mozzer Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Skandalozan nastup Celzija. Tuhel vrlo tvrdoglav ali ovo ne ide, ovo su vec ozbiljni njegovi promasaji i kriza.. Na sta lici ovaj spanac...
Pokojni Ruxin Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 šta kažu kladionice, ko je favorit za klupu čelsija?
Weenie Pooh Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Just now, Pokojni Ruxin said: šta kažu kladionice, ko je favorit za klupu čelsija? Mourinho je skoro pa slobodan. Ili ako neće po treći put, može on u Everton a Rafa na Bridge.
Jean-Luc Picard Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: šta kažu kladionice, ko je favorit za klupu čelsija? Marko Nikolić 1
mozzer Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Ocigledno je da nesto nije u redu. James igra kao da je posvadjan sa pola tima, Haverc da li je povredjen zasto ne igra, Pulisic bivsi fudbaler, Barkli??!!! Ni na sta ovo ne lici vec mesec dana a ovo je vrhunac...
radnik Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Pre gola Evetrona, valjda Gordon izvodi prekid, krupan kadar, i komentator kaze ironicno... Lepuskasti Gordon. Debilcina 1 1
189- Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 2 minutes ago, mozzer said: Ocigledno je da nesto nije u redu. James igra kao da je posvadjan sa pola tima, Haverc da li je povredjen zasto ne igra, Pulisic bivsi fudbaler, Barkli??!!! Ni na sta ovo ne lici vec mesec dana a ovo je vrhunac... pa naravno da nesto nije u redu kada nam pola ekipe ne igra vec mesec dana.
mozzer Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 1 minute ago, 189- said: pa naravno da nesto nije u redu kada nam pola ekipe ne igra vec mesec dana. Znam ali opet....
radisa Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Jel moguće da mi slika toliko kasni na eonu, jedno 15 sekundi ranije mi je stigla notifikacija da je Liverpool dao gol...
Weenie Pooh Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 22 minutes ago, Weenie Pooh said: Trent +1 1
Weenie Pooh Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Just now, radisa said: Jel moguće da mi slika toliko kasni na eonu, jedno 15 sekundi ranije mi je stigla notifikacija da je Liverpool dao gol... Kasni mnogo, meni često dođu iz druge sobe da jave šta se desilo pre nego što vidim na kompu 1
radisa Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Kasni mnogo, meni često dođu iz druge sobe da jave šta se desilo pre nego što vidim na kompu Sedim, radim, na jednom monitoru mi tekma i telefon zvrcka, sudija svirao neki faul... Ja on, WTF!, kad 15 sekundi kasnije gol... Pa jbt, baš dosta veliki delay, skoro kao na nekom streamu...
Weenie Pooh Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 1 minute ago, radisa said: Pa jbt, baš dosta veliki delay, skoro kao na nekom streamu... Pa jeste stream, samo sa Đilas-Šolak SBB servera.
radisa Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Pa jeste stream, samo sa Đilas-Šolak SBB servera. Pa znam da jeste tehnički stream, ali sam očekivao delay od 2-3 sekunde, ne 15 sekundi...
Weenie Pooh Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Nije loša utakmica bila, taman koliko je bilo potrebno, onako kako očekujem da se igra u ovom periodu. Thiago i Alisson kvarili utisak, ostali na nivou, Trent odličan i u odbrani i u napadu, a čak nije ni forsirao centaršut kao što nekad ume. Ovaj bekovski underlapping stvarno radi dobro po desnom boku za njega i Salaha; nažalost, Robertson i Mane na suprotnoj strani ne kapiraju šta treba da rade.
Recommended Posts