Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Kris Armas iz njujorške filijale RB (doduše zadnji posao je imao u Torontu) kao trener i Saša Lenze kao klupski psiholog ex Dinamo Drezden, RBL, Sh04 su se priključili UTDu.

• Replies 9.1k
  • Views 360.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

Radim nesto sa likom iz Liverpula koji tek onako, usred neke pauze npr, kaci na fejsbuk skrinsot npr "samo da vidiimo gdje smo u ovom trenutku mi a gdje everton na tabeli"  Odrace se od ovog :D

U Totenamu opše covid rasulo

Kad smo kod Tottea, večeras posle LŠ na BT sportu ima dokumentarac o Glen Hodlu Extra Time.

hoddle-final.jpg?width=800&height=0&center=0.5,0.5&mode=crop

Pre tri godine doživeo je srčani udar u studiju, malo više o tome u klipu dole.

Inače BT je radio i o Bosmanu, skoro smo ga komentarisali ovde, i dobar o Džordž Bestu. Imaju sasvim pristojnu dokumentarnu sekciju, zadnje što je izašlo je Rio Ferdinand South of the River o londonskoj sirotinji.

• Author

Southamptonu dopušteno da dovede emergency signing jer su im oba golmana u outu - Willy Caballero sa 40 ljeta ide ka prvom clean sheetu u sezoni na uvijek ugodnim Emiratima.

Bar oni imaju vrhunsku školu fudbala, jel moguće da nema neko dete za golmana?

otkazano Brajton - Totnem. 2020/21 all over again

9 minutes ago, levi said:

otkazano Brajton - Totnem. 2020/21 all over again

Pretpostavljam masa njih nije vakcinisana?

4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pretpostavljam masa njih nije vakcinisana?

Teško. Po podacima iz oktobra 81% igrača u EPL je vakcinisano

Ali kukumavčenje o mrskim nevakcinatorima je odavno prešlo u uslovni refleks, eno Konte se žali ali uopšte nije jasno na koga. 

“Tomorrow, who? Me? This is not a good thing for you, the fans and staff. Everyone is a bit scared, we all have families. I ask why? Why? Yesterday we trained and two positives, today we trained and – after – another two positives. Who next? It’s not right, we’re going home to our families.”

uvek je najsmešnije na svoj račun :smiley_hail:

Nova maskota :D 

Kakav padavicar Grilis

Inače Totenhem i Ren se nisu dogovorili oko novog termina za utakmicu tako da se evropska agonija Totenhema završila.

Iskusno

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout