Sandugp Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Ovo je kao pre tri sezone kada su se vadili svaki put u poslednjim minutima. Nisu mogli da ne pobede, pa na kraju izduvaju za titulu za 1 bod. Kako ono bi 98 bodova. Treci najbolji bodovni rezultat u istoriji PL - a drugo mesto. Usrerski klub. 1
Weenie Pooh Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Završavaj prvenstvo, sviraj kraj, ne mora više ništa da se igra.
renne Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Just now, radisa said: Jbt, jel gledas ti utakmicu? Ovi su ukrali bar 10 minuta na valjanja, svaki prekid se neko valjao, od 80. Minute. Ali bukvalno svaki, i aute su se valjali... ma gde sam gledo vratio se sa gazele smrznut ko pička riknula prostata
Sandugp Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Just now, Weenie Pooh said: Završavaj prvenstvo, sviraj kraj, ne mora više ništa da se igra. Ma opet ce da izduvaju na kraju. Zivi bili pa videli. Ima ko ce da bude bolji od njih. Jedna titula na svakih 30 godina. Dosta. Taman da imaju cemu da se raduju. 2
čekmeže Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 (edited) 11 minutes ago, renne said: jel morala ovolika nadoknada? gori ste od junajteda Raul ode posle duela prema reklamama, vidiš da mu nije ništa, ustane, uđe u teren i legne. Kijana Huver iskusno pustio Salaha, ipak su oni stari drugari. Žotu zatvoriti negde par dana da razmišlja šta je uradio. Možda ga je iznerviralo što su mu domaći zviždali na početku pa je onako zategao, ono se stvarno retko viđa. Još je ispao pametan što nije odmah šutirao nego je ušao unutra i onda sa 5 metara opali kao june. Ajmo Claudio. Edited December 4, 2021 by čekmeže 1
radisa Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 5 minutes ago, pantelia said: Kako je Gojko popizdeo, jujuju Aha, onda odglumio oduševljenje... Pukao mu tiket, garant...
copkillah Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 jel morala ovolika nadoknada? gori ste od junajtedaDa je bilo 6-7 minuta, bilo bi pošteno, Ait Nouri je sam ležao jedno 4 minuta ukupno, a tek svi ostaliA na temu:
Weenie Pooh Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 14 minutes ago, Weenie Pooh said: Bukvalno kod svakog prekida neko legne na travu, ali bukvalno svaki put. Sad Ox moli onog Francuza da ustane i ode na izmenu... Ox diplomatski dobio utakmicu, alhamdulillah! Da je pravoverni Ait-Nouri ostao da se krivoverno izležava još minut-dva pre izmene, tražio da ga iznesu sa terena, ne bi bilo vremena za belgijskog Machedu da je zakuca u mrežu.
mozzer Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 8 minutes ago, pantelia said: Kako je Gojko popizdeo, jujuju Ja sam nesto siguran da Gojko navija za Pool uvek se odusevi kad pobede i obrnuto, Celzi skoro otvoreno ne voli npr....
Jean-Luc Picard Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Baš mi drago. Antipatičan mi ovaj vulverhempton. Origi mi je gotivan igrač On mi je bio želja, prošle zime, ali bilo dobro ispalo i sa Lingardom.
radisa Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 13 minutes ago, Sandugp said: Ovo je kao pre tri sezone kada su se vadili svaki put u poslednjim minutima. Nisu mogli da ne pobede, pa na kraju izduvaju za titulu za 1 bod. Kako ono bi 98 bodova. Treci najbolji bodovni rezultat u istoriji PL - a drugo mesto. Usrerski klub. Majstore, dobronameran savet... Na ovom topiku se vređanje kljubova i navijača drugih klubova smatra izuzetno ružnim i neprilagođenjim, ovde svi navijamo za svoje, ali samo nekulturni učesnici pišu mrzilačke postove prema drugim klubovima... Pa ti kako hoćeš, ali shvati da će te većina smatrati nekim ko je ovde zalutao, ako tako pišeš... 2
radisa Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 4 minutes ago, mozzer said: Ja sam nesto siguran da Gojko navija za Pool uvek se odusevi kad pobede i obrnuto, Celzi skoro otvoreno ne voli npr.... Ma daj, ja kad čujem da Gojko prenosi Liverpool, popizdim... On je ovu utakmicu, dok sam slušao, skoro otvoeno navijao protiv Liverpoola... On navija za Arsenal, ali naviše navija za tikete koje prati tokom tekme.... 2
Recommended Posts