Mindaugas Žukauskas Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Zašto bi pobogu bio crveni ako nema niti namere, niti većih (potencijalnih) posledica po igrača? 3
ArleKino Posted December 6, 2021 Author Posted December 6, 2021 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zašto bi pobogu bio crveni ako nema niti namere, niti većih (potencijalnih) posledica po igrača? Dovoljna je ugrozba. Ødegaard za 1-0 na kraju najružnijeg fudbalskog poluvremena koje sam gledao u PL-u, a da se jedan tim ne zove Burnley.
copkillah Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zašto bi pobogu bio crveni ako nema niti namere, niti većih (potencijalnih) posledica po igrača? ne znam brt, kramponi na grudima i licu, trebalo bi da je dovoljno, nemanje namere ne bi trebalo da bude oslobađajuća okolnost
Weenie Pooh Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Zašto bi pobogu bio crveni ako nema niti namere, niti većih (potencijalnih) posledica po igrača? Cenili su nameru, i rekao bih pogrešno je procenili.
Milošica Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Zašto bi pobogu bio crveni ako nema niti namere, niti većih (potencijalnih) posledica po igrača? Oduvek smo bili najobjektivniji navijači. 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Pa znam, ali nije ovaj dignuo nogu visoko, nego je japanac spustio glavu nisko. Nzm, jbg, olako se hvatate za crvene kartone, a na topiku smo engleskog fudbala.
Mindaugas Žukauskas Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Meni je ovde najtragičnije što se ovaj nije izvinio Tomiyasuu, a deluje da je nenamerno zaista.
Lancia Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Sta i Leeds postaje bogatunski klub?¿ Picke burzujske, niko Forest da pazari.
copkillah Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Meni je nejasno kako on to nije imao pojma gde će noga da mu završi iako je video igrača na zemlji ispred sebe, plus je skrenuo pogled
189- Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Meni je ovde najtragičnije što se ovaj nije izvinio Tomiyasuu, a deluje da je nenamerno zaista. nenamerno my ass 2
čekmeže Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Meni je ovde najtragičnije što se ovaj nije izvinio Tomiyasuu, a deluje da je nenamerno zaista. Kakve veze ima da li je nešto namerno ili nije? I kako to procenjuju, ulaze im u umove?
čekmeže Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 4 minutes ago, copkillah said: Meni je nejasno kako on to nije imao pojma gde će noga da mu završi iako je video igrača na zemlji ispred sebe, plus je skrenuo pogled Naravno da je znao, poseduje periferan vid.
Mindaugas Žukauskas Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Just now, čekmeže said: Kakve veze ima da li je nešto namerno ili nije? I kako to procenjuju, ulaze im u umove? E jbg sad, ja sam izmislio termine namerno igranje rukom ili nameran tj. profesionalan faul? Ili nameran faul u košarci? Pitaj sudije maltene svih sportova kako procenjuju, ali očigledno da postoji način.
Recommended Posts