Jump to content

Premier League 2021-22

Featured Replies

Konobar je imao zadnju pobedu oko Šabačkog vašara i taman kad je gajtan počeo da se steže on odradi Solskjera na Arteti! 

Šta je sa Smit Rovom? #pitamzafantazi

• Replies 9.1k
  • Views 360.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Man City - čestitke, Ruxine, neka statua Stevena Gerrarda kako radi špagu je neophodna izvan Etihada. Tata Kevin je još jednom pokazao kakav je šampion, u presudnim momentima je vukao tim do titule.

• Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre"   

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Posted Images

• Author
49 minutes ago, John Coltrane said:

Šta je sa Smit Rovom? #pitamzafantazi

Ozlijeđen.

Šta reći, čestitke Canetu, a Arteti i Deanu sve živo i mrtvo. Jebeni Nketiah, dečko koji je najnetalentovaniji izdanak akademije Chelsea i koji neće da produži ugovor koji mu je neki maloumnik ponudio, dobiva minute prije Pepea. Aubameyang je daleko najgori kapiten u historiji Arsenal, Gallas je Patrick Vieira i Tony Adams u jednom za gabonskog Beetlejuicea.

A Pepe, zar nije on iznenađujuće dobro počeo sezonu? (Po standardima nikad goreg Arsenala, mislim.)

• Author
7 minutes ago, Weenie Pooh said:

A Pepe, zar nije on iznenađujuće dobro počeo sezonu? (Po standardima nikad goreg Arsenala, mislim.)

Pepe je, zapravo, odlično završio prethodnu sezonu. 5 golova u 4 utakmice.

Na početku ove namjestio je gol, ako to tako možemo reći, za Aubu protiv Norwicha, asistirao Chambersu glavom za gol Leedsu u Liga-kupu. Nije briljirao protiv Palacea, ali od te utakmice ima čitavih 5 minuta protiv Leicestera. Ne mogu da shvatim da Saka ostaje na terenu i kad ga lome i kad mu ne ide, Lacazette koji hoće da ide za dž iduće ljeto se kreće brzinom artritičnog puža, a Pepe ne može dobiti ni minute da bar pokaže koliko nume.

Dotle, Jesus Christ FC nastavlja sa oživljavanjem mrtvih.

Možda interni problemi, nije zadovoljio™ trenera?

Samo sedam pozitivnih igrača. Pa oni mučenici u Portugalu  su pre par nedelja igrali sa 9 na terenu od čega je jedan bio rezervni golman. 

• Author

Inače, svi pričaju toliko o Godfreyu da je ovaj start Lombrozovog zamorčeta ostao u sjeni.

Ni faul nije sviran.

Negan, Lucille, Mike Dean...sweet dreams.

• Author
15 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Samo sedam pozitivnih igrača. Pa oni mučenici u Portugalu  su pre par nedelja igrali sa 9 na terenu od čega je jedan bio rezervni golman. 

Arsenal je morao igrati protiv Brentforda usprkos Covidu među igračima pa nam je tinejdžer Balogun predvodio napad.

38 minutes ago, ArleKino said:

Inače, svi pričaju toliko o Godfreyu da je ovaj start Lombrozovog zamorčeta ostao u sjeni.

Ni faul nije sviran.

Negan, Lucille, Mike Dean...sweet dreams.

ja sam ovo propustio, još jedan čist crveni karton

kakvi odvratni mesari

Kakav mesarski start. Počeću da verujem u copijeve žalopojke o engleskim sudijama. Kakva nekompetentnost.

jorginho povredjen, kovacic se oporavio ali zakacio virus :frust: ima li kraja mucenju

Zouma out 10-12 nedelja. Ben Johnosn 3-4 nedelje. Ogbona završio sezonu. Kresvel neće još na teren....Ima li kraja mučenju !?

Matić kapiten

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout