Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Kako ovaj lakat u bradu Grinvudu nije faul/žuti za Djenepa?!? 
Tuku Sotone za sve pare, u prvih 10min su napravili 5 faulova, prilično nemarno igraju.

• Replies 9.1k
  • Views 362.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

7 minutes ago, dragance said:

Meni je nejasno zašto su uopšte kupovali VDB. Igra manje nego Falko u Zvezdi.

Igraće, ovo je njegova sezona :rolleyes:

6 minutes ago, John Coltrane said:

Zašto ne Sančo u 11 a Pogba sa Fredom?

To je poseban par opanaka. Pa i Varan je trebao, ali Sanco je morao.

5 minutes ago, Jeremija said:

Realno, bolji je Fred od njega, zato je i postao regularan u Brazilskoj. 40 milki, i to funti za VDB-a je baš bilo bacanje para, ali sada kada deluje da ga nećemo prodati, nadam se da će barem imati prostojnu sezonu...

A odradio je sa Maticem pripreme i protiv Evertona pokidali

De Gea baš ništa ne može da brani...  :fantom:

Kakav faul na Brunu, Posome jebem ti mater! 

Nije DDG kriv, lopta pogodila Freda.

Jebeni Ole,jos mu dali i novi ugovor:isuse:

Mekan je bio Bruno u ovom duelu, još je Stephens pokupio i loptu. Trebalo mi malo manje da priča sa sudijama, nema on još taj autoritet da bi mu svirali ovakav nefaul.

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Mekan je bio Bruno u ovom duelu, još je Stephens pokupio i loptu. Trebalo mi malo manje da priča sa sudijama, nema on još taj autoritet da bi mu svirali ovakav nefaul.

lol sviraju mu sve i svasta kao da je ronaldo u prajmu. samo kada ne dobije faul onda izgleda komicno kao sada.

Roj Kin bi ga šamarao na poluvremenu i zbog izgubljene lopte i zbog nemanja srama da traži faul

jel se sećaju stariji ljubitelji fudbala kad se proglašavalo da će junajted da završi sezonu ispred sitija? :laugh:

• Author
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

jel se sećaju stariji ljubitelji fudbala kad se proglašavalo da će junajted da završi sezonu ispred sitija? :laugh:

Pa i nije neki čelendž biti ispred tima koji je na tabeli trenutno i ispod Brentforda. :fantom:

Vreme je da Ole ubaci još jednog DM da se dobije bitka na sredini :sleep:

Mislim da Ole nikad nije koristio Marsijala na lijevom krilu. Daj bre Sanca i vadi Freda jbt

Kazu ovi sa skaja da je sekta igrala prijateljsku u sredu protivu Brnlija i da su igrali neko vreme i Sancho i Varane i par ostalih koji su na klupi pa cenim da će barem neko da udje poslednjih pola sata.

Sunes glasao za faul, Sol Kembel protiv, a Roj Kin ubedjen da je Bruno trebalo više telom da zaštiti loptu. 
Al svakako će ovo rešiti UTD do kraja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout