Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

"Obostrano povlačenje" [emoji23]

• +1 1
Posted

ovaj peder ekong je mogao komotno da dobije crveni karton a on se jos buni zbog zutog.

nezasluzenih 1-1.

Posted

Izbace te iz ritma objašnjavajući se sa sudijom i odmah gol.

Matip danas neuobičajeno nesiguran, kao da se Konate maskirao.

Posted

Lep gol Sitija, pukla kontra i onda Bernardo fino otvorio nogu.

• +1 1
Posted

Dva žuta za simulaciju u 45. minuta, a nijedan Salahu!

• +1 2
Posted

tuchel se ladno zajebava. zamenio saula thiago silvom :laugh:

Posted
1 hour ago, 189- said:

nekome pozlilo na tribini i utakmica je prekinuta. igraci su otisli u svlacionice...

Ja ovaj (novi?) običaj stvarno ne razumem, majke mi. Šta treba igrači da rade u svlačionici da pomognu navijaču kom se slošilo, da se mole dobrom Alahu? Kako tok utakmice sprečava dežurne da intervenišu? Hoće fizioterapeuti domaćeg ili gostujućeg tima da uskaču na tribine, šta?

• +1 1
Posted

Mnogo cudna utakmica. Ne verujem da je Rafa poslao igrace sa instrukcijom da ovoliko krljaju ali ipak krljaju. 

Posted

Stvarno?? Zamisli igraš dok neko potencijalno umire na tribinama? Imaš li imalo duše ili će ti 10-15 minuta pauze naskoditi toliko tvojoj zabavi?

Posted

Stvarno?? Zamisli igraš dok neko potencijalno umire na tribinama? Imaš li imalo duše ili će ti 10-15 minuta pauze naskoditi toliko tvojoj zabavi?

"Potencijalno umire", FFS, upravo o tome pričam - drama, moralizacija, fantaziranje o zdravstvenom stanju potpuno nepoznatog lika na koje apsolutno nije moguće uticati, ni pozitivno ni negativno!

Moja zabava sa ovim nema veze, još se nikad nije desilo na utakmici koju sam gledao, dakle pričam potpuno neutralno. Kad se čoveku sloši na tribinama, treba da mu pomognu stručna lica - da ga izvedu iz gužve, pruže prvu pomoć, odvedu u bolnicu, itd. Ne treba mu da se Lukaku i Sisoko drže za ruke i šalju thoughts & prayers dok 30,000 ljudi bleji okolo.

Svakako su se i ranije javljali zdravstveni problemi na tribinama - ljudima je pružana pomoć najnormalnije, na gore opisan način. Ovo da se povlače ekipe sa terena jer jednog čoveka treba odvesti u hitnu, to je neki novi trend koji meni deluje izrazito odbojno.

Nekakva lažna bogobojažljiva solidarnost, beskorisno poziranje, kao da se ljudi *nadaju* nekoj ozbiljnoj katastrofi pa se za svaki slučaj ponašaju kao da se dešava. Lešinarsko prizivanje novog Hejsela/Hilzbroa, a kad se ispostavi da ipak nije to u pitanju, onda nikom ništa, nastavljamo trčanje za loptom gde smo stali.
Posted

Kako rece Stulic - ljudi vole katastrofe, to ih zblizuje.

Nego, Lpool sinoc derbi rutinski priveo kraju. Klopara slozio zaista mocan tim

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...