Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Mnogi igrači Evertona nenamerno imaju pogibeljne startove...

Tako ni Pickford nije namerno sjebao sezonu Virgilu prošle godine... :fantom:

Posted
1 minute ago, čekmeže said:

Naravno da je znao, poseduje periferan vid.

Ljudi prečesto fudbalerima učitavaju to da su mahom čisti sportisti, kako ne bi namerno povredili nekoga i slično, a to je velika zabluda. OK, imamo očigledna govna koja ne moram da imenujem, ali itekako se dešava da neki igrač prosto možda ne poželi da povredi nekog, ali napravi takav potez kao da mu bude svejedno da li će se ovaj povrediti zbog njegovog postupka ili ne. Ovo sada, što više gledam, sve mi više liči na to. 

Posted
1 minute ago, radisa said:

Mnogi igrači Evertona nenamerno imaju pogibeljne startove...

Tako ni Pickford nije namerno sjebao sezonu Virgilu prošle godine... :fantom:

Jel ono bese tada ofsajd?

Posted
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

E jbg sad, ja sam izmislio termine namerno igranje rukom ili nameran tj. profesionalan faul? Ili nameran faul u košarci? Pitaj sudije maltene svih sportova kako procenjuju, ali očigledno da postoji način.

Namerno igranje rukom i profesionalni faul nemaju nikakve veze sa ovakvim faulovima, to su dve potpuno odvojene stvari. 

Posted
1 minute ago, Lancia said:

Da, a pošto je bio ofsajd, onda nije crveni karton... Posle ofsajda možeš da ubiješ igrača, nema veze... :fantom:

Posted
1 minute ago, copkillah said:

Ljudi prečesto fudbalerima učitavaju to da su mahom čisti sportisti, kako ne bi namerno povredili nekoga i slično, a to je velika zabluda. OK, imamo očigledna govna koja ne moram da imenujem, ali itekako se dešava da neki igrač prosto možda ne poželi da povredi nekog, ali napravi takav potez kao da mu bude svejedno da li će se ovaj povrediti zbog njegovog postupka ili ne. Ovo sada, što više gledam, sve mi više liči na to. 

Ne bih rekao da su većina čisti sportisti, ali mahom ih smatram za loše glumce, tako da verujem da svaki njihov prgav/prljav potez mogu da vidim i kad je 'zamaskiran'. Ovaj mi ne deluje tako, ali dobro, svi rezonujemo na svoj način.

Posted

Ovaj Everton je jedan od najodvratnijih timova koje sam gledao. I protiv Liverpoola su mogli komotno izaći sa "Ne umemo da igramo, ali umemo da bijemo" umjesto ovog CAZOO na dresovima.

Posted
1 minute ago, Lancia said:

Da, sviran je ofsajd i logika retadiranog Majkla Olivera je bila da VAR gleda da li je bio ofsajd i da faul onda više nije bitan, ako je bio posle ofsajda.

Posted
3 minutes ago, copkillah said:

Namerno igranje rukom i profesionalni faul nemaju nikakve veze sa ovakvim faulovima, to su dve potpuno odvojene stvari. 

Jbg copi šta ti se dešava, pitao me je kako se procenjuje da li je nešto namerno, ulaze im u umove? Odgovorio sam: isto kao što se procenjuje da li je namerno bilo šta drugo u sportu, faulovi, igre rukom...

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne bih rekao da su većina čisti sportisti, ali mahom ih smatram za loše glumce, tako da verujem da svaki njihov prgav/prljav potez mogu da vidim i kad je 'zamaskiran'. Ovaj mi ne deluje tako, ali dobro, svi rezonujemo na svoj način.

Pa, ne znam da li si tada bio na forumu, ali vodila se rasprava da li je Ramos namerno hteo da povredi Salaha u finalu LŠ 2018. i bilo je stavova "ali on je sportista, naravno da nije imao nameru" uprkos tome što je pokušao potpuno istu stvar sa Kvadradom godinu dana ranije. 

Posted
Just now, copkillah said:

Pa, ne znam da li si tada bio na forumu, ali vodila se rasprava da li je Ramos namerno hteo da povredi Salaha u finalu LŠ 2018. i bilo je stavova "ali on je sportista, naravno da nije imao nameru" uprkos tome što je pokušao potpuno istu stvar sa Kvadradom godinu dana ranije. 

Naravno da je namerno bilo, videlo se iz aviona. :D

Posted

Ovaj Godfrey je pizda kakvu svi znamo iz ovih naših indijanskih liga, kod kuće tuče i dobija kartone da ne ode na gostovanja gdje bi ga postavili na mjesto.

• +1 1
Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Jbg copi šta ti se dešava, pitao me je kako se procenjuje da li je nešto namerno, ulaze im u umove? Odgovorio sam: isto kao što se procenjuje da li je namerno bilo šta drugo u sportu, faulovi, igre rukom...

Pa te stvari o kojima si pričao su bukvalno očigledne, čak kod igranja rukom prvo se gleda položaj ruke pa tek onda eventualna namera, a čak ni to nije toliko teško utvrditi. A tek profesionalni faul je jedna od najočiglednijih stvari koje postoje u sportu. Kod ovih startova je malo drugačije, imaš često nemar, a nekad imaš i nameru i moraš malo više da se udubiš nego za one situacije koje si ti naveo. Ali kako god da okreneš, ako je došlo do opasnog kontakta, onda je najmanje nemar u pitanju i to zaslužuje crveni karton.

Posted
2 minutes ago, ArleKino said:

Ovaj Godfrey je pizda kakvu svi znamo iz ovih naših indijanskih liga, kod kuće tuče i dobija kartone da ne ode na gostovanja gdje bi ga postavili na mjesto.

Retko kurvanjska ekipa, Rišarlison, Pikford, Dinj... Sve pizdun do pizduna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...