Pokojni Ruxin Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 e jbg, izgleda da sam propustio onu jednu utakmicu godišnje kad liverpulu sviraju pošteno pa oni dođu šokirani i uplakani na forum da viču kako to 2
Weenie Pooh Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: #nije se desilo. Tj. ne postoji takvo pravilo. Verovatno hoće da kaže da više ne važi ono kontra pravilo, Ljorenteovo, da se svaka ruka napadača u 16 metara automatski svira. Gleda se namera tj. položaj ruke, udaljenost od lopte, i sve ostalo. Osim ako je gurne u gol, naravno, u kom slučaju mora da se svira. Salahovu situaciju stvarno nisam video, ali ako je branič/golman izbio i pogodio ga u ruku sa 20 cm razdaljine, ne vidim zašto bi svirali. Odbila se napolje, nova akcija, novi centaršut...
kralj Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Inače dva spektakularna poteza, Alisonov zicer Aliju i lopta Vinksa za 2 na nula Alija i Kejna.
renne Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Verovatno hoće da kaže da više ne važi ono kontra pravilo, Ljorenteovo, da se svaka ruka napadača u 16 metara automatski svira. Gleda se namera tj. položaj ruke, udaljenost od lopte, i sve ostalo. Osim ako je gurne u gol, naravno, u kom slučaju mora da se svira. Salahovu situaciju stvarno nisam video, ali ako je branič/golman izbio i pogodio ga u ruku sa 20 cm razdaljine, ne vidim zašto bi svirali. Odbila se napolje, nova akcija, novi centaršut... pa nije od golmana posle centaršuta salah igra rukom golman brani, salah ulazi u mrežu, akcija se nastavlja
Mercuzzio Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 (edited) 6 minutes ago, Weenie Pooh said: Salahovu situaciju stvarno nisam video, ali ako je branič/golman izbio i pogodio ga u ruku sa 20 cm razdaljine, ne vidim zašto bi svirali. Odbila se napolje, nova akcija, novi centaršut... Centaršut, Salah je pokušao da udari loptu glavom i to uradio vrljavo pa napucao sam sebe u ruku. Edited December 19, 2021 by Mercuzzio 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Just now, Mercuzzio said: Centaršut, Salah je pokušao da udari loptu glavom i to uradio vrljavo pa je napucava sam sebe u ruku. To nije ruka, sem ako se nije od ruke odbila direktno u gol ili u posed saigrača koji je odmah nakon toga dao gol. Po pravilima™
Weenie Pooh Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 12 minutes ago, Pokojni Ruxin said: e jbg, izgleda da sam propustio onu jednu utakmicu godišnje kad liverpulu sviraju pošteno pa oni dođu šokirani i uplakani na forum da viču kako to Jes wallah, ne zna se da li smo više šokirani ili uplakani: 17 minutes ago, copkillah said: Rezultat je pošten 16 minutes ago, Zlurad said: Bila cista ruka kod drugog gola pula. Crveni je bio, isao divljacki na loptu i jebiga. 44 minutes ago, Aleksandar88 said: Čist crveni da se razumemo 45 minutes ago, Weenie Pooh said: Zasluženo crveni škotskom Morenu. 45 minutes ago, radisa said: Inače, da trebalo je da mu da... 1
Mercuzzio Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: To nije ruka, sem ako se nije od ruke odbila direktno u gol ili u posed saigrača koji je odmah nakon toga dao gol. Po pravilima™ Pa jbg, 3 sekunde kasnije pada gol. Ne znam kako je to nova akcija
Weenie Pooh Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Sa Guardiana, čovek je ozloglašeni Sektaš: Quote A note on Robertson’s goal - the law has changed, so Salah’s accidental handball in the build up is irrelevant. The only thing Spurs might have argued was that they should have had a penalty at the other end for a push by Alexander-Arnold on Alli. It wasn’t a foul, though, and it was notable that one of the few Spurs players who didn’t appeal was Alli.
Lezilebovich Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Mislim da nema jadnijeg argumenta od tog da li je neko i koliko smarao sudiju posle
Weenie Pooh Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Just now, Mercuzzio said: Pa jbg, 3 sekunde kasnije pada gol. Ne znam kako je to nova akcija Ako je samog sebe sprečio da je gurne u gol, onda ne može da se tvrdi da je stekao prednost igrajući rukom, tj. da je "imao nameru". Eventualno da je uštopovao pa da neko odmah natrči, ali meni izgleda kao da braniči izbijaju do Trenta koji je centrirao na Robertsona.
Weenie Pooh Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Just now, Lezilebovich said: Mislim da nema jadnijeg argumenta od tog da li je neko i koliko smarao sudiju posle Što, meni je to prilično ubedljivo imajući u vidu koliko je okruživanje™ česta pojava. Mings nedavno posle faula nad Salahom nije ni pogledao u pravcu sudije, to je meni jači argument od bilo kakvih forumskih utisaka. Danas nisam video kako je Alli reagovao na nedosuđen penal, ali na snimku se lepo vidi kako se baca u prazno čim vidi da loptu neće stići.
Mercuzzio Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 (edited) 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Ako je samog sebe sprečio da je gurne u gol, onda ne može da se tvrdi da je stekao prednost igrajući rukom, tj. da je "imao nameru". Eventualno da je uštopovao pa da neko odmah natrči, ali meni izgleda kao da braniči izbijaju do Trenta koji je centrirao na Robertsona. Sve to važi kada je ruka u prirodnom položaju a lopta ga slučajno pogodi. Salahu ruka podignuta u visini lica. Da se ovo desilo na centru i da je sudija video svirao bi ruku. Edited December 19, 2021 by Mercuzzio 1
Recommended Posts