kipo Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Just now, Pokojni Ruxin said: kako je kerik, šta radi? Povukao se, vidio da ovaj tim propada.
Jeremija Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Ja ne znam da li je ovo moglo biti gore odigrano, nezavisno od rezultata...
Weenie Pooh Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 4 minutes ago, Jeremija said: Ja ne znam da li je ovo moglo biti gore odigrano, nezavisno od rezultata... Moglo je. Da vam nije 1 Freda, bilo bi već dva ili tri razlike.
Baldrick S. Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Kristina ce pojede nekog u svlacionici. Stvarno ste uzasno odigrali. Mada, ne da se Njuka. Da ne primaju 5 gola po utakmici mozda bi i bilo nesto od njih. Procitah negde skoro intervju nekog iz Junajteda da nisu hteli da traze trenera za stalno iz postovanja prema Ole-u, pa su zato izabrali Ragnika 1
Weenie Pooh Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 1 minute ago, Zlurad said: Procitah negde skoro intervju nekog iz Junajteda da nisu hteli da traze trenera za stalno iz postovanja prema Ole-u, pa su zato izabrali Ragnika Kakvog to smisla ima, šta Oleta boli uvo da li mu je zamena za stalno ili privremeno? Osim ako se nada povratku na leto, mislim. Šta je onda trebalo da urade iz poštovanja prema Fergusonu, da trajno zatarabe klub? 1
Baldrick S. Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 A be, nisam ja to rekao nego neki celnik Junajteda. Mrzi me da kopam po netu, mada vaistinu svuci suludo. Verovatno prikrivaju svoju nesposobnost da nadju trajno resenje za Ole-a 1
Weenie Pooh Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Ode Fred, ušao Sančo! E Rangniče, Rangniče...
copkillah Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 2 hours ago, John Coltrane said: Vala je bogu da se Varan vratio. This aged well
John Coltrane Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 7 minutes ago, Zlurad said: A be, nisam ja to rekao nego neki celnik Junajteda. Mrzi me da kopam po netu, mada vaistinu svuci suludo. Verovatno prikrivaju svoju nesposobnost da nadju trajno resenje za Ole-a Koji čelnik Junajteda? Gde si to iskopao?
copkillah Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 11 minutes ago, Zlurad said: A be, nisam ja to rekao nego neki celnik Junajteda. Mrzi me da kopam po netu, mada vaistinu svuci suludo. Verovatno prikrivaju svoju nesposobnost da nadju trajno resenje za Ole-a Našao ja, Murtough: Quote Out of respect for Ole, we did not approach other managers before he left. Our plan then was to appoint an experienced interim manager and Ralf was our clear first choice. https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/man-united-murtough-rangnick-solskjaer-25770946
Bogotac Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Da gori OT ali ovaj put kako treba. Drugacije ne moze.
Weenie Pooh Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 3 minutes ago, kipo said: Pa jbt Selvi stize Rasforda Još u prvom minutu sam ovo pomislio Stigao ga negde na centru terena, ničija lopta, Rash delovao kao da ga mrzi da živi.
Recommended Posts