189- Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 bolji je u tome sto u slucaju da dodje, ne moram da gledam alonsa vise. a sarr sumnjam da ce ikada igrati levo. pre ce to biti cho ili puli a najverovatnije saul.
J.R. Cash Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Loncarevic se pita kome ce biti upusan drugi gol Vest Hema i kaze da je cist autogol
Weenie Pooh Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 31 minutes ago, John Coltrane said: Jel za ovo “odmarao” Ndidija?! Dobar je Ndidi večeras osim kod tog penala. Generalno, Lečester™ uopšte ne deluje kao katastrofa u odbrani kakvom ga predstavljaju na osnovu statistike. Liverpul njanjav, standardna praznična forma, nikom se ne igra fudbal. Ox neprepoznatljiv u odnosu na kup utakmicu sa istim protivnikom koju je pokidao, nigde ga nema. Trent nije dve dobre lopte poslao. Henderson sve nešto sačuvaj bože pokušava, a svaki put pravi grimase u stilu "uh, zamalo". Jota se ne vidi, Mane i Salah bolje bi im bilo da se ne vide. Tsimikas jedini dobar za sada, što znači da verovatno pravi penal nad Vardijem u drugom poluvremenu. 1
Zico Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Kao da je Salah jedini dajver na svetu, dobro i Mane hoce lako da padne, ali to je standardno ponasanje danasnjih igraca u 16m. Evo recimo na poslednjih 10 utakmica lige, na 8 je sviran penal ili pokazan crveni karton, dve najstroze kazne u fudbalu, a tako lako se dele, normalno je da ce svi da simuliraju. Kad bi se malo promenio sudijski kriterij, mozda bi se igraci drugacije ponasali.
Baldrick S. Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Odlozen Everton-Njukastl Ako me deka mraz cuje a bio sam dobar neka prodaju Manea. Ostalo do 2023 ugovor, bar da ustede na plati.
Weenie Pooh Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Ne izgleda nimalo drugačije u drugom poluvremenu, Flop je izgleda zadovoljan prikazanim Evo Jota se izvlači da pokuša dubinskim loptama, što ima šanse da upali koliko bih i ja imao da me je stavio na njegovu poziciju...
radnik Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 (edited) Sta Mane promasi... na Jotinu dubinsku loptu Edited December 28, 2021 by radnik
Recommended Posts