John Coltrane Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 52 minutes ago, Jeremija said: Ne bi bio loš ni kod nas, Rudiger i Haidara u januaru, i bili bismo čak i favoriti (iz senke) za CL. Ma, naravno da ne bi, ali mislim da od januara nema ništa. Svuda se pominju pregovori za free na leto.
Jeremija Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 9 minutes ago, John Coltrane said: Ma, naravno da ne bi, ali mislim da od januara nema ništa. Svuda se pominju pregovori za free na leto. Baš tako, mada mislim da Čelzi ne bio odbio neku solidnu sumu u januaru, recimo na nivou onog što će nam Newcastle (najverovatnije) dati za Lingarda. Videćemo...
Weenie Pooh Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Ne može čovek ni da uključi TV a da mu se Viško ne usere u život: "Lids je za sve neutralce uvek ona druga ekipa za koju navijaju." Pošto su neutralci™ oni koji imaju prvu ekipu za koju navijaju
radisa Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Nije ni počelo već 2:0... jbg... Ubiše utakmicu kao granom...
Jeremija Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 10 minutes ago, Weenie Pooh said: Ne može čovek ni da uključi TV a da mu se Viško ne usere u život: "Lids je za sve neutralce uvek ona druga ekipa za koju navijaju." Pošto su neutralci™ oni koji imaju prvu ekipu za koju navijaju Višković je generalno težak za slušanje, baš pre neki dan bila neka nebitna, "neutralna" utakmica, izdržao sam (da ne pritisnem MUTE) skoro do poluvremena. Nemam animoziteta prema čoveku, cenim entuzijazam, ali strašan je davež...
radisa Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Jbg, ja Viška mogu da slušam, ali Gojka stavljam na mute momentalno... Uzdisanje, gledanje tiketa, prpuštanje događaja na utakmici, jbg, ne mogu do da podnesem... 2
Miljenko Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Da li ima cistija ruka od ove koja malopre nije sudjena Sitiju.
Lezilebovich Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Norich prima gol iz kontre 1na3 ... Od ovog sto oni igraju tesko moze losije
renne Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Just now, Miljenko said: Da li ima cistija ruka od ove koja malopre nije sudjena Sitiju. eh
kipo Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 23 minutes ago, radisa said: Nije ni počelo već 2:0... jbg... Ubiše utakmicu kao granom... Najgore utakmice za gledanje. Sem kad igraju s puldjanima
copkillah Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Ja se izvinjavam, da li je bilo kukanja po forumu što se Pep nije zaustavio na poluvremenu? Sećam se da smo skoro imali primedbe na Klopa u sličnoj situaciji, pa čisto da proverim
Meazza Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 1 hour ago, Jeremija said: Višković je generalno težak za slušanje, baš pre neki dan bila neka nebitna, "neutralna" utakmica, izdržao sam (da ne pritisnem MUTE) skoro do poluvremena. Nemam animoziteta prema čoveku, cenim entuzijazam, ali strašan je davež... Svi ti komentatori, koliko god bili nemaci pojma, su nista spram onog Petera Drury-ja. Ne mogu da opisem koliko me iritira, i sto je najgore postavio je 1 obrazac koji svi oponasaju, ono sa dranjem iz petnih zila, a sve ocigledno toliko fejk da je transfer neprijatnosti uzasan.
Mindaugas Žukauskas Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 (edited) Ne, kukalo se što je Klopp tražio da se u drugom igra još jače. @ ubojica policajaca Edited December 14, 2021 by Mindaugas Žukauskas 1
Recommended Posts