoju kolijevku, tamo gdje mu je uvijek bilo mjesto, tamo gdje se vozi lijevom stranom, ča

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

Posted Images

Ok, sad ima smisla, kad su dali linje...

SVedjanka je bila u ofsajdu.

Vidi se uticaj italijanskog trenera na razvoj događaja posle 80. minute... :fantom:

• Author

Katalanskom prevarantu fali još jedan ofanzivni veznjak.

Conte valjda prvi koji u PL pobjeđuje Peparu sa dva različita tima na Etihadu. Doduše, ne znam da je bilo puno onih koji su mu sa dva tima i dolazili u goste.

9 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ne znam šta bi crtali, ofsajd Kejna u trenutku kad lopta ide Kuluševskom na krilo? To se ne sudi poslednjih 30 godina.

A ne, ipak je u ofsajdu bio švedski Makedonac. Šteta.

Ma Kulušić je u pitanju, ali nama sa jeftinijim ulaznicama (na SKY) nisu dali linije :sad:

Cist penal za city ova ruka Romera ?

Just now, Lezilebovich said:

Cist penal za city ova ruka Romera ?

Ja bih svirao...

ma jebeni var

E jebiga. Nema više ono kao, štitio lice?

e idi u kurac

Šta su sad tražili igrači Sitija, da svira dupli penal?

Aj sad još jedan

baš preodvratna ekipa

čak je i livepul simpatičan u odnosu na njih

Just now, Weenie Pooh said:

Šta su sad tražili igrači Sitija, da svira dupli penal?

Drugi žuti Romeru.

Guest
This topic is now closed to further replies.