Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

bolji je u tome sto u slucaju da dodje, ne moram da gledam alonsa vise. a sarr sumnjam da ce ikada igrati levo. pre ce to biti cho ili puli a najverovatnije saul.

Posted

Loncarevic se pita kome ce biti upusan drugi gol Vest Hema i kaze da je cist autogol :mellow:

Posted

Jel za ovo “odmarao” Ndidija?!

Posted
31 minutes ago, John Coltrane said:

Jel za ovo “odmarao” Ndidija?!

Dobar je Ndidi večeras osim kod tog penala. Generalno, Lečester™ uopšte ne deluje kao katastrofa u odbrani kakvom ga predstavljaju na osnovu statistike.

Liverpul njanjav, standardna praznična forma, nikom se ne igra fudbal. Ox neprepoznatljiv u odnosu na kup utakmicu sa istim protivnikom koju je pokidao, nigde ga nema. Trent nije dve dobre lopte poslao. Henderson sve nešto sačuvaj bože pokušava, a svaki put pravi grimase u stilu "uh, zamalo". Jota se ne vidi, Mane i Salah bolje bi im bilo da se ne vide. Tsimikas jedini dobar za sada, što znači da verovatno pravi penal nad Vardijem u drugom poluvremenu.

• +1 1
Posted

Kao da je Salah jedini dajver na svetu, dobro i Mane hoce lako da padne, ali to je standardno ponasanje danasnjih igraca u 16m. Evo recimo na poslednjih 10 utakmica lige, na 8 je sviran penal ili pokazan crveni karton, dve najstroze kazne u fudbalu, a tako lako se dele, normalno je da ce svi da simuliraju. Kad bi se malo promenio sudijski kriterij, mozda bi se igraci drugacije ponasali.

Posted

Odlozen Everton-Njukastl

Ako me deka mraz cuje a bio sam dobar neka prodaju Manea. Ostalo do 2023 ugovor, bar da ustede na plati.

Posted

Ne izgleda nimalo drugačije u drugom poluvremenu, Flop je izgleda zadovoljan prikazanim :isuse: Evo Jota se izvlači da pokuša dubinskim loptama, što ima šanse da upali koliko bih i ja imao da me je stavio na njegovu poziciju...

Posted (edited)

Sta Mane promasi... na Jotinu dubinsku loptu :tongue:

Edited by radnik
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...