Mindaugas Žukauskas Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Ako je već dunuo penal za Everton, Cooper je morao na hlađenje jer je držao DCL-a koji bi imao zicer sa 5 metara, bez ikakve namere da igra na loptu.
Mindaugas Žukauskas Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Jbt Srki Radojević ne zna čime su gađali Dinja, ono ne može biti očiglednije da je upaljač u pitanju. Kaže, nadam se da je neka usb memorija, a ne nešto opasnije.
copkillah Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 ovako se osvajaju titule +1Ne daš Barnliju da te bije i rutiniraš ih
Mindaugas Žukauskas Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Dosta pozorišna atmosfera na Elandu, za navijače koji su se šatro uželeli gledanja PL fudbala.
copkillah Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Ako je već dunuo penal za Everton, Cooper je morao na hlađenje jer je držao DCL-a koji bi imao zicer sa 5 metara, bez ikakve namere da igra na loptu.Pa ne može i penal i crveni, nije da je bio u pitanju divljački faul pa da dobiješ oba
Mindaugas Žukauskas Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 7 minutes ago, copkillah said: 47 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ako je već dunuo penal za Everton, Cooper je morao na hlađenje jer je držao DCL-a koji bi imao zicer sa 5 metara, bez ikakve namere da igra na loptu. Pa ne može i penal i crveni, nije da je bio u pitanju divljački faul pa da dobiješ oba Jao bre nemoj da me razočaravaš, bar smo ovde prežvakali ovo 100 puta Quote Where a player commits an offence against an opponent within their own penalty area which denies an opponent an obvious goal-scoring opportunity and the referee awards a penalty kick, the offending player is cautioned if the offence was an attempt to play the ball; in all other circumstances (e.g. holding, pulling, pushing, no possibility to play the ball etc.) the offending player must be sent off.
copkillah Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Jao bre nemoj da me razočaravaš, bar smo ovde prežvakali ovo 100 puta Da me ubiješ, ne sećam se mnogo tih situacija crveni+penal prošle sezone, verovatno je do mene. Mada ovde je bilo i međusobnog povlačenja, mislim nije bilo jednostrano
Weenie Pooh Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Ne sudi se to više, već par godina su guidelines da ne treba preteško kazniti tim protiv kog je suđen penal. Šta piše u pravilima nije bitno ako je interpretacija drugačija.
copkillah Posted August 21, 2021 Posted August 21, 2021 Ja sam našao da je to svirano Davidu Luizu u januaru 2020. na Čelsi - Arsenal, ali stvarno ne pamtim da je to bila neka česta pojava, verovatno neko pamti još neki noviji primer.
Recommended Posts