Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

8 minutes ago, ZokiAsov said:

Ulazi pokojni ronaldo

Višković sav razduševljen činjenicom da je ovo Ronaldova prva utakmica na Turf Mooru :isuse:

Sigurno će ostati zlatnim slovima ispisana u njegovim knjigama istorije™...

• Replies 9.1k
  • Views 358.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

"Bilo da je Westwood sa desnom ili McNeal sa levom nogom..." 

Gulag.

Na SK9  prenos bez komentatora. Milina. 

Može li Fat Frank do Championshipa sa Evertonom? :unsure:

Ako sam dobro razumeo ove sa BT sporta, ovo je Kristinin najduzi niz bez golova poslednjih 12 godina (u ligi).

može li howe do opstanka bez 1 lingarda? :ohmy:

Kakvo uzasno kolo. Junajted bod, WH dobio Njukasl dobio. pa jebote, kako grozno vece 

:ajde:

Eh kad se setim diskusija ovde "jedan profesionalac nikada ne bi namerno povredio drugog!!!!1111"

On 8.2.2022. at 9:20, Mindaugas Žukauskas said:

Psihopata jebeni

vidi se da u životu niste pile šutnuli 

Preljepo

Chelski na svetskom kupu za timove moze vrlo lako da poprdi od palmeirasa ako igraju kao sto su igrali protiv Al Hilala. Ovi su ih od 45. do 79. minuta nabili u 11, da nije bilo mucenog Kepe vrlo lako je moglo da se desi da se vrate u Landn vrlo brzo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout