Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

"Svetsko prvenstvo Brazil devedeset četvrta"

Posted

To je na oca referisao, (igrao za) Brazil, (kada) '94.

Nije da ga branim, to je nemoguce :)

Posted
Just now, radnik said:

To je na oca referisao, (igrao za) Brazil, (kada) '94.

Nije da ga branim, to je nemoguce :)

Pa nije Mazinjo igrao samo '94, referiše na Svetsko prvenstvo koje su te godine osvojili - u Americi. 

Ali ne ume mutava debilčina da kaže normalno, samo sipa iz usta.

Posted (edited)
34 minutes ago, radisa said:

Gldam bez tona i radim nešto, samo sam bacio pogled da je Jota možda bio u offsideu...

Sve je po pravilima, ali je bez veze...

Da gledaš kako se gleda video bi da mu nije bilo ništa. Njegovo pravo da se valja dok drugi igraju. Onaj drugi koji se više polomio je skontao pa je ustao čim je video da sudija ne svira.

Edited by čekmeže
Posted
Just now, čekmeže said:

Da gledaš kako se gleda video bi da mu nije bilo ništa. Njegovo pravo da se valja do kdrugi igraju. Onaj drugi koji se više polomio je skontao pa je ustao čim je video da sudija ne svira.

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali, meni je i dalje nekako bez veze...

Ovo nije kao kad je De Gea folirao, pa kad je primio gol, skočio kao oparen da vija sudiju po terenu, meni se činilo da se ovaj baš izlomio...

no, jbg, idemo dalje...

Posted

Prica se stidljivo po internetu da EPL razmislja da udari pauzu do 15. januara pa da se nastavi, sa publikom ili bez zavisi od situacije. Nema veze AFCON sa ovim nego kako racunaju najveci talas kovida ce da bude sledece nedelje, pred Bozic, pa zurke za Novu godinu pa je taj 15. januar tih nekih 14 dana buffera.

Posted
1 minute ago, radisa said:

Razumem šta hoćeš da kažeš, ali, meni je i dalje nekako bez veze...

Ovo nije kao kad je De Gea folirao, pa kad je primio gol, skočio kao oparen da vija sudiju po terenu, meni se činilo da se ovaj baš izlomio...

no, jbg, idemo dalje...

:isuse:

Posted

Celzi i Everton kao da igraju viktorije, ali Pickford jos nije savladan

Posted

"Igraju presing, što je mač ne sa dve, nego sa mnogo oštrica..."

Posted

A ovo posebno volim, komentator razduševljen što je branič uspeo u poslednjem trenutku da izađe i napravi ofsajd. Jeste da je kasnio kao debil pet sekundi za saigračima, ali nekako je ipak stigao da ne zajebe. Zato je to "iiizvanredan potez!"

Posted

Jes da je TAA prvo dirnuo loptu i da je to u engleskoj presudno, ali meni ovo mnogo ličilo na penal...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...