Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Bravo!

• Replies 9.1k
  • Views 358.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

Možemo se polako preseliti na Porto-Benfika :fantom:

Edited by John Coltrane

Ne znam kako je vama ali meni pocnu leptirici u stomaku da lete cim vidim u kadru Megvajera. Uvek iznenadi, na zalost vecinom lose.

Mektomini rasturio u ovom poluvremu, i bez golova. Matic isto dobar, zato ovaj i izlazi naprijed.

Jebo ovog komentatora na premiersportu sve vreme ih zove Bornli, svaki put mora pogledam s kim igra jedinstvo :lolol:

Fantastično se Sancho snašao za ovaj gol, mada vidim Višković nije impresioniran...   
Isla je pored gola zaboga, cist autogol.

Ovo se dobija iskljucivo na sampionski vajb matadora.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

A u Baija gori je od Hargrivsa! 

5 dana ću da slavim samo da ispadne ova stoka mesarska iz PL, sa sve ovom paprikom na klupi! 

“I am not happy with the situation at Chelsea, that is normal. I think the coach chose to play a different system, I just have to not give up, keep working and be professional. I am not happy with the situation, but I’m a hard worker and I mustn’t give up.”

“I really, genuinely from the bottom of my heart hope to come back to Inter, not at the end of my career, but while I am still at the level to win more trophies.”

zaboravi inter. sedeo bi na klupi dok se wba opet ne javi.

eNWerIm.jpg

Navodno, Milan pokazuje interesovanje za Isu Diopa. U normalnim okolnostima bih rekao "Putuj igumane", ali bila bi ludost prodati ga sad kad su prva dva štopera out. Jedino ako se sad u januaru kupe neka dva štopera, onda ima navijača WHU koji bi ga rado lično odvezli svojim kolima do Italije, bez da traže refundaciju za gorivo. 

Lukaku baš ispizdeo na Tuhelaz. Išao bi peške za Milano.

U Interu ga cekaju rasirenih ruku s obzirom na to kako se oprostio. Tezak klovn.

Edited by Meazza

james bar 6 nedelja out.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout