Weenie Pooh Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 1 minute ago, dragance said: Ima li klub za koji on nije navijao? Ali to je zbog pojačane pravdoljubivosti, ne može da podnese što liga gura ove moje bogatune. 1
ArleKino Posted January 4, 2022 Author Posted January 4, 2022 17 minutes ago, renne said: da, jebt glup sam Nisi, Rukso je veliki poštovalac Lješnjaka™ i Svetaca. 1
Profesionalac Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Pretpostavljam po treneru Hazelnut-u (Hasenhüttl)? 2
ArleKino Posted January 4, 2022 Author Posted January 4, 2022 2 hours ago, ducca said: Bilo već na Kablovskoj temi, al da okačim i ovde. Kapiram da Soton nećemo gledati na Areni dogodine Ma hoćemo nego će Dragiša Ćorsović prenositi utakmice "Bivšeg kluba Dušana Tadića".
MiddleClass Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Ako Vucic ne kupi sad makar Liverpul nista nije ucinio...
napadaj Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Može, taman se takva glava uklapa uz taj klub. 2
Кристофер Лумумбо Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 vise se radujem ovome negu golu mitrovica. 3
John Coltrane Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) Apolo mode on Tako se ne dobijaju izbori Apolo mode off Edited January 4, 2022 by John Coltrane
Lezilebovich Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Sad kad ovdasnji botovi napadnu naloge Svetaca
Mindaugas Žukauskas Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Čitam da se Liverpul uprpio, pa hoće da odlože polufinale Liga kupa protiv letećih goonera. Šatro nema ko da im igra, kao da su u prethodnim sezonama u ovom takmičenju izvodili išta drugo sem pukih juniora.
Baldrick S. Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Čitam da se Liverpul uprpio, pa hoće da odlože polufinale Liga kupa protiv letećih goonera. Šatro nema ko da im igra, kao da su u prethodnim sezonama u ovom takmičenju izvodili išta drugo sem pukih juniora. Bas dodjoh da napisem. Mada Klopa onoliko zabole dupence za carabao kup, jer je ionako izvodio juniore plus nekog seniora pa mi se vise cini da udara EPL pravilima koje su sami doneli u doba korone, decembra meseca. Mislim da Klopp malko zavlaci EPL-u jer mu nisu dostupni afrikanci, Alison, Firmino, Matip, Thiago, MInamini, Origi, king Filips, Eliot plus jos par njih od testiranja danas, pa eto cisto da vidi kad ce da ubace sve termine plus da barem ima 2 tekme dok se afrikanci ne vrate. U drugim vestima Njuka potpisala Kierana za 12 miliona.
copkillah Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 5 hours ago, napadaj said: Može, taman se takva glava uklapa uz taj klub. veće si derište i od Koltrejna, a mislio sam da to nije moguće
Recommended Posts