John Coltrane Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Kako ovaj lakat u bradu Grinvudu nije faul/žuti za Djenepa?!? Tuku Sotone za sve pare, u prvih 10min su napravili 5 faulova, prilično nemarno igraju.
kipo Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 7 minutes ago, dragance said: Meni je nejasno zašto su uopšte kupovali VDB. Igra manje nego Falko u Zvezdi. Igraće, ovo je njegova sezona 6 minutes ago, John Coltrane said: Zašto ne Sančo u 11 a Pogba sa Fredom? To je poseban par opanaka. Pa i Varan je trebao, ali Sanco je morao.
kipo Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 5 minutes ago, Jeremija said: Realno, bolji je Fred od njega, zato je i postao regularan u Brazilskoj. 40 milki, i to funti za VDB-a je baš bilo bacanje para, ali sada kada deluje da ga nećemo prodati, nadam se da će barem imati prostojnu sezonu... A odradio je sa Maticem pripreme i protiv Evertona pokidali
John Coltrane Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Kakav faul na Brunu, Posome jebem ti mater! Nije DDG kriv, lopta pogodila Freda.
Mindaugas Žukauskas Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Mekan je bio Bruno u ovom duelu, još je Stephens pokupio i loptu. Trebalo mi malo manje da priča sa sudijama, nema on još taj autoritet da bi mu svirali ovakav nefaul. 2
189- Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Mekan je bio Bruno u ovom duelu, još je Stephens pokupio i loptu. Trebalo mi malo manje da priča sa sudijama, nema on još taj autoritet da bi mu svirali ovakav nefaul. lol sviraju mu sve i svasta kao da je ronaldo u prajmu. samo kada ne dobije faul onda izgleda komicno kao sada. 3
copkillah Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Roj Kin bi ga šamarao na poluvremenu i zbog izgubljene lopte i zbog nemanja srama da traži faul 2
Pokojni Ruxin Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 jel se sećaju stariji ljubitelji fudbala kad se proglašavalo da će junajted da završi sezonu ispred sitija? 1
ArleKino Posted August 22, 2021 Author Posted August 22, 2021 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: jel se sećaju stariji ljubitelji fudbala kad se proglašavalo da će junajted da završi sezonu ispred sitija? Pa i nije neki čelendž biti ispred tima koji je na tabeli trenutno i ispod Brentforda.
ducca Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Vreme je da Ole ubaci još jednog DM da se dobije bitka na sredini 1
kipo Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Mislim da Ole nikad nije koristio Marsijala na lijevom krilu. Daj bre Sanca i vadi Freda jbt
Baldrick S. Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Kazu ovi sa skaja da je sekta igrala prijateljsku u sredu protivu Brnlija i da su igrali neko vreme i Sancho i Varane i par ostalih koji su na klupi pa cenim da će barem neko da udje poslednjih pola sata.
John Coltrane Posted August 22, 2021 Posted August 22, 2021 Sunes glasao za faul, Sol Kembel protiv, a Roj Kin ubedjen da je Bruno trebalo više telom da zaštiti loptu. Al svakako će ovo rešiti UTD do kraja.
Recommended Posts