Baldrick S. Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: @Zlurad Neke tabele i pitanja ko je novi trener idu u februaru mesecu kao pivo i torta. Sta fali pivu i torti? dosadni ponedeljak, naleteh na tabelu a bas me interesuje na koju ce stranu jedinstvo
Pokojni Ruxin Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 ma poch je sasvim izvestan, uz neku mizernu mogućnost da sekta jednom u životu ispadne pametna pa da ipak bude ten hag. al to jedino ako se ralfara bude nešto pitao, inače argetinska prevara u najavi
copkillah Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Vidim pišu po internetima, izašao snimak gde Kurta Zume navodno šutira mačku po kući, ne želim da proveravam da li je istina. Ako jeste... Bolje da ćutim.
Lancia Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 9 hours ago, Pokojni Ruxin said: neće baš doći simeone, ali hoće zemljak koji je uspešno upropastio 1 mesija gurajući ga na krilo Tata Martino?
Mindaugas Žukauskas Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 9 hours ago, copkillah said: Vidim pišu po internetima, izašao snimak gde Kurta Zume navodno šutira mačku po kući, ne želim da proveravam da li je istina. Ako jeste... Bolje da ćutim. Psihopata jebeni
copkillah Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Psihopata jebeni Kris Kirklend preti da će da ga nalupa kad ga bude sreo Realno, minimum koji Vest Hem može da učini je da ga suspenduje bar za sledeću utakmicu i da njegova mesečna plata bude uplaćena udruženjima za zaštitu životinja. 2 1
Jean-Luc Picard Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 (edited) Minimum je da ga suspenduju do kraja ugovora. Što se mene tiče, neka igraju klinci iz U23 ako nema ko drugi. Inače je povređen i svakako neće igrati neko vreme. Edited February 8, 2022 by Jean-Luc Picard
Azdaja Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 A šta je Kirki neki cat lover? Mislim smešno mi da mu preti preko twitera, kao da je tinejdžer. Osude za nasilje svakako...
renne Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Kaže žao mu je ne zna šta ga snašlo, i da neće više keve mu nevenke
Mindaugas Žukauskas Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 45 minutes ago, Azdaja said: A šta je Kirki neki cat lover? Mislim smešno mi da mu preti preko twitera, kao da je tinejdžer. Osude za nasilje svakako... Golmani spadaju u red mačaka 2 1
radisa Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 Burnley Svi bar svoj 16-erac drže, oni mučenici ni to... 1 3
Weenie Pooh Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 2 hours ago, radisa said: Burnley Svi bar svoj 16-erac drže, oni mučenici ni to... Zašto da ga drže, ispucavaj samo, gledaj da probiješ po krilu i centriraš, pa šta Wood Weghorst uradi - uradio je. Ne znam ko im igra desnog štopera, Mee ili Tarkowski? Pretpostavljam ovaj drugi jer Mee nekad čak ume da mrljavi loptu.
Recommended Posts