radisa Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Just now, 189- said: kakav glupander jimenez Jbg, sad sam vratio da pogledam,meni start nije bio za žuti... Ovo drugo jeste žuti, kao kuća... ALi, voleo bih da vidim kad su to još svirali kao žuti, nekom ko igra za top tier klubove... 1
Mercuzzio Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Što se tiče prvog žutog, prvo je pokušao sa leđa da povuče za rame Rodrija i nije uspeo, pa je onda odlučio da ukliza sa leđa i omašio loptu ali malo zakačio Rodrija. Ni jedan od ova dva faula nisu samostalno za žuti ali u kombinaciji, ne vidim ništa čudno. Skoro pa čist žuti. E onda kreće hvatanje za glavu, raspravljanje sa sudijom. I sudija mu lepo kaže "smiri se malo", Raul lupi "lajk" i onda blokira izvođenje prekida. Idiot
Gylfi Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Kako treba neko da ošamari ovog Sterlinga, najgori je dajver trenutno.
WTID Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Ovo sad je bio cist penal... Svirace mu kad budu morala nosila da udju.
kipo Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Najgore, da nije ruka, tijelo bi zaistavilo loptu
copkillah Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Nadrealno je koliko su imbecilni i nekompetentni
Pantelija jr Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 2 minutes ago, kipo said: Najgore, da nije ruka, tijelo bi zaistavilo loptu Pa zar nisu oni silni uglovi i pokazali da je lopta prvo udarila u tijelo Mutavog™? Nego inbredske sudije ne bi priznale grešku pa tačno da će nekome time život spasiti... sitnim slovima: a i zaslužio je Muto da mu se svira penal kad onako glupavo diže ruku 1
Mercuzzio Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 (edited) Pa poklonili su im gol... To što Vulvsi nisu imali, ja mislim, ni jedan šut na gol nema veze sa sudijom Edited December 11, 2021 by Mercuzzio
Pantelija jr Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Ne kažem da se gura... išta više pd standarnog, odvajkadašnjeg guranja velikih na štetu malih ali mislim da je presudno ono što sam već napisao - uživo je stvarno izgledalo kao da je lopta udarila u (nepotrebno podignutu) ruku, a poslije govnar, ovaj, sudija nije htio da prizna da je pogriješio
MiddleClass Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Hajdara, Belingen, Filips... RR ko da pravi spisak pojacanja za Salke, a ne za Man utd
ArleKino Posted December 11, 2021 Author Posted December 11, 2021 Aube danas nema jer je prekršio disciplinska pravila i odstranjen je iz tima. Zanimljivo.
Pokojni Ruxin Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 hej @189- kupili ste lukakua za onolike pare, bilo bi pošteno da ga makar koristite
Recommended Posts