čekmeže Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Tijago je uspeo da u utakmici koju kontrolišeš i pobediš bude najgori. Alison će odbraniti nekad 1 na 1, ali ima neki problem sa orijentacijom i procenom, skoro svaki izlazak na liniju 16 je nesiguran. Trent i Salah imaju veliku pomoć Hendersona, sa druge strane je škotska noga Robertson, Mane i Žota. Ova veza Mane-Robo i ubacivanja Robertsona do gol-aut linije su dobra, bitno je da se prave šanse pa će nekada proći makar i slučajno, kao što je Henderson dao gol Evertonu. Ne znam čemu tolika kuknjava na Čelzi, igraju odlično ali nekad nije taj dan. Gledao sam juče prvih 15 minuta i mogli su dati 3 gola a igrali su praktično bez napadača.
renne Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 9 hours ago, radisa said: Pa znam da jeste tehnički stream, ali sam očekivao delay od 2-3 sekunde, ne 15 sekundi... 43 sekunda od stvarnog stanja stvari 1
mozzer Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 51 minutes ago, čekmeže said: Ne znam čemu tolika kuknjava na Čelzi, igraju odlično ali nekad nije taj dan. Gledao sam juče prvih 15 minuta i mogli su dati 3 gola a igrali su praktično bez napadača. Prvih 15 minuta su bili najbolji, posle je pocela katastrofa. Igrali su protiv kombinovanog sastava Evertona. Nekoliko igraca potpuno van forme i bezvoljni, losa hemija u ekipi. I pored svih povreda ovo je iskljucivo do Tuhela.
John Coltrane Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 2 hours ago, čekmeže said: Ne znam čemu tolika kuknjava na Čelzi, igraju odlično ali nekad nije taj dan. Gledao sam juče prvih 15 minuta i mogli su dati 3 gola a igrali su praktično bez napadača. Očigledno nisi gledao meč sa Licom i penal nas Rudigerom. Brentfordu su pobegli sa lopate, Barnli 1:1 kući, Votdord egal Zijah dao gol u zadnjih 15tak minuta…baš na mišiće. Tuhelu su vezane ruke sa povredama, doduše. Muče se za razliku od starta sezone kad su vezali 3,4 tekme bez primljenog gola + 1:1 na Enfildu.
copkillah Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 12 hours ago, čekmeže said: Da gledaš kako se gleda video bi da mu nije bilo ništa. Njegovo pravo da se valja dok drugi igraju. Onaj drugi koji se više polomio je skontao pa je ustao čim je video da sudija ne svira. U prvom momentu je izgledalo jako loše što je Žota dao gol dok ovaj leži, ali se posle videlo da je bilo obično foliranje. Imaš malo glupu situaciju gde zbog fer pleja lako možeš da ispadneš budala, pogotovo kada su foliranja tog tipa sve češća (kao što smo videli sinoć) ali isto tako, ne možeš uvek da znaš ko je stvarno povređen a ko nije. Jedino rešenje je da se osloniš na sudije u tom momentu (što je problematično samo po sebi, iz poznatih razloga) i da igraš dok oni ne prekinu igru.
Weenie Pooh Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 48 minutes ago, copkillah said: U prvom momentu je izgledalo jako loše što je Žota dao gol dok ovaj leži, ali se posle videlo da je bilo obično foliranje. Imaš malo glupu situaciju gde zbog fer pleja lako možeš da ispadneš budala, pogotovo kada su foliranja tog tipa sve češća (kao što smo videli sinoć) ali isto tako, ne možeš uvek da znaš ko je stvarno povređen a ko nije. Jedino rešenje je da se osloniš na sudije u tom momentu (što je problematično samo po sebi, iz poznatih razloga) i da igraš dok oni ne prekinu igru. Ma da, pogledao MOTD, vratili iz trista šesto uglova i ništa. Konate i Lascelles u skoku, pored njih se sudaraju Schar i Hayden, obojica padaju na leđa, obojica se hvataju za glavu. Schar vidi da neće dobiti faul/prekid pa se brzo pridiže, taman da ne stigne da pokrije Jotu. Hayden ostaje da leži držeći se za glavu, boli ga uvo. Dean je navodno video da nisu bile u pitanju povrede glave pa nije hteo da prekida, i to im naknadno rekao. Svaka čast ako je tako, sigurno nije bilo lako u onoj gužvi razabrati. Ideja da se kod povrede glave igra mora prekinuti istog trenutka je nonsens. Sudija prekine kad vidi da će lopta ostati u igri, ali ako je akcija u toku i potrajaće još dve-tri sekunde, apsolutno nema razloga da se prekida. Golman je izuzetak, naravno, jer je bez njega tim bitno hendikepiran. Ali ne može igrač u polju da sedne na dupe, uhvati se za glavu, i traži od sudije da momentalno svira. 1
ArleKino Posted December 17, 2021 Author Posted December 17, 2021 Chelsea se počeo raspadati kako se ozlijedio Chilwell pa je Mr Carmageddon upao u prvih 11.
