renne Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Nije bio penal, i nije bio ofsajd. Salahovu ruku nisam video, gledao sam samo da li je ofsajd - Loris i još jedan igrač su 100% iza lopte u trenutku dodavanja. Video sam da je Mane zakačio Lorisa nogom po trupu kod centaršuta, reko možda će zbog toga poništiti. def nije bio ofsajd ali ruka je bila
Weenie Pooh Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Neverovatan je Alisson Sjaj očaj itede.
radisa Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Just now, renne said: salah je bio u mreži, ne znam gde je bio drugi igrač, možda si u pravu Niko nije uticao na igru, ofsajd ne može biti... E jebi ga, Alisson igra fantastično, i onda ovo...
renne Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Just now, radisa said: Niko nije uticao na igru, ofsajd ne može biti... E jebi ga, Alisson igra fantastično, i onda ovo... već smo konstatovali da nije ali ruka ostaje, jebi ga
Weenie Pooh Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Zasluženo crveni škotskom Morenu. Kakva utakmica jbt...
radisa Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Eto ga... Ne zove se Kejn, pa mu je dao crveni... Sva sreća da sudije guraju Liverpool... Šta bi bilo da ne guraju... :( Inače, da treao je da mu da...
Recommended Posts