Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Kakvi smradovi jbt. Martineli je ležao napolju, Arteta galami na njega da ustane i uđe u igru, i čim je ušao, legao ponovo.  :D

Posted
11 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Kakvi smradovi jbt. Martineli je ležao napolju, Arteta galami na njega da ustane i uđe u igru, i čim je ušao, legao ponovo.  :D

A Gojko govori: Arteta misli da Martineli nije baš ozbiljno povređen i tera ga da se vrati :kecman:

Posted

Martinelli je Suarez v2.0. Sve prljavštine su mu poznate, jedino što još ima mliječne zube pa ne smije da grize.

Arsenal k'o pravi reprezent Adidasa -hrpa djece se ubija od posla da zaradi platu starim prdonjama.

• Haha 2
Posted

Jesul' to iz Brentforda beše kmečali kada im je otkazana utakmica (sa nama)?

Posted

Pa vi ste još gori od njih: 19 pozitivnih juče, samo korona. Mada je u pitanju uglavnom background osoblje i rezerve.

Posted (edited)

Iako mi je ovo omiljeni period (za gledanje PL utakmica) mislim da nema drugog rešenja nego da se krene sa zimskom pauzom...

Edited by Jeremija
  • +1 1
Posted

@189-

Šta je sa Lukakuom? Korona, povreda ili nešto treće kad sedi na klupi…

Posted
18 minutes ago, Zlurad said:

Otkazan Lester-Totenham.

Nije (još).

Posted

Nije (još).
Ne znam, ovo je sa the Atletika od pre pola sata.d91144191120c441dba9dbc8d4d3c3cc.jpg
Posted

Ma pročitao sam to, ali nisu još zvanično potvrdili. Znam da bi oba kluba rado da se odloži, pa pretpostavljam da ovim vrše pritisak na EPL.

Posted

Situacija sa covidom nikad gora, a niko ne poziva da se sezona poništi kao što se pozivalo pre godinu i po dana :happy:

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

@189-

Šta je sa Lukakuom? Korona, povreda ili nešto treće kad sedi na klupi…

nije dovoljno dobar i napad nam izgleda mnogo bolje kada ne igra.

Posted

Evo i zvanicno potvrdjeno odlaganje Lestera i Spursa.

Posted

Otkazana i Junajted - Brajton za vikend

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...