John Coltrane Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 8 minutes ago, kipo said: Jbg Elanga dobio sansu i 2x neobično sebican Iskreno mogao je i Grinvud dva puta da mu asistira. Ali neka, bolje da je sebičan danas kad sve ide kako treba, nego u nekoj 0:0 kod Barnlija.
kipo Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 23 minutes ago, John Coltrane said: Iskreno mogao je i Grinvud dva puta da mu asistira. Ali neka, bolje da je sebičan danas kad sve ide kako treba, nego u nekoj 0:0 kod Barnlija. Jest, i on. Ali Elanga dobio sansu tek
Profesionalac Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Just now, Pokojni Ruxin said: ja sumnjam da bi pep i u toj superligi imao konkurenciju, ali ovo ovako više ne ide....fa da uradi nešto! Čuo sam da ima neka liga šampiona, ili tako nešto? Pa nek se pep raspita šta se dešava tamo
189- Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 rekao bih da je jwp najbolji izvodjac slobodnih udaraca na svetu.
Pokojni Ruxin Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 43 minutes ago, Profesionalac said: Čuo sam da ima neka liga šampiona, ili tako nešto? Pa nek se pep raspita šta se dešava tamo ne broje se kup takmičenja, ali uzeo bi do sad i to da ne igra u farmerskoj ligi pa dok dođe završnica lš naši već na odmoru
Meazza Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 52 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ne broje se kup takmičenja, ali uzeo bi do sad i to da ne igra u farmerskoj ligi pa dok dođe završnica lš naši već na odmoru Naprotiv, da igra u farmerskoj ligi bez briga uzeo bi i to (kao sto vec jeste).
Mindaugas Žukauskas Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 1 hour ago, 189- said: rekao bih da je jwp najbolji izvodjac slobodnih udaraca na svetu. Vrlo moguće
Recommended Posts