Lancia Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 19 minutes ago, copkillah said: Pauza bi morala da traje više od mesec dana onda i to bi moralo da se uskladi sa praktično svim fudbalskim savezima, što je solidno neizvodljivo, a i nepotrebno. Neka održavaju takmičenja kada se prvenstva završe, kao svi ostali. Slazem se, mada ne znam koliko bi to bilo izvodljivo s obzirom na tamosnje klimatske uslove.
Jean-Luc Picard Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 18 minutes ago, kralj said: Ovde na forumu? Moguće sasvim. Ne pratim više pomno ko za koga navija, ali potpuno je jasno kako se ovde zauzimaju stavovi. Mančesterovci će biti za CAF, Liverpul i Arsenal protiv, umesto svi da lepo uzmu da gledaju to takmičenje koje je 10 puta zanimljivije od EPL. Među igračima je srećom situacija potpuno drugačija i mahom se sa zadovoljstvom odazivaju na pozive i igraju to skandalozno takmičenje iako ne moraju. A ono sam odgovorio na Dragančetov post. Afričke reprezentacije igraju ( uz možda par izuzetaka ) potpuno negledljiv fudbal. Većina igrača nema pojma ni u taktičkom ni u tehničkom smislu. GLedao sam određen broj utakmica u kvalama za SP afričke zone na Sport Klubu i znam o čemu govorim. To je nivo srpske druge lige. Verujem da je nivo nešto veći na završnici KAN-a jer je tu ipak creme de la creme fudbala na tom kontinentu, ali staviti to takmičenje iznad EPL u bilo kom pogledu predstavlja specifičan vid nastranosti. Inače stojim iza onog što sam rekao da je to takmičenje skandal. Igra se svake jebene godine, usred sezone. Klubovi ostaju bez igrača, na veliki broj takmičarskih utakmica, igrači se vraćaju umorni, isceđeni, polupovređeni, i u pojedinim slučajevima zaraženi raznim egzotičnim bolestima. Dolazi iz tastature lika koji navija za klub koji će izgubiti jednog potpuno zamenljivog igrača zbog KAN-a 2
levi Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 ali ne igra se u sred sezone. igra se onda kada njima odgovara. to što je u nekim ligama u to vreme pauza, a u nekim nije nema nikakve veze. klubovi koji dovode te igrače treba samo tu unapred poznatu stvar da ukalkulišu u vrednost igrača i u planiranje rostera i to je sve 1
kralj Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 13 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Afričke reprezentacije igraju ( uz možda par izuzetaka ) potpuno negledljiv fudbal. Većina igrača nema pojma ni u taktičkom ni u tehničkom smislu. GLedao sam određen broj utakmica u kvalama za SP afričke zone na Sport Klubu i znam o čemu govorim. To je nivo srpske druge lige. Verujem da je nivo nešto veći na završnici KAN-a jer je tu ipak creme de la creme fudbala na tom kontinentu, ali staviti to takmičenje iznad EPL u bilo kom pogledu predstavlja specifičan vid nastranosti. Inače stojim iza onog što sam rekao da je to takmičenje skandal. Igra se svake jebene godine, usred sezone. Klubovi ostaju bez igrača, na veliki broj takmičarskih utakmica, igrači se vraćaju umorni, isceđeni, polupovređeni, i u pojedinim slučajevima zaraženi raznim egzotičnim bolestima. Dolazi iz tastature lika koji navija za klub koji će izgubiti jednog potpuno zamenljivog igrača zbog KAN-a Stvarno me mrzi da se natežem oko očiglednosti. Ali hajde da pustimo ljude da organizuju svoje prvenstvo kad njima odgovara i igrače da biraju da li će da igraju to nižerazredno takmičenje ili će da ostanu u svojim klubovima.
Lancia Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 3 minutes ago, levi said: ali ne igra se u sred sezone. igra se onda kada njima odgovara. to što je u nekim ligama u to vreme pauza, a u nekim nije nema nikakve veze. klubovi koji dovode te igrače treba samo tu unapred poznatu stvar da ukalkulišu u vrednost igrača i u planiranje rostera i to je sve I ovo je tacno, koliko god bolno bilo za neke timove.
Weenie Pooh Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 15 minutes ago, Lancia said: Slazem se, mada ne znam koliko bi to bilo izvodljivo s obzirom na tamosnje klimatske uslove. Izvodljivije nego u Kataru svakako. Veliki je kontinent, ne mora da se održava takmičenje baš u ekvatorijalnom pojasu. Odeš do Mediterana i budu ti isti uslovi kao na jugu Španije ili Italije. Odeš ispod ekvatora i eto zimske klime u julu ako ti to više odgovara. 1
Lancia Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 1 minute ago, Weenie Pooh said: Izvodljivije nego u Kataru svakako. Veliki je kontinent, ne mora da se održava takmičenje baš u ekvatorijalnom pojasu. Odeš do Mediterana i budu ti isti uslovi kao na jugu Španije ili Italije. Odeš ispod ekvatora i eto zimske klime u julu ako ti to više odgovara. Nemam pojma, zato sam se i ogradio. Ja sam se npr. odusevio sa klimom u J.Africi, s druge strane ne bih nikom pozeleo da igra pod uslovima kakvo je leto npr. u Sevilji, ako je takav Mediteran o kom ti pricas.
kralj Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Ma nek se snađu uostalom, nemoj samo da EPL klub ostane na mesec dana bez tog 1.5 igrača.
Jean-Luc Picard Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 9 minutes ago, kralj said: Stvarno me mrzi da se natežem oko očiglednosti. Ali hajde da pustimo ljude da organizuju svoje prvenstvo kad njima odgovara i igrače da biraju da li će da igraju to nižerazredno takmičenje ili će da ostanu u svojim klubovima. Samo još treba pustiti i klubovima da odluče da li će svoje ultraskupoplaćene igrače puštati da igraju i sve pet, što se mene tiče. 1
kralj Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Pa da... Sve u ruke krimi oligarsima. Nego jel smeju da ne puste i na EP i Mundijal?
copkillah Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 2 minutes ago, kralj said: Pa da... Sve u ruke krimi oligarsima. Nego jel smeju da ne puste i na EP i Mundijal? Ti i dalje ne vidiš razliku između EP, Mundijala i KAN?
Jean-Luc Picard Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Nemaju razloga da ne puste, isto kao što neće imati razloga da ne puste na KAN kada se jebeni isti prilagodi ostatku sveta. 1
ArleKino Posted December 15, 2021 Author Posted December 15, 2021 Samo mali intermezzo: Rooney se sve više spominje kao mogući nasljednik Beniteza.
kralj Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 7 minutes ago, copkillah said: Ti i dalje ne vidiš razliku između EP, Mundijala i KAN? Sva tri se u mnogo čemu razlikuju. Tebi je jedina razlika izgleda u tome hoće li Salah i Marez igrati protiv Brajtona i Brentforda, pa bi pomerao, selio ili na kraju krajeva ukidao.
Recommended Posts