ArleKino Posted November 30, 2021 Author Posted November 30, 2021 1 hour ago, Mercuzzio said: Zaha = Ronaldo za sirotinju Pazi, prvi put kad sam radio skauting Zahe (= gledao Zahine hajlajce na YT tamo neke 2011-12) jer se povezivao ozbiljno sa Arsenalom, prvo mi je na pamet pao upravo Sisa™, i to tehnički puno sirovija verzija. Po Zahinom prelasku u United sam bio siguran da je Fergie zamislio Zahu kao novog Ronalda, ali ništa od toga nije bilo. Srećom. 1 hour ago, copkillah said: Njukasl je tek četvrti tim u istoriji PL koji nije pobedio posle prvih 14 utakmica. Naravno, svi su ispali (Šefild Junajted prošle - imali dva boda, QPR 12-13 - imali pet bodova, Svindon 93-94 - imali pet bodova) A da ih možda malo ne budu jebuckali preko suđenja kad im već nisu blokirali arapske milijarde? 1
copkillah Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 22 minutes ago, ArleKino said: A da ih možda malo ne budu jebuckali preko suđenja kad im već nisu blokirali arapske milijarde? Da znaš da mi je to palo na pamet, to može dosta suptilno da se odradi. Mada da se ne lažemo, dobra je šansa da se to desi i bez ikakve agende, prosto zato što će da im sude debili koji će da ih oštete, imali nameru ili ne
Jean-Luc Picard Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Meni palo na pamet upravo suprotno. Da bi mogli probati malo da ih poguraju. Jebiga, ipak tolike pare su dobre za ligu. Eno juče, dve vrlo slične situacije, jedno svirano penal za Njuku, drugo nije suđen penal protiv Njuke.
Jean-Luc Picard Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Beše i Kolašinac pre par godina pretukao nekog koji je hteo da otme automobil Ozilu. 1
ArleKino Posted December 1, 2021 Author Posted December 1, 2021 9 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Beše i Kolašinac pre par godina pretukao nekog koji je hteo da otme automobil Ozilu. Pa to, Kolašinac je izašao pred neke likove naoružane nožem po principu: "Jarane, kod nas takve noževe dajemo djeci kad pođu u obdanište!" 2 7
Mindaugas Žukauskas Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 (edited) Zašto su svi britanski thiefovi suvonjavi kao oni otmičari iz Big Lebowskog? Edited December 1, 2021 by Mindaugas Žukauskas
Weenie Pooh Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 6 hours ago, ArleKino said: Kolašinac je izašao pred neke likove naoružane nožem po principu: "Jarane, kod nas takve noževe dajemo djeci kad pođu u obdanište!" Zajeban neki kraj taj njegov Karlsruhe? Nisam nikad bio.
dragance Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Naleteh na ovo danas. Ne znam da li je fejk ili ga Sky malo troluje 4
189- Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 ponekad mozda i previse rotira tuchel. valjda ce ispasti sve ok
ArleKino Posted December 1, 2021 Author Posted December 1, 2021 5 minutes ago, 189- said: ponekad mozda i previse rotira tuchel. valjda ce ispasti sve ok Navikao da se srijedom igra Liga-kup.
Jean-Luc Picard Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 Ja se korneru obradujem više nego penalu.
189- Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 nekome pozlilo na tribini i utakmica je prekinuta. igraci su otisli u svlacionice...
Baldrick S. Posted December 1, 2021 Posted December 1, 2021 1 minute ago, 189- said: nekome pozlilo na tribini i utakmica je prekinuta. igraci su otisli u svlacionice... Kako si uspeo da mu odgovoris pre nego sto je pitao i gde moze da se nauci taj skill? 4
Recommended Posts