Jean-Luc Picard Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 A jel ovo penal ( pošto pretpostavljam da govoriš o kup utakmici )
Baldrick S. Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 A jel ovo penal ( pošto pretpostavljam da govoriš o kup utakmici ) Pricam o večerašnjoj utakmici, ne o drugima. 2 poništena penala, s pravom, jedan oPsajd. Fejluju mnogo, veceras bilo ok
Jean-Luc Picard Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Nije mi bila namera da te bilo kako prozivam. Sorry, ako si tako nešto pomislio. Samo sam se nadovezao na tvoj post o VAR-u, pošto onde nije ni konsultovan VAR, a kamoli sviran penal. Pri tom se Vlašiću ukazivala pomoć jedno tri minuta, tako da su imali vremena koliko hoćeš.
Pantelija jr Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 na kojem kanalu se večeras može pogledati Liverpul - Arsenal? sad pogledah tv program na naslovi.net, ako je njima vjerovati nema prenosa ni na arenama ni na sk-ovima...
Mindaugas Žukauskas Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 3 minutes ago, Pantelija jr said: na kojem kanalu se večeras može pogledati Liverpul - Arsenal? sad pogledah tv program na naslovi.net, ako je njima vjerovati nema prenosa ni na arenama ni na sk-ovima... Ovde piše na Arena1 Premium https://m.livesoccertv.com/
Pantelija jr Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 (edited) @Mindaugas Žukauskas hvala! ondaK je onaj sajt koji sam pomenuo stvarno škrbav... ili sam ja stvarno ćorav, saću da provjerim opet ah, oni su, nesrećnici, toliko zaostali u razvoju da na spisku kanala čiji program daju čak i nemaju arene premium... samo obične od 1 do 4 Edited January 13, 2022 by Pantelija jr
Jeremija Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Xhaka mora da je (bez konkurencije) najgluplji igrač svih vremena, bilo je i retardiranih i svakakvih, ali Xhaka je najgluplji... 2
Miljenko Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 Ono kada ne moras da pogledas ko je dobio crveni karton. 2 3
Mindaugas Žukauskas Posted January 13, 2022 Posted January 13, 2022 He took 1 for the team, koliko vidim rezultat je i dalje aktivan™ 1
Recommended Posts