Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Meazza said:

Ja samo da primetim da samo u toku ove godine Ronaldovi fanovi kukaju na sav glas na tri njegova trenera i prozivaju ih diljem interneta da su slepci, diletanti i nemaci pojma. 

a koji od ta tri trenera je kvalitetan?

Posted (edited)
7 minutes ago, 189- said:

a koji od ta tri trenera je kvalitetan?

Kukalo se i na Sarija. Selektor Portugalije je osvojio Euro, tad se nije kukalo.

Edited by Meazza
Posted

Osvojio je Euro za nijansu manje ružno nego što ga je osvojila Grčka.  Lik forsira dekadentan fudbal a ima ekipu da igra prelepo i da se nadigrava sa svakim. Nešto slično kao Čolo u Atletiku. 

• +1 3
Posted
1 hour ago, JohnnyD said:

A da, izvini, izgubili su od QPR-a  i remizirali sa Brentfordom. A u utakmici sa Wolvesima su spasavali zivu glavu, De Gea ih je spasio blama da bi na kraju sudio poklonio gol posle nesudjenog faula Pogbe

Predsezonski poraz, o tempora, o mores, kako nisu zakatančili klub posle toga nije mi jasno :cry: Igrali Heaton, AWB, Tuanzebe, Mengi, Williams, Pereira, Matić, Pellistri, Lingard, James, Greenwood. Sve za Man Utd, mislim, nisam ukombinovao startere.

Posted
1 hour ago, JohnnyD said:

A da, izvini, izgubili su od QPR-a  i remizirali sa Brentfordom. A u utakmici sa Wolvesima su spasavali zivu glavu, De Gea ih je spasio blama da bi na kraju sudio poklonio gol posle nesudjenog faula Pogbe

Dok se ne otarasite Megvajera, da se vrati Varan, i ubaci Kavani napred umesto fabrikovanih engleskih napadaca nema napretka.

Koliko ti ne poznaješ fudbal kao igru, bolno je čitati.

Posted
10 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Osvojio je Euro za nijansu manje ružno nego što ga je osvojila Grčka.  Lik forsira dekadentan fudbal a ima ekipu da igra prelepo i da se nadigrava sa svakim. Nešto slično kao Čolo u Atletiku. 

A sta ako mozda upravo forsira dekadentan fudbal da bi omogucio kompaktnost tima koji u fazi odbrane 90 minuta igra sa igracem manje? 

• +1 1
Posted

Zapravo se secam hvalospeva Fernandu Santosu onda kada je Portugal osvojio Euro. Niko nije pominjao ruznocu, pricalo se o mastermajndu, portugalskoj skoli trenera, samo sto ga nisu proglasavali za genija... Sic transit gloria mundi. 

Posted
2 minutes ago, Meazza said:

Zapravo se secam hvalospeva Fernandu Santosu onda kada je Portugal osvojio Euro. Niko nije pominjao ruznocu, pricalo se o mastermajndu, portugalskoj skoli trenera, samo sto ga nisu proglasavali za genija... Sic transit gloria mundi. 

Klasika. Kada imas rezultate iza sebe - hvale te, kada ih nemas - pljuju te.... Nista novo. U sustini jedino je bitan stil igre i sta ko preferira. Sto dalje implicira da vecina ljudi koji prati fudbal nema neko odredjeno misljenje vezano za sistem pa i mentalitet odredjenog trenera (samim tim i ekipe koju vodi), vec se ono formira iskljucivo preko rezultata koje taj trener/ekipa pod njim ostvaruje.

Posted
4 minutes ago, Meazza said:

A sta ako mozda upravo forsira dekadentan fudbal da bi omogucio kompaktnost tima koji u fazi odbrane 90 minuta igra sa igracem manje? 

Apsolutno priznajem da je to validan argument u ovoj priči, mada ne mislim da je dovoljan da se kaže da si u pravu i da je Santos ne znam kakav trener. 

Imao je i Real godinama tog istog igrača manje u odbrani, pa svejedno nije igrao batađorizam, nego je išao da da gol više s kim god da igra, nebitno u Španiji ili Evropi.

Posted
Just now, Jean-Luc Picard said:

Apsolutno priznajem da je to validan argument u ovoj priči, mada ne mislim da je dovoljan da se kaže da si u pravu i da je Santos ne znam kakav trener. 

Imao je i Real godinama tog istog igrača manje u odbrani, pa svejedno nije igrao batađorizam, nego je išao da da gol više s kim god da igra, nebitno u Španiji ili Evropi.

Real Madrid je imao toliku koncentraciju kvaliteta na jednom mestu da je to neuporedivo sa bilo cim u reprezentativnom fudbalu. Na svakoj poziciji igrac najvise klase, sve sami sampioni, prvaci sveta, najbolji na svetu na svojoj poziciji, cak i izmene su bili igraci kao Bejl i Isko. 

Posted

pa i ova portugalija ima po dva kvalitetna igraca na svakoj poziciji. rekao bih i bolju ekipu nego ta ekipa sa eura, pa se muce pobediti luxembourg. 

Posted

Nedostatak talenta i kvaliteta sigurno nije problem u reprezentaciji Portugala. Mislim da su, onako odokativno druga reprezentacija u evropi, kad u akademskoj raspravi upoređuješ rostere, iza Francuza. 

Posted
2 minutes ago, 189- said:

pa i ova portugalija ima po dva kvalitetna igraca na svakoj poziciji. rekao bih i bolju ekipu nego ta ekipa sa eura, pa se muce pobediti luxembourg. 

Fair enough.

Posted
4 minutes ago, 189- said:

Neuporedivo bolju, ta ekipa tada je bila puna staraca i nekih poluzvezda koji su se samo izgubili na fudbalskoj mapi posle Eura. Doduse i Ronaldo u punoj snazi. Ali Euro su osvojili sa jednom pobedom u sedam utakmica, da sistem nije promenjen kao treceplasirana ekipa ne bi prosli ni grupu. Prejebali su i Italiju '82.

Posted
21 hours ago, dragance said:

Jedan od prvih pro klubova iz 1883. Da si malo manje zadrt, a više pratio fudbal, možda bi i shvatio.

I za šta tačno je to argument? Godina osnivanja su obične cifre na papiru ako klub za tih 140 godina nije odmakao od stadiončića sa 20.000 mesta na kojem ne može da se odigra utakmica ako padne 5 cm snega.

Takav klub je za treću-četvrtu-seosku ligu i ne treba da igra u ligi koja pokušava da vodi ozbiljan posao i ulažu milijarde. To nema nikakvog smisla i to nije održiv poslovni model.

I jedini ko je tu zadrt su ljudi koji te činjenice igrnorišu i nastupaju sa pričom "Burnley je viljuškom boc pa boc dok su ovi drugi jeli rukama"

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...