Mindaugas Žukauskas Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Just now, čekmeže said: Granit ne faulira na sredini i eto kazne. Imao je žuti
Azdaja Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Ja ne znam šta da vam kažem, ljubio sam žene svih boja i nacionalnosti i vera, sad mi žao da ga pljujem opet. Al dokle bre ova nesreća više na terenu, pa kad će skapirati da to nije to, pustite ga na zimu i idemo dalje. Sreća pa ova druga neznalica iz Arsenala nije zabila treći gol Evertona.
Weenie Pooh Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Jel' ovaj Gray stvarno koštao samo 2 miliona? Rafa
copkillah Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Da je umesto Aube ovo šutirao Origi, bio bi gol lagano 2 1
Azdaja Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Ko hoće lažnog kapetana, nadam se da ide na CAN ... Mogao bi i on lagano u KSA ili gde god hoće, možda u Junajted njima fali napadača
Mindaugas Žukauskas Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Ovoga i selektor Gabona precrtao sa spiska. Čestitke Prebrancu. 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Kakav omaž je dao mali Nketija svom učitelju i uzoru kad je pogodio stativu sa 2 metra.
Popular Post Azdaja Posted December 6, 2021 Popular Post Posted December 6, 2021 Arsenal kao na menadžeru kad sednes da igraš, prvo te igra osuši dok se ne namestis, onda kad se namestis i krene kako treba uzme da te grga engin, kažeš sebi "ohoho pa ja sam tata ove igre" Onda počnes da tripujes da si gazda, više ne nosiš ni trenerku dok vodiš tim, počnes da se oblacis kao španski pendejo, počnes da mixas malo, da se svi razigraju. Onda engin kaže, dosta si se zajebavao, zategne te i krene da sipa, al ne na tvoju stranu. Posle ovog poraza jedini problem je što kod artete nema alt+f4 Nego aj kući lagano i razmisli šta radiš, lažni Pepe. 6 1 8 1
Weenie Pooh Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Kakav omaž je dao mali Nketija svom učitelju i uzoru kad je pogodio stativu sa 2 metra. Molim lepo, Auba sa dva metra rutinski plasira pored stative, ne ovako prostački u nju pa od nje u sebe. Početničke greške.
John Coltrane Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 7 hours ago, Azdaja said: Onda počnes da tripujes da si gazda, više ne nosiš ni trenerku dok vodiš tim, počnes da se oblacis kao španski pendejo, počnes da mixas malo, da se svi razigraju. Ugraditi u prvi post na FM temi. Ne mixaj da bi razigrao panjeve.
Azdaja Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 I nas par jadnika sa ovog foruma, molim lepo. Baš mi teško palo sinoć. No idemo dalje, Southampton, Westham i Leeds. Tri boda verovatno, možda ustinemo četir'.
radisa Posted December 7, 2021 Posted December 7, 2021 4 minutes ago, Azdaja said: I nas par jadnika sa ovog foruma, molim lepo. Baš mi teško palo sinoć. No idemo dalje, Southampton, Westham i Leeds. Tri boda verovatno, možda ustinemo četir'. uzimate 7... 1
Recommended Posts