Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Od juče više nema karantina kada se ulazi u UK iz bilo koje države. Ukinuto. 

Posted
49 minutes ago, dragance said:

Znaš šta, ti bi jedino (možda) uspeo kao bully sa svojim ghostingom i podjebavanjem. Samo, slabo ti to ide - osim umišljenosti.

Ajde, smaraj nekog drugog. 

Jesi li siguran da znaš šta znači izraz "ghosting"? :unsure:

Posted
5 minutes ago, dragance said:

Ajde, reci mi ti molim te? 😢

Pa pitao sam te, rekao si da ja to radim, sad objasni

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Pa pitao sam te, rekao si da ja to radim, sad objasni

Evo, daću ti za pravo. Napisao sam ghosting, a mislio na gaslighting. Zajebao sam se, ali ne menja šta radiš.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, dragance said:

Evo, daću ti za pravo. Napisao sam ghosting, a mislio na gaslighting. Zajebao sam se, ali ne menja šta radiš.

Uf, situacija je ozbiljnija nego što sam mislio. Ok brt ako veruješ u to, ja tu ništa ne mogu :unsure:

Posted
9 minutes ago, renne said:

jebeno smarate

Banujte Rennea fish_h4h.gif

Posted

Komentator na CRY - SOU je prosao kroz geografiju Londona kao Vucic kad demonstrira poznavanje lokalnih toponima oko Gornjih Nedeljica

• Haha 2
Posted
7 minutes ago, Lezilebovich said:

Komentator na CRY - SOU je prosao kroz geografiju Londona kao Vucic kad demonstrira poznavanje lokalnih toponima oko Gornjih Nedeljica

To nije komentator, to je Vlada Novaković

Posted

Koliko lepše igramo bez Aube, haos jedan. Laka na poziciji Firminja za siromašne, povezuje sve linije, ali golove ne daje. Čist penal i crveni za Coufala, ali biće izazov ne primiti gol do kraja.

Posted

Nije bio penal. Coufal prvi stigao do lopte

Posted
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Koliko lepše igramo bez Aube, haos jedan. Laka na poziciji Firminja za siromašne, povezuje sve linije, ali golove ne daje. Čist penal i crveni za Coufala, ali biće izazov ne primiti gol do kraja.

Ispravka...čist žuti za Coufala, a crveni je posledica toga što je drugi.  Razbili ste nas, trebalo je da bude bar 3-0 do sada po prikazanom. 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...