Gylfi Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Ronaldo odličan večeras, natrčao se pošteno pred Ragnikovim očima. Kerik lepo balansira tim (koliko je to bilo moguće posle onog rasula), i dobre pravovremene izmene pravi. Možda je Rašforda mogao nešto ranije da izbaci. Fred bi mogao da bude total pizdarija kod Švabe, još kad bi imao nekog Rajsa kraj sebe. 1
dragance Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Al se zato i povredio što je pretrčao onoliko.
Weenie Pooh Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 34 minutes ago, JohnnyD said: Ne trci deda Ne znam da li kapiraš da trčanje o kome se priča kad je Ronaldo u pitanju nije trčanje u kontru, ali dobro™, da ne kvarimo sad bezveze. Uživaj u Carrick Bounce-u. 5
JohnnyD Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 (edited) 20 minutes ago, Weenie Pooh said: Ne znam da li kapiraš da trčanje o kome se priča kad je Ronaldo u pitanju nije trčanje u kontru, ali dobro™, da ne kvarimo sad bezveze. Uživaj u Carrick Bounce-u. Gde se prica, na forumu? Jel to neki Ronaldov trener rekao? Ili mi bolje znamo od trenera sta on zahteva od Ronalda? Edited December 2, 2021 by JohnnyD
Jeremija Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Žao mi je što "kvarim" veče, ali Carrick je i zvanično napustio klub, očigledno Ragnick dovodi svoje trenere... 1
omiljeni Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 de bre kojih crnih 35 kmph, nemojte se zajebavati. to je posle kontra posle onog kornera arsenala kad su redari izvodili navijača sa terena? turio 1 jak thumbnail da napeca preglede, a onda u snimku zacrni ceo teren da se ne bi videli ostali igrači koje Ronaldo ne stiže nego svi trče ~jednakom brzinom. on tu nije bio brži ni od igrača koji je vukao loptu. 1
Weenie Pooh Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 2 hours ago, JohnnyD said: Gde se prica, na forumu? Jel to neki Ronaldov trener rekao? Ili mi bolje znamo od trenera sta on zahteva od Ronalda? Zna svako ko je gledao MUFC a nije bio navijački zaslepljen (plus mnogi koji jesu navijački zaslepljeni). Trčanje se odnosi na presing, tj. igru bez lopte, svakako ne na sprint u kontri. Grafik iz oktobra: 2
JohnnyD Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 2 hours ago, omiljeni said: de bre kojih crnih 35 kmph, nemojte se zajebavati. to je posle kontra posle onog kornera arsenala kad su redari izvodili navijača sa terena? turio 1 jak thumbnail da napeca preglede, a onda u snimku zacrni ceo teren da se ne bi videli ostali igrači koje Ronaldo ne stiže nego svi trče ~jednakom brzinom. on tu nije bio brži ni od igrača koji je vukao loptu. Evo bracala, ceo teren: Pokidao ove sto trce sa ves masinom na ledjima iz protivnickog tima, njih 3-4 I nije uopste poenta u miljama kroz sekundu, vec u cinjenici da je trcao kao konj u 87. minutu. Da zanemarimo sto je dao dva gola i proglasen igracem utakmice. @Weenie Pooh Ima nesto Zvonko Mihajlovski da kaze na taj tvoj grafik - tice se statistike i bikinija.
Mindaugas Žukauskas Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 6 hours ago, JohnnyD said: Gde se prica, na forumu? Jel to neki Ronaldov trener rekao? Ili mi bolje znamo od trenera sta on zahteva od Ronalda? Pričali su Kara i Kin na onom klipu nakon kojeg je i krenula cela diskusija. Čak ni Kin nije imao zamerki na "Ronaldo doesn't press" nego je rekao, pa on ne igra presing već pet godina. I čuveno "šta mi ima da raspravljamo o bilo čemu, jesmo li mi neki treneri"? Gasi forum onda, koji kurac radimo ovde. 2 hours ago, JohnnyD said: I nije uopste poenta u miljama kroz sekundu, vec u cinjenici da je trcao kao konj u 87. minutu. Pa bilo bi malo glupo da nije u stanju istrčati kontru nakon što se ceo meč štekao i 2.7 puta ukupno pritisnuo protivničke braniče, za razliku od Zahinih 20, ne? 2 hours ago, JohnnyD said: Ima nesto Zvonko Mihajlovski da kaze na taj tvoj grafik - tice se statistike i bikinija Otprilike i tvoji poslednji postovi na ovoj temi imaju neki mihajlovski vajb, kao da su umočeni u brendi, od ratkapne i preseason utakmica pa do ovog besmislenog klipa. I sve obojeno nekim klinačkim fanboyizmom. Grafik je veoma egzaktan i pokazuje jasno ono što su mnogi videli golim okom. Ronaldova dva gola i sprint ne opovrgavaju ono o čemu se pričalo ovde pre nekoliko dana, jer niko nije ni tvrdio da Ronaldo nije dobar u tome, naprotiv. Ovakvi Utd i Arsenal su topovsko meso za Liverpul, što se i pokazalo, dok ja tvrdim da bi lanjski™ Utd imao bar nekakve šanse za remi. 5
lazni Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Je l ima negde statistika o broju postignutih golova? Moguće da Ronaldo tu nije među najgorima pa zato igra (uz prihode od prodaje dresova). Špic koji u sezoni daje 25+ golova sigurno nije jedini problem ekipe, trener treba da kompenzuje njegovu nemogućnost da igra odbranu. Ubeđen sam da bi i Vijera menjao Zahinih 20+ presinga za isti broj golova, svež primer iz španske lige barsa/atletiko Suarez. 2
Filozof manijak Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 (edited) Problem je što ta kompenzacija zahteva prilagođavanje i menjanje, u sred sezone, postavke tima koji je bio uigravan i baždaren drugačije od starta priprema. Pa onda menjanje menadžera/trenera. Pa sad novi menadžer sa verovatno novom vizijom i filozofijom igre tima, a počeo je decembar. Siguran sam, da je Runaldu došao u Jedinstvo u avgustu julu, druga bi se pesma sad pevala. Edited December 3, 2021 by Filozof manijak 1
kipo Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Imas 36 godina, ne mozes dati 120% mogucnosti. Jednostavno je. Sumnjam da ce Svabo htjeti igraca na terenu iz koga ne moze iscijediti maksimum za tim. Apsolutno je dokazao je da je najbolji na svijetu, hvala i slava mu. 2
John Coltrane Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Ovo je ona priča “kome je do poseda, nek ide u katastar”. Kome je do trke nek ide na atletiku. Prekiselo vam je groždje pa zato serendate. Ovo što je @lazni napisao- Suarezovi golovi, spram minutaže su zlata vredni i bukvalno su im doneli titulu. A glede smene trenera/dovodjenja Ronalda - u avgustu niko nije znao da će u decembru doči Rannik, što je potez očajnika i želja da se “prekopira” Liverpulov/ Chelskijev gegenpres kao rolmodel uspešnog fudbala (ili u Čelskijevom slučaju instant uspeha). Bolje rečeno, u avgustu niko nije znao šta nas čeka u decembru, klub je godinama u rasulu. Ipak ne treba zaboraviti, glede rezultata, da UTD dobar deo sezone igra bez Varana pa “uživamo” u bravurama preostalih branića uz Beni Hil mjuzu. 1
Recommended Posts