copkillah Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 14 minutes ago, Weenie Pooh said: Ali ne može igrač u polju da sedne na dupe, uhvati se za glavu, i traži od sudije da momentalno svira. Što je i bio slučaj, jelte. Nego mi je problem da se oslanjamo na sudije za to, ovo što je Din sinoć dobro procenio je incident. 2
John Coltrane Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 19 minutes ago, ArleKino said: Chelsea se počeo raspadati kako se ozlijedio Chilwell pa je Mr Carmageddon upao u prvih 11. Prva dva meseca je Alonso igrao levo, baš su se svi pitali gde je zapao Čilvel (pogotovu na Fantazi temi ). Česte povrede prvotimaca ti razbiju koncept više nego odsustvo i najboljeg igrača.
dragance Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 4 hours ago, copkillah said: Što je i bio slučaj, jelte. Nego mi je problem da se oslanjamo na sudije za to, ovo što je Din sinoć dobro procenio je incident. Sad sudija nije “inbred”? For the record: Meni ono nije ličilo na bilo kakvu povredu.
189- Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 4 hours ago, ArleKino said: Chelsea se počeo raspadati kako se ozlijedio Chilwell pa je Mr Carmageddon upao u prvih 11. raspad je vise zbog kovacica i kantea, ali svakako i do chilwella i ostalih.. u poslednja ~dva meseca zbog povrede su utakmice propustali lukaku, werner, havertz, mount, kovacic, jorginho, azpilicueta, kante, chalobah, james, pulisic...i pored toga smo u vecini utakmica bili daleko bolji nego protivnik ali jbg kombinacija lose realizacije i nedostatka srece uzrokovalo tome da su se sada nanizali losi rezultati.
kipo Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Cini se da ce u Januaru ipak biti cistka u Junajtedu. Marsijal i Lingard vjerovatno odlaze, Svabo valjda ok i Henderson da ide (vjerovatnije pozajmica). Pojacanja se jos ozbiljno ne pominju, Elanga je potpisao novi ugovor, bekap za napadacku liniju.
189- Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 2 hours ago, 189- said: raspad je vise zbog kovacica i kantea, ali svakako i do chilwella i ostalih.. u poslednja ~dva meseca zbog povrede su utakmice propustali lukaku, werner, havertz, mount, kovacic, jorginho, azpilicueta, kante, chalobah, james, pulisic...i pored toga smo u vecini utakmica bili daleko bolji nego protivnik ali jbg kombinacija lose realizacije i nedostatka srece uzrokovalo tome da su se sada nanizali losi rezultati. kaze tuchel da su se jorginho i rlc povredili juce, pa verovatno propustaju mec u nedelju. kovacic se vraca, kante je juce bio na klupi....ocekujem 60 minuta kovacica uz saula i barkleya...
Pokojni Ruxin Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 jel ovo opet copi i vini serdarvojvodišu oko suđenja pulu...šta vele, jel ispao liverpul najbolji i najpošteniji na kraju? 2
Milošica Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 (edited) 1 hour ago, kipo said: Cini se da ce u Januaru ipak biti cistka u Junajtedu. Marsijal i Lingard vjerovatno odlaze, Svabo valjda ok i Henderson da ide (vjerovatnije pozajmica). Pojacanja se jos ozbiljno ne pominju, Elanga je potpisao novi ugovor, bekap za napadacku liniju. Šta od igrača treba Junajtedu? Nisam baš pratio Junajted osim ovih poslednjih nekoliko gde je Fred gospodario. Edited December 17, 2021 by Milošica
Recommended Posts