Lancia Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 3 minutes ago, Zlurad said: Klop da ima 90 miliona evra doveo bi makar 2 igraca, ne bi potrosio na jednog, plus ne u odbrani gde je doveo Konatea plus mu Gomez truli na klupi. Znaci spanska novinarska patka?¿ Izvinjavam se sto sirim neistine
Baldrick S. Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 Just now, Lancia said: Znaci spanska novinarska patka?¿ Izvinjavam se sto sirim neistine Video sam da se pominje. Liverpul se u svakom prelaznom roku pominje oko ogromnih transfera a kao da ti sto pisu ne znaju kako funkcionise FSG. Kunde em je mnogo skup, em nije nesto bio preterano povredjen sto je postao kalup kupovine Klopa u poslednje vreme. Liverpulov "novi potpis" u Januaru ce da bude Harvi Eliot. Kad ozdravi. To je to. Eventalno ako prodaju Filipsa, za 15 miliona mozda dovedu nekog do 30 miliona da podmladi sredinu i to je to.
John Coltrane Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 Sad, kao, i Totte hoće Lingarda?! Eto kakav nama igrač sedi na klupi
Baldrick S. Posted January 11, 2022 Posted January 11, 2022 1 minute ago, levi said: Albanac zabija za Šolaka, pametnom dosta Plus uporedni kadar kad Albanac pokazuje orla a Solak aplaudira. foto/video
Mindaugas Žukauskas Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 (edited) https://www.skysports.com/football/news/11661/12513856/chris-wood-burnley-striker-to-undergo-medical-at-newcastle-who-have-met-release-clause-of-around-20m Cjepanica™ prelazi u konkurenta davljenika u pola sezone, ovo mu Duche neće oprostiti. I kakve sad release clause da se poštuju u Engleskoj, to nikad nije bilo, setimo se čuvene sage Suarez to Arsenal za 50M + 1 funta. Edited January 12, 2022 by Mindaugas Žukauskas
John Coltrane Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Fića Džons odigrao 1 meč posle 700dana i Baji odmah leti! Pominje se Milan kao kupac, nadam se da imaju dobar fizio tim.
kipo Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Kontam da ce doci neko, ne mozes se osloniti na Dzonsovu biomehaniku.
Baldrick S. Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Ja i dalje me znam kako ce menadžment Junajteda da funkcionise kad Ragnik krene da dovodi igrace. S obzirom da je poslednje vreme proveo u RB grupi koja dovodi mlade pa ih prodaje za velike novce a Junajted dovodi igrace za velike novce, ne znam gde bi mogli da pronadju sredinu. Klub tesko da bi mogao da trpi da afirmisu igraca 3 godine.
John Coltrane Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 48 minutes ago, Zlurad said: Ja i dalje me znam kako ce menadžment Junajteda da funkcionise kad Ragnik krene da dovodi igrace. S obzirom da je poslednje vreme proveo u RB grupi koja dovodi mlade pa ih prodaje za velike novce a Junajted dovodi igrace za velike novce, ne znam gde bi mogli da pronadju sredinu. Klub tesko da bi mogao da trpi da afirmisu igraca 3 godine. Nek se osloni na Karington
ArleKino Posted January 12, 2022 Author Posted January 12, 2022 1 hour ago, Zlurad said: Ja i dalje me znam kako ce menadžment Junajteda da funkcionise kad Ragnik krene da dovodi igrace. S obzirom da je poslednje vreme proveo u RB grupi koja dovodi mlade pa ih prodaje za velike novce a Junajted dovodi igrace za velike novce, ne znam gde bi mogli da pronadju sredinu. Klub tesko da bi mogao da trpi da afirmisu igraca 3 godine. Pa dobro, možda neki Kloppopool sistem gdje se kupuju Salasi™ i Manei™ u nekim lijepim godinama, sposobni da igraju u sistemu, dovoljno dobri i gladni da žele i mogu da budu svjetske klase uz malo brušenja, a opet nedovoljno veliki/siti trofeja da glume da su veći od kluba.
Jean-Luc Picard Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Samo 2:0. Ono da je bilo 5:0 pa bi opet mogao da kažeš da su dobro prošli.
Baldrick S. Posted January 12, 2022 Posted January 12, 2022 Konacno da i od VARa vidimo nesto pametno. Mada su sve tri situacije ciste da ne mogu da budu cistije. Hari Kejn je na putu da osvoji titulu najbeskorisnijeg igraca sezone. Brate, ako hoces da ides iz Spursa nije dovoljno da te zabole da igras, mora da te zabole ledja, da ugrizes nekog, da non stop imas neku povredu. Odi na liverpul transferi pa pogledaj tamo. Ima primera.
Recommended Posts