Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

A jel ovo penal ( pošto pretpostavljam da govoriš o kup utakmici )

Posted
A jel ovo penal ( pošto pretpostavljam da govoriš o kup utakmici )

Pricam o večerašnjoj utakmici, ne o drugima. 2 poništena penala, s pravom, jedan oPsajd. Fejluju mnogo, veceras bilo ok
Posted

Pa i ovo je sa večerašnji utakmice :D

Posted

Ja gledao Tham-Celzi. Drugu nisam

Posted

Nije mi bila namera da te bilo kako prozivam. Sorry, ako si tako nešto pomislio. Samo sam se nadovezao na tvoj post o VAR-u, pošto onde nije ni konsultovan VAR, a kamoli sviran penal. Pri tom se Vlašiću ukazivala pomoć jedno tri minuta, tako da su imali vremena koliko hoćeš. 

Posted

na kojem kanalu se večeras može pogledati Liverpul - Arsenal? sad pogledah tv program na naslovi.net, ako je njima vjerovati nema prenosa ni na arenama ni na sk-ovima...

Posted
3 minutes ago, Pantelija jr said:

na kojem kanalu se večeras može pogledati Liverpul - Arsenal? sad pogledah tv program na naslovi.net, ako je njima vjerovati nema prenosa ni na arenama ni na sk-ovima...

Ovde piše na Arena1 Premium

https://m.livesoccertv.com/

Posted (edited)

@Mindaugas Žukauskas hvala! ondaK je onaj sajt koji sam pomenuo stvarno škrbav... ili sam ja stvarno ćorav, saću da provjerim opet

ah, oni su, nesrećnici, toliko zaostali u razvoju da na spisku kanala čiji program daju čak i nemaju arene premium... samo obične od 1 do 4

Edited by Pantelija jr
Posted

Ima da nas izrutinira Arteta veceras.

Posted

Xhaka mora da je (bez konkurencije) najgluplji igrač svih vremena, bilo je i retardiranih i svakakvih,  ali Xhaka je najgluplji...

• +1 2
Posted

Ono kada ne moras da pogledas ko je dobio crveni karton.:lolol:

• +1 2
  • Haha 3
Posted

He took 1 for the team, koliko vidim rezultat je i dalje aktivan™ :fantom:

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...