Pokojni Ruxin Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 1 hour ago, Meazza said: Naprotiv, da igra u farmerskoj ligi bez briga uzeo bi i to (kao sto vec jeste). zajebavam se ja malo, ali stvarno treba videti šta ćemo sa pepom. uništi nam projekat najkompetitivnije lige na svetu. ja predlažem da sledeću sezonu krenemo sa -6, pa da se posle svake osvojene titule minus povećava za dodatna 2 boda. pepu ce tako biti zabavnije pa će produžiti boravak u sitiju još neko vreme, a posle par sezona kad uđemo u dvocifreni hendikep i ostali timovi će verovatno imati čemu da se nadaju. ne znam samo šta radimo kad se brojčanik najzad resetuje. u tom trenutku imate tim koji je prošle sezone bio nabrijan da igra sa hendikepom od recimo -16 ili -22, koliko je humano vratiti ih na pišljivih -6? možda da spuštamo za po 2 u kontra smeru?
189- Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 2 hours ago, Jeremija said: pametno su prodali dignea i dva dana kasnije otpustili i trenera... btw 3 1
John Coltrane Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 10 hours ago, 189- said: rekao bih da je jwp najbolji izvodjac slobodnih udaraca na svetu. Bekam drži rekord sa 18 u PL (ukupno 65 u karijeri), a WP je sinoć dao 12ti, tako da ima realne šanse da ga prestigne. Sa 12 se izjednačio sa Anrijem.
Jean-Luc Picard Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Nego...sekto Scouserska, ima li istine u glasinama da Klopara hoće da nam uzme Bowena.
Baldrick S. Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Nego...sekto Scouserska, ima li istine u glasinama da Klopara hoće da nam uzme Bowena. Svima bi život bio lakši kad bi ljudi prestali da čitaju i citiraju liverpool echo. Mislim da sve priče kreću od njih. Koliko para West ham treba da traži za igrača kao što je Bowen, koji ima ugovor do 2025., englez je a ekipa je na putu da se bori za ligu šampiona? Nema šanse. 1
Weenie Pooh Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Priča se već odavno da Flop voli Bowena, a LFC će sa odlaskom Milnera biti još veća legija stranaca, tako da... ne bi me iznenadilo da ga uzme na leto ako ode neko od prednje trojke, što je sasvim moguće.
radisa Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Priča se već odavno da Flop voli Bowena, a LFC će sa odlaskom Milnera biti još veća legija stranaca, tako da... ne bi me iznenadilo da ga uzme na leto ako ode neko od prednje trojke, što je sasvim moguće. Nemoj mi Milnera dirati... Ima on za bar još jednu sezonu.... Nije valjda da je najavio penziju?
Weenie Pooh Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Nije penziju, ali najavio je da neće produžiti ugovor sa LFC.
Lancia Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Bas bih voleo da Liverpul pazari Danjumu, ne postoji bolji profil igraca za igru bazendzija.
Weenie Pooh Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 (edited) @Lancia Zar nije bilo reči da njega podmorničari neće pustiti ove godine? Edited January 16, 2022 by Weenie Pooh
Lancia Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Zar nije bilo reči da ga podmorničari neće pustiti? Verovatno sad ne, jer su prosli grupu u CL, ali na leto verujem da ide kod vas. Opak fudbaler. 1
renne Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Čiča ne ćuti dok ovi pevaju tzv himnu, fala kurcu da se neko osmelio 1
radnik Posted January 16, 2022 Posted January 16, 2022 Taman kad zivnuse malo, umiri ih Fabinjo golom. Bice dobro drugo poluvreme.
Recommended Posts