Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Just now, Lezilebovich said:

Maguire :isuse:

Konjina.

• Replies 9.1k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

Jedan smol predikšn, Čelsi vraća Dijega Armanda Broju sa pozajmice za narednu sezonu i dobija minuta kao Lingard u Junajtedu

Ma kakav...ima da istisne Mukakua iz ekipe pravolinijski...

De Hea ove sezone 90+ odbrana, daleko ispred svih u ligi. Junajted još uvek (130+) kornera i prekida nije dao gol. Ronaldov najduži period bez gola. Sad vec 6 utakmica (vec sa 5 je prethodni put toliku pauzu napravio pre 12 godina).

a opet nema nikoga da to iskoristi i jedinstvo je i dalje u igri za top 4 finiš ove sezone...

Mogao bi ronaldo lagano da pakuje kofere

Mitro 31 gol

Šolak :smiley_hail:

Prodisali su kad ih je kupio.

2 hours ago, NevenMan said:

Mitro 31 gol

U februaru? :blink: Šta li rade odbrane u tom Championshipu...

Ostace u istoriji ime uklesano na ic

• Author

Znači, Rangnick čak nije bio ni najbolji Ralph juče na Old Traffordu.

Dosadna sezona za nas Tobdžije. Top 4 je tu nadohvat ruke, a nekako je realnije da završimo šesti. Utakmice urijedile, nekako od onog onakvog poraza od Cityja je sve "meh".

S druge strane, vjerovatno ćemo dovesti Haalanda, Ricea i Dybalu u ljeto jer jedino to objašnjenje za naš prelazni rok imam.

2 minutes ago, ArleKino said:

S druge strane, vjerovatno ćemo dovesti Haalanda, Ricea i Dybalu u ljeto jer jedino to objašnjenje za naš prelazni rok imam.

Ovo sam i ja procitao, da od leta krece "brutalna" nadogradnja ove dobre osnove a da su nam njih trojica prve mete.

Novca svakako ima.

Edited by Milošica

Xexe, Thiago nije u postavi :riba: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout