dragance Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Rekao sam još pre nego što je i postojala mogućnost da Ronaldo ode iz Juventusa, ali on sasvim guši tim oko sebe. Ugišiobje Juve i Portugalsku reprezentaciju, a ovde je posve ugušio i napravio nepotrebnim mlade Grinvuda i Sančoa, dok se Brunu uloga promenila (i vidimo rezultat toga). Ronaldo je car, ali zahteva da se sve vrti oko njega da bi bilo uspešno, jebi ga - činjenica. 2
ArleKino Posted November 29, 2021 Author Posted November 29, 2021 7 hours ago, JohnnyD said: Pre nego sto je dosao Ronaldo, ManU je uspeo da remizira sa Sautemptonom i izgubi od Wolvesa. Daleko da su im cvetale ruze. Zapravo, dobili su Wolvese 1-0 i bili bez poraza u prva tri kola. Leedsu su zabili pet, Pogba i Bruno letjeli terenom. 1
radisa Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 13 minutes ago, ArleKino said: Zapravo, dobili su Wolvese 1-0 i bili bez poraza u prva tri kola. Leedsu su zabili pet, Pogba i Bruno letjeli terenom. Jebene činjenice, uvek upropaste nečiji dobar narativ... :( 8
MiddleClass Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Juve briljira bez Ronalda. Plakace i Man Utd za njim
Weenie Pooh Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 8 hours ago, dragance said: Rekao sam još pre nego što je i postojala mogućnost da Ronaldo ode iz Juventusa, ali