Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Da, sad sam se setio te situacije u Barsi i znam da sam momački ispizdeo zbog toga. Ne želim čak ni da se podsećam tog snimka, po meni jako loša i neinteligentna, nepotrebna odluka. Trebalo bi ovako da se sudi kako je bilo na Sent Džejmsizu.

Btw, nije Barsa nego Španija @Weenie Pooh, finale Lige Nacija, gol Mbapea :)

Edited by Mindaugas Žukauskas

• Replies 9.1k
  • Views 361.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

Dobro, bar sam ubo da je branič iz Barse, onaj bivši Sitijevac :D

Svabo nema muda ostaviti Ronalda na klupi :dry:

Ali što ne ubaci Telesa umesto očajnog Šoa je još veća glupost.

On 14. 2. 2022. at 13:59, Mindaugas Žukauskas said:

Da, sad sam se setio te situacije u Barsi i znam da sam momački ispizdeo zbog toga. Ne želim čak ni da se podsećam tog snimka, po meni jako loša i neinteligentna, nepotrebna odluka. Trebalo bi ovako da se sudi kako je bilo na Sent Džejmsizu.

Btw, nije Barsa nego Španija @Weenie Pooh, finale Lige Nacija, gol Mbapea :)

Meni je pak najodvratnije u svoj ofsajd revoluciji kad dižu ove 4cm ofsajde, a igraču to nit nije dalo nikakvu prednost, nit je pokušao da je ućari. Ovde je Mbape pobegao 15 metara, a ovi bi poništavali zbog mikroskopskog ofsajda. Ovde je sreća u nesreći da je priznato zbog ovog tupavog deliberate pravila.

Posle par godina, primoran sam da slušam ovo govance od Viškovića pošto mi na satelitu™ ide PSG-Real. Priča kako su se igrači UTDa žalili da su Rannikove metode zastarele :ph34r:

Ako nista drugo barem je tekma zanimljivija od one uspavanke na parku princeva. Ovi bar igraju za rezultat, oni igraju za tv špice

potpuni raspad

Kako ovo nije karton za Mekalistera?!

• Author

Hoće li kralj fudbala Potter iškolovati RR-a?

eto ga ronaldo konačno

Ronaldo kroz četvoricu.

i crvena karta

Interesantan crveni za Brajton, nije bio poslednji igrač odbrane, procenili da je sprečena goalscoring prilika, ali dosta diskutabilno

Onako, baš domaćinski crveni karton

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout