Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Kako ovaj lakat u bradu Grinvudu nije faul/žuti za Djenepa?!? 
Tuku Sotone za sve pare, u prvih 10min su napravili 5 faulova, prilično nemarno igraju.

Posted
7 minutes ago, dragance said:

Meni je nejasno zašto su uopšte kupovali VDB. Igra manje nego Falko u Zvezdi.

Igraće, ovo je njegova sezona :rolleyes:

6 minutes ago, John Coltrane said:

Zašto ne Sančo u 11 a Pogba sa Fredom?

To je poseban par opanaka. Pa i Varan je trebao, ali Sanco je morao.

Posted
5 minutes ago, Jeremija said:

Realno, bolji je Fred od njega, zato je i postao regularan u Brazilskoj. 40 milki, i to funti za VDB-a je baš bilo bacanje para, ali sada kada deluje da ga nećemo prodati, nadam se da će barem imati prostojnu sezonu...

A odradio je sa Maticem pripreme i protiv Evertona pokidali

Posted

De Gea baš ništa ne može da brani...  :fantom:

Posted

Kakav faul na Brunu, Posome jebem ti mater! 

Nije DDG kriv, lopta pogodila Freda.

Posted

Mekan je bio Bruno u ovom duelu, još je Stephens pokupio i loptu. Trebalo mi malo manje da priča sa sudijama, nema on još taj autoritet da bi mu svirali ovakav nefaul.

• +1 2
Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Mekan je bio Bruno u ovom duelu, još je Stephens pokupio i loptu. Trebalo mi malo manje da priča sa sudijama, nema on još taj autoritet da bi mu svirali ovakav nefaul.

lol sviraju mu sve i svasta kao da je ronaldo u prajmu. samo kada ne dobije faul onda izgleda komicno kao sada.

• +1 3
Posted

Roj Kin bi ga šamarao na poluvremenu i zbog izgubljene lopte i zbog nemanja srama da traži faul

• +1 2
Posted

jel se sećaju stariji ljubitelji fudbala kad se proglašavalo da će junajted da završi sezonu ispred sitija? :laugh:

• +1 1
Posted
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

jel se sećaju stariji ljubitelji fudbala kad se proglašavalo da će junajted da završi sezonu ispred sitija? :laugh:

Pa i nije neki čelendž biti ispred tima koji je na tabeli trenutno i ispod Brentforda. :fantom:

Posted

Vreme je da Ole ubaci još jednog DM da se dobije bitka na sredini :sleep:

• +1 1
Posted

Mislim da Ole nikad nije koristio Marsijala na lijevom krilu. Daj bre Sanca i vadi Freda jbt

Posted

Kazu ovi sa skaja da je sekta igrala prijateljsku u sredu protivu Brnlija i da su igrali neko vreme i Sancho i Varane i par ostalih koji su na klupi pa cenim da će barem neko da udje poslednjih pola sata.

Posted

Sunes glasao za faul, Sol Kembel protiv, a Roj Kin ubedjen da je Bruno trebalo više telom da zaštiti loptu. 
Al svakako će ovo rešiti UTD do kraja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...