Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Zamalo nova Dr. Eva situacija, Jorginho legao na travu ali je uspeo da objasni da ne želi stvarno pomoć (i izlazak sa terena). Zamišljam Tuchela kako pizdi na svoje fizioterapeute Mourinho-style :D 

Posted (edited)

Chelsea učvrstio prvo mesto po broju dosuđenih penala: sad ih imaju 8, duplo više od drugoplasiranog LUFCa :smiley_hail:

Villa očekivano kljoknula, ne može se do bodova baš isključivo na trčanje, mora nekad i u gol da se šutne.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Najbolja tekma Hudson Odoia u Celziju. Lukaku. Kovacic. Ovo je vec mnogo bolje.

Posted
5 minutes ago, Weenie Pooh said:

Chelsea učvrstio prvo mesto po broju dosuđenih penala: sad ih imaju 8, duplo više od drugoplasiranog LUFCa :smiley_hail:

Villa očekivano kljoknula, ne može se do bodova baš isključivo na trčanje, mora nekad i u gol da se šutne.

saće 189 da kuka kako ih kradu konstantno

• Haha 1
Posted
14 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jbg oba su bila, pogotovu prvi kada je Keš ispao glup ko ona stvar jer nije moguće da nije video/imao pojma da mu je Odoi desno iza.

Inače Lukaku je fino otresao, mislim, Targeta na pola terena, a ruku dajem da bi Salah/Sterling i ostali Ešli Jangovi pali kao pokošeni i valjaljući se skliznuli preko aut linije. Lukaku je jak kao bik, još kad hoće da trči - zaslužio je da mu Žoržinjo prepusti penal.

• +1 1
Posted

Niko u ovoj jebenoj ligi ne razmišlja o tome da će, nakon odlaganja u nedelju, neki timovi sutra igrati nakon jednog dana pauze protiv timova koji su imali sedam dana pauze. 

Posted

A zamisli kako je timovima koji imaju 2,3 kola zasotatka već sad - gde će oni ugurati svoje mečeve?

Posted

Što znači da su parcijalna odlaganja glupost. Da se došlo do faze kada treba pomeriti sve, ili ništa. Evo sad sam proverio. Watford je poslednju odigrao 10. decembra. Ne znam da li je gore njima što će da igraju posle skoro 20 dana pauze ili nama što smo u tom periodu igrali nekih 6 utakmica. U svakom slučaju, neko je tu ozbiljno hendikepiran. 

Posted

Napisah za odlaganje pre par strana. Nigde mozga.

Za zaostale utakmice, imaćemo neke "boxing day" tamo jula, pred početak nove sezone

Posted

Više glupo je zakazati derbi za Novu Godinu u 11 ujutro! 

Posted
16 minutes ago, renne said:

Jel se to klopara opet žali na gust raspored

Liverpoolova menadžerska škola, žali se i Brođa.

Šalu na stranu, upravu su, ovo je suludo što se radi. Arsenal bi, da nije otkazan meč sa Vulvama™, imao manje od 48 sati između dvije utakmice.

Posted

Fudbal i nekompetentni glupaci idu ruku pod ruku.

Posted
2 hours ago, Jean-Luc Picard said:

Što znači da su parcijalna odlaganja glupost. Da se došlo do faze kada treba pomeriti sve, ili ništa. Evo sad sam proverio. Watford je poslednju odigrao 10. decembra. Ne znam da li je gore njima što će da igraju posle skoro 20 dana pauze ili nama što smo u tom periodu igrali nekih 6 utakmica. U svakom slučaju, neko je tu ozbiljno hendikepiran. 

To je parcijalna glupost, zato što odlaganje meča nekog Barnlija i Votforda, koji su ispali iz Liga kupa i ne igraju Evropu, ne remeti mnogo kalendar. Ali kad odložiš meč Liverpulu, Čelskiju, Tottenhemu, Arsenalu koji igraju i Evropu i polutku Liga kupa, plus januarski FA kup onda već imaš problem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...