radisa Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Masuaku... :hail: ne pamtim da je Mendy imao ovako katastrofalan dan... 1
Weenie Pooh Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 (edited) Masuaku legenda [emoji1787] Realno, Končeski je lepše zabio iz centaršuta u finalu FA kupa 2006, ali dobar je i ovaj. Edited December 4, 2021 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Lončarević je tek u 94. minutu skapirao da je Mojes beleškom premestio Rajsa na poziciju trećeg štopera... Bravo Čekićari. Sad treba dobiti Wolverhampton nekako 1
čekmeže Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 23 minutes ago, dragance said: A vidi stvarno Radko Polič Gde se njega seti? Više Her Flik. 1
valter Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Meni je ova tekma esencija Premier lige, sama igra, navijači...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1
radnik Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Dobar WHU, zasluzeno. Sto rece vini, sad samo vukovi da padnu.
ArleKino Posted December 4, 2021 Author Posted December 4, 2021 3 minutes ago, čekmeže said: Više Her Flik. 2
189- Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 zbog ovoga mrzim wh. igraju ko mlohav kurac i onda im se uvek digne protiv nas. jos ni to ne bi bilo dovoljno pa dobili dva poklon gola. valjda ce kovacic i kante da se vrate sto pre, inace to je to sto se titule tice.
Weenie Pooh Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Just now, 189- said: zbog ovoga mrzim wh. igraju ko mlohav kurac i onda im se uvek digne protiv nas. Mlohav kurac ima čitavih 6 bodova manje od vašeg. Dobili su i LFC, zamalo i MCFC i MUFC, ne znam šta bi više moglo da se očekuje.
Miljenko Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Odlican mec. Dobro kao podsetnik zasto sam voleo da gledam PL devedesetih, odnosno u prvoj deceniji novog milenijuma. Tempo, sanse, greske, golovi, publika, sve bas kako treba. 2
189- Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 ne igraju ni blizu dobro kao ranije. videlo se i na ovoj utakmici. inace ne prodje utakmica a da nam se bar jedan igrac ne povredi. 1
mozzer Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Cestitke navijacima WHU, igracima i Moyesu. Zasluzena i velika pobeda. Tuhel u veoma ozbiljnoj i sigurno najvecoj krizi otkako je dosao u klub. 1) Energija nije dobra vec nekoliko meceva 2) Ne menja igrace koji su ocito u velikoj krizi (Mendi) 3) Forsira (nikada to necu shvatiti) igrace koji nemaju kvalitet za Che - Hudson Odoi, Loftus Chick 4) Sa Lukakuom je ozbiljan problem, nije mu nasao mesto, ubacuje ga kao alibi a Lukaku mu tako i vraca. Mozda i kljucna tekma gde se prelomilo da se trka za titulu nastavlja udvoje, 2 najbolja tima City i Pool... razocaran sam Izmena Ziyech-Hudsdon Odoi WTF momenat, jednostavno neobjasnjiva... 3
Recommended Posts