Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

A jel ovo penal ( pošto pretpostavljam da govoriš o kup utakmici )

• Replies 9.1k
  • Views 358.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

A jel ovo penal ( pošto pretpostavljam da govoriš o kup utakmici )

Pricam o večerašnjoj utakmici, ne o drugima. 2 poništena penala, s pravom, jedan oPsajd. Fejluju mnogo, veceras bilo ok

Pa i ovo je sa večerašnji utakmice :D

Ja gledao Tham-Celzi. Drugu nisam

Nije mi bila namera da te bilo kako prozivam. Sorry, ako si tako nešto pomislio. Samo sam se nadovezao na tvoj post o VAR-u, pošto onde nije ni konsultovan VAR, a kamoli sviran penal. Pri tom se Vlašiću ukazivala pomoć jedno tri minuta, tako da su imali vremena koliko hoćeš. 

digne u villi a wood u newcastleu.

na kojem kanalu se večeras može pogledati Liverpul - Arsenal? sad pogledah tv program na naslovi.net, ako je njima vjerovati nema prenosa ni na arenama ni na sk-ovima...

3 minutes ago, Pantelija jr said:

na kojem kanalu se večeras može pogledati Liverpul - Arsenal? sad pogledah tv program na naslovi.net, ako je njima vjerovati nema prenosa ni na arenama ni na sk-ovima...

Ovde piše na Arena1 Premium

https://m.livesoccertv.com/

@Mindaugas Žukauskas hvala! ondaK je onaj sajt koji sam pomenuo stvarno škrbav... ili sam ja stvarno ćorav, saću da provjerim opet

ah, oni su, nesrećnici, toliko zaostali u razvoju da na spisku kanala čiji program daju čak i nemaju arene premium... samo obične od 1 do 4

Edited by Pantelija jr

Ima da nas izrutinira Arteta veceras.

granit direkt crvena karta

Xhaka mora da je (bez konkurencije) najgluplji igrač svih vremena, bilo je i retardiranih i svakakvih,  ali Xhaka je najgluplji...

Ono kada ne moras da pogledas ko je dobio crveni karton.:lolol:

He took 1 for the team, koliko vidim rezultat je i dalje aktivan™ :fantom:

Šta je ovde mogao...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout