Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sto promeni Jotu pri kraju tekme¿ zar nije bilo pamtnije da izadje Firmino?

Posted
Just now, Lancia said:

Sto promeni Jotu pri kraju tekme¿ zar nije bilo pamtnije da izadje Firmino?

Firminho je bio ušao oko 60 minuta...

Posted
Just now, radnik said:

Lipso Jota. Osim gola, prilicno tanak. 

Ma trčao je za dvojicu, jbg, onda nije ostajalo mnogo snage na kraju...

Posted
1 minute ago, radisa said:

Firminho je bio ušao oko 60 minuta...

Pardon :sad: skvo me maltretirala sa zenskim rukometom, nisam bio pazljiv. 

• Tužno 1
Posted
2 minutes ago, radnik said:

Junacki bod. Bolje minus 3 nego 4.

+1

Ne mogu da se požalim na tragičan performans na sredini terena kad su naprasno iz kombinacije ispala sva tri startna veznjaka. 

Alisson bi bio MOTM da nije one katastrofe od gola, ali realno Tottenham nije zaslužio poraz.

Šteta što je Retard Robbo odlučio da bez ikakvog razloga pokosi Emersona, bila bi zanimljivija završnica utakmice da se igralo 11 na 11.

• +1 1
Posted

Son standardno užasan... Danas mu ni onaj jedan dobar potez što ima na utakmici nije prošao. Kane dao gol i onda zaboravio fudbal da igra. PropAli je bivši fudbaler. Ne znam kako je i Contea uspeo da zajebe da mu da priliku od starta.

Ova trojka je promašila 5 stopostotnih šansi.

Conte-u je 2:2 premija protiv umornog Liverpula kada mu u timu igraju ovakni nadobudni balvani

Posted
1 minute ago, radnik said:

Lipso Jota. Osim gola, prilicno tanak. 

De bre, na kraju tekme se Totenhemovi igraci odbijali od njega, kao da je od betona.

• +1 1
Posted

Rezultat je pošten, samo nije pošteno što je Kejn ostao na terenu posle onoga, ali ok, ništa novo kada je on u pitanju. Alisonov kiks ovog tipa visio je poslednjih par utakmica, makar ćemo sada biti mirni jedno dve godine

Posted

Bila cista ruka kod drugog gola pula. Problem je sto su pravila takva da ako napadaca slucajno napuca lopta onda nikom nista. Glupo pravilo. Penal je bio isto koliko i nad Jotom u prvom. Crveni je bio, mada znajuci Skota da je hteo da ide na igraca isao bi da bi se lepse videlo, ovako isao divljacki na loptu i jebiga. Kejn cist crveni. Nema sta "na ivici". Otvorenim djonom se baca pola metra i kove Skota u cevanicu. Salaha mrzelo da igra, neverovatni mi je da ga je pokojni Sesignjon, kome je ovo prvi start u dve godine toliko dobro cuvao.

Odlican nivo tekme, prava prvenstvena. Nadam se, kako je krenulo ne i poslednja

• +1 2
Posted

Mislio sam umesto da pritiska, on se povlaci, plus glava dole. Los govor tela, jeste da je pred kraj meca. 

Ne zameram to samo ostro oko vidi klopp/ radnik 😄

Posted
1 minute ago, Zlurad said:

Problem je sto su pravila takva da ako napadaca slucajno napuca lopta onda nikom nista. Glupo pravilo.

#nije se desilo. Tj. ne postoji takvo pravilo. :D

Posted
1 minute ago, Zlurad said:

Salaha mrzelo da igra, neverovatni mi je da ga je pokojni Sesignjon, kome je ovo prvi start u dve godine toliko dobro cuvao.

Sessegnon je neviđeno brz, a Salaha prvo moraš da ispratiš da bi ga zatvorio. 

Plus što je po ovakvom terenu teško istrčati sprint, čak i ako Milner/Keita nekim slučajem pošalju pristojnu loptu napred što je danas bila ekstremno retka pojava.

Zašto Ox nije dobio ni minut danas? Nahvalio ga Klopp posle prethodne utakmice, rekao da nikad nije igrao u boljoj formi, a onda ga zakucao za klupu. 

Posted
3 minutes ago, copkillah said:

Rezultat je pošten, samo nije pošteno što je Kejn ostao na terenu posle onoga, ali ok, ništa novo kada je on u pitanju. Alisonov kiks ovog tipa visio je poslednjih par utakmica, makar ćemo sada biti mirni jedno dve godine

Zamalo da se iskupi onim dugackim dodavanjem na kraju meca.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...