Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Zašto bi pobogu bio crveni ako nema niti namere, niti većih (potencijalnih) posledica po igrača? 

• +1 3
Posted
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zašto bi pobogu bio crveni ako nema niti namere, niti većih (potencijalnih) posledica po igrača? 

Dovoljna je ugrozba.

Ødegaard za 1-0 na kraju najružnijeg fudbalskog poluvremena koje sam gledao u PL-u, a da se jedan tim ne zove Burnley.

Posted

ne znam brt, kramponi na grudima i licu, trebalo bi da je dovoljno, nemanje namere ne bi trebalo da bude oslobađajuća okolnost

FF86zDXXIAcRmsq?format=jpg&name=900x900

Posted
Cenili su nameru, i rekao bih pogrešno je procenili.

Posted
6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Oduvek smo bili najobjektivniji navijači.

• +1 1
Posted

Pa znam, ali nije ovaj dignuo nogu visoko, nego je japanac spustio glavu nisko. Nzm, jbg, olako se hvatate za crvene kartone, a na topiku smo engleskog fudbala. :D

Posted

Meni je ovde najtragičnije što se ovaj nije izvinio Tomiyasuu, a deluje da je nenamerno zaista.

Posted

Sta i Leeds postaje bogatunski klub?¿ Picke burzujske, niko Forest da pazari.

Posted

Meni je nejasno kako on to nije imao pojma gde će noga da mu završi iako je video igrača na zemlji ispred sebe, plus je skrenuo pogled

Posted

Meni je ovde najtragičnije što se ovaj nije izvinio Tomiyasuu, a deluje da je nenamerno zaista.

nenamerno my ass

• +1 2
Posted

Kakve veze ima da li je nešto namerno ili nije? I kako to procenjuju, ulaze im u umove? 

Posted
4 minutes ago, copkillah said:

Meni je nejasno kako on to nije imao pojma gde će noga da mu završi iako je video igrača na zemlji ispred sebe, plus je skrenuo pogled

Naravno da je znao, poseduje periferan vid.

Posted
Just now, čekmeže said:

Kakve veze ima da li je nešto namerno ili nije? I kako to procenjuju, ulaze im u umove? 

E jbg sad, ja sam izmislio termine namerno igranje rukom ili nameran tj. profesionalan faul? Ili nameran faul u košarci? Pitaj sudije maltene svih sportova kako procenjuju, ali očigledno da postoji način.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...