Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Da, sad sam se setio te situacije u Barsi i znam da sam momački ispizdeo zbog toga. Ne želim čak ni da se podsećam tog snimka, po meni jako loša i neinteligentna, nepotrebna odluka. Trebalo bi ovako da se sudi kako je bilo na Sent Džejmsizu.

Btw, nije Barsa nego Španija @Weenie Pooh, finale Lige Nacija, gol Mbapea :)

Edited by Mindaugas Žukauskas
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted

Dobro, bar sam ubo da je branič iz Barse, onaj bivši Sitijevac :D

• +1 1
Posted

Ali što ne ubaci Telesa umesto očajnog Šoa je još veća glupost.

Posted
On 14.2.2022. at 14:59, Mindaugas Žukauskas said:

Da, sad sam se setio te situacije u Barsi i znam da sam momački ispizdeo zbog toga. Ne želim čak ni da se podsećam tog snimka, po meni jako loša i neinteligentna, nepotrebna odluka. Trebalo bi ovako da se sudi kako je bilo na Sent Džejmsizu.

Btw, nije Barsa nego Španija @Weenie Pooh, finale Lige Nacija, gol Mbapea :)

Meni je pak najodvratnije u svoj ofsajd revoluciji kad dižu ove 4cm ofsajde, a igraču to nit nije dalo nikakvu prednost, nit je pokušao da je ućari. Ovde je Mbape pobegao 15 metara, a ovi bi poništavali zbog mikroskopskog ofsajda. Ovde je sreća u nesreći da je priznato zbog ovog tupavog deliberate pravila.

Posted

Posle par godina, primoran sam da slušam ovo govance od Viškovića pošto mi na satelitu™ ide PSG-Real. Priča kako su se igrači UTDa žalili da su Rannikove metode zastarele :ph34r:

Posted

Ako nista drugo barem je tekma zanimljivija od one uspavanke na parku princeva. Ovi bar igraju za rezultat, oni igraju za tv špice

Posted

Kako ovo nije karton za Mekalistera?!

Posted

Hoće li kralj fudbala Potter iškolovati RR-a?

Posted

Interesantan crveni za Brajton, nije bio poslednji igrač odbrane, procenili da je sprečena goalscoring prilika, ali dosta diskutabilno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...