Weenie Pooh Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 1 minute ago, Milošica said: Od viška glava ne boli. Pa ono jeste, meni je od svih komentatora migrenu mogao da izazove samo Retard Extraordinaire Stojanović. Višković može samo grčenje creva da izazove, a šta ja znam, kažu ljudi da je to čak i zdravo.
Baldrick S. Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 30 i kusur postignutih golova, drugi skor po golovima u istoriji PL
copkillah Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 5 minutes ago, Milosh76 said: I morao da ode u ligu bez briga da popravi statistiku 1
Weenie Pooh Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Mashallah! Ako ćemo pošteno, Slinavi je prvih par sezona kod SAF-a igrao na kašičicu, izigravao nekakvog driblajućeg Bekama na desnom krilu. Ali ipak, 106 utakmica razlike jbt
John Coltrane Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Mashallah! Ako ćemo pošteno, Slinavi je prvih par sezona kod SAF-a igrao na kašičicu, izigravao nekakvog driblajućeg Bekama na desnom krilu. Ali ipak, 106 utakmica razlike jbt Nije igrao na kaščicu, nego je imao 18, 19, 20 godina u prva tri sezone. Imao je on sasvim pristojnu minutažu, nego se vi pecate na Miloshev frust koji prenosi sa teme Ronaldo vs. Mesi.
Milosh76 Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 (edited) 6 minutes ago, John Coltrane said: nego se vi pecate na Miloshev frust koji prenosi sa teme Ronaldo vs. Mesi. Naprotiv, okacio sam nesto sto mi je izletelo na FB kao zanimljivost. Nisam cak ni komentar ostavio, da ne bih "pecao" kao sto ti kazes, posto se time nikad nisam bavio niti cu. Drugo, zabole me za Ronaldo vs Mesi. Prvo Ronaldo je igrao u drugom vremenu i nema veze sa Mesijem, ne mogu se porediti ono sto je Ronaldo igrao i sto igra Mesi. Mozda si mislio na laznog Ronalda, tu vec mozemo diskutovati, ali misljenja necemo promeniti, posto su stavovi dijametralno suprotni. Ako si se ti pecao, sta da ti radim, nije mi bila namera. Edited August 15, 2021 by Milosh76
John Coltrane Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 42 minutes ago, Milosh76 said: Naprotiv, okacio sam nesto sto mi je izletelo na FB kao zanimljivost. Nisam cak ni komentar ostavio, da ne bih "pecao" kao sto ti kazes, posto se time nikad nisam bavio niti cu. Drugo, zabole me za Ronaldo vs Mesi. Prvo Ronaldo je igrao u drugom vremenu i nema veze sa Mesijem, ne mogu se porediti ono sto je Ronaldo igrao i sto igra Mesi. Mozda si mislio na laznog Ronalda, tu vec mozemo diskutovati, ali misljenja necemo promeniti, posto su stavovi dijametralno suprotni. Ako si se ti pecao, sta da ti radim, nije mi bila namera. Pametnom dosta. 1
ArleKino Posted August 15, 2021 Author Posted August 15, 2021 26 minutes ago, Weenie Pooh said: Mashallah! Ako ćemo pošteno, Slinavi je prvih par sezona kod SAF-a igrao na kašičicu, izigravao nekakvog driblajućeg Bekama na desnom krilu. Ali ipak, 106 utakmica razlike jbt Različite ere iako je razlika u godinama mala. Ronaldo je došao u United kao tinejdžer, a egipatski Andros Townsend u Liverpool kao već afirmisan igrač. Ronaldo je svog Karima Firmina dočekao tek u Realu, u Unitedu je devetku igrao Van Nistelrooy koji je karijeru gradio na motu: "Kad ne znaš šta ćeš s loptom, a ti nju u gol!" Krila u 4-4-2 su služila za nabacivanje RvN-u i Rooneyu, a insajdforvardi u Kloppovih 4-3-3 su krajnji potrošači šansi. 3
Baldrick S. Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 Gde ste nasli temu Ronaldo - Mesi? 16 minutes ago, ArleKino said: egipatski Andros Townsend Ce se vredjamo Arle a? Ajd da je kao Theo Walcott pa da shvatim salu
Weenie Pooh Posted August 15, 2021 Posted August 15, 2021 2 hours ago, John Coltrane said: Nije igrao na kaščicu, nego je imao 18, 19, 20 godina u prva tri sezone. Imao je on sasvim pristojnu minutažu, nego se vi pecate na Miloshev frust koji prenosi sa teme Ronaldo vs. Mesi. Nije šija nego vrat. Ronaldova prosečna MUFC minutaža (6 sezona): 74.19 Salahova prosečna LFC minutaža (4 sezone i 1 utakmica): 83.84 Ako imamo u vidu da je drugu polovinu mančesterske karijere bio praktično nezamenljiv (prosek minuta blizu 90), onda mora da je dosta presedeo na klupi u prvoj polovini. Ne znam na šta se to "pecamo", na neporecivu činjenicu da je Salah stigao Ronalda po broju golova? 1 hour ago, ArleKino said: Različite ere iako je razlika u godinama mala. Ronaldo je došao u United kao tinejdžer, a egipatski Andros Townsend u Liverpool kao već afirmisan igrač. Ronaldo je svog Karima Firmina dočekao tek u Realu, u Unitedu je devetku igrao Van Nistelrooy koji je karijeru gradio na motu: "Kad ne znaš šta ćeš s loptom, a ti nju u gol!" Krila u 4-4-2 su služila za nabacivanje RvN-u i Rooneyu, a insajdforvardi u Kloppovih 4-3-3 su krajnji potrošači šansi. Izgovori, izgovori Nemojmo se praviti da SAF nije znao šta radi - čim se Ronaldo malo afirmisao, počeo je i on da igra inside forward, švrljao gde hoće po terenu, šutirao iz svih mogućih i nemogućih pozicija. Samo u tim početnim, tinejdžerskim sezonama nije bio optimalno korišćen. Ubrzo je počeo da izvodi i slobodnjake i penale. 2 hours ago, Weenie Pooh said: Ali ipak, 106 utakmica razlike jbt 1
Recommended Posts