Pokojni Ruxin Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 odlična asistencija freda, vrlo potcenjen igrač
Mindaugas Žukauskas Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Megvajer povlači s leđa Japanca, ali kad mu nije suđeno za ono nad Azpilikuetom, ni ne štrecam se više. Statua da se podigne Mosu koji je imao mudo da ga isključi nekidan.
ArleKino Posted December 2, 2021 Author Posted December 2, 2021 Gol čist sa aspekta PNI. Bizarni golovi za Arsenal na OT-u zadnjih godina. United bolji, više žele pobjedu. Artetići se usrali nakon gola. Jedino da McT dobije još jedan žuti.
Weenie Pooh Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 28 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa onda bi i VAR poništio gol svakako. 28 minutes ago, renne said: pa tad ne bi ni bilo gola, znači ne bi ni tada Zavisi šta bi se tačno desilo, meni je izgledalo da DDG staje Fredu na nogu i izvrće zglob. Da se to desilo sa protivničkim igračem, valjda ne bi svirali ništa, to ni u košarci nije faul iako može da bude zajebana povreda.
189- Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 26 minutes ago, Ivo Petović said: Aha, to bi značilo da golman može da isfolira i krene da se valja posle svakog kontakta, kad je frka nakon kornera i uvek bi bilo puj pike ne važi, vraćaj gol. ovo je sustina. igraci su i ovako govna i koriste svaku priliku da zajebu sudiju i/ili protivnika, jos samo fali da i golmani izmisljaju povredu da sprece opasnost. 2 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 8 minutes ago, Weenie Pooh said: Zavisi šta bi se tačno desilo, meni je izgledalo da DDG staje Fredu na nogu i izvrće zglob. Da se to desilo sa protivničkim igračem, valjda ne bi svirali ništa, to ni u košarci nije faul iako može da bude zajebana povreda. Da, u pravu si, sve dok nije faul gol je ok. Nebitno na koga je nagazio.
čekmeže Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 44 minutes ago, levi said: ovaj kad je šutirao verovatno od sudije nije ni video da golman leži, ali to što su na kraju prihvatili ovakav gol samo znači da su pičke Možda je po pravilima ali nije po fer pleju. Ili što reče ovaj na portugalskom strimu koji gledam - etika.
Weenie Pooh Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Evo ga, rekoh ja da će svirati jedan do kraja.Edegor se usrao od moćnog Freda, jbg. A Ramsdale od Ronalda.
Recommended Posts