Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ako je već dunuo penal za Everton, Cooper je morao na hlađenje jer je držao DCL-a koji bi imao zicer sa 5 metara, bez ikakve namere da igra na loptu.

Posted

Jbt Srki Radojević ne zna čime su gađali Dinja, ono ne može biti očiglednije da je upaljač u pitanju. Kaže, nadam se da je neka usb memorija, a ne nešto opasnije.

Posted

ovako se osvajaju titule :fantom:

Posted
ovako se osvajaju titule :fantom:
+1
Ne daš Barnliju da te bije i rutiniraš ih
Posted

Dosta pozorišna atmosfera na Elandu, za navijače koji su se šatro uželeli gledanja PL fudbala.

Posted
Ako je već dunuo penal za Everton, Cooper je morao na hlađenje jer je držao DCL-a koji bi imao zicer sa 5 metara, bez ikakve namere da igra na loptu.
Pa ne može i penal i crveni, nije da je bio u pitanju divljački faul pa da dobiješ oba
Posted
7 minutes ago, copkillah said:
47 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa ne može i penal i crveni, nije da je bio u pitanju divljački faul pa da dobiješ oba

Jao bre nemoj da me razočaravaš, bar smo ovde prežvakali ovo 100 puta 

Where a player commits an offence against an opponent within their own penalty area which denies an opponent an obvious goal-scoring opportunity and the referee awards a penalty kick, the offending player is cautioned if the offence was an attempt to play the ball; in all other circumstances (e.g. holding, pulling, pushing, no possibility to play the ball etc.) the offending player must be sent off.

Posted

Za ovo bi prosle sezone svirali penal i crveni

Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jao bre nemoj da me razočaravaš, bar smo ovde prežvakali ovo 100 puta 

Da me ubiješ, ne sećam se mnogo tih situacija crveni+penal prošle sezone, verovatno je do mene.

Mada ovde je bilo i međusobnog povlačenja, mislim nije bilo jednostrano

Posted

Ne sudi se to više, već par godina su guidelines da ne treba preteško kazniti tim protiv kog je suđen penal. Šta piše u pravilima nije bitno ako je interpretacija drugačija.

Posted

Ja sam našao da je to svirano Davidu Luizu u januaru 2020.  na Čelsi - Arsenal, ali stvarno ne pamtim da je to bila neka česta pojava, verovatno neko pamti još neki noviji primer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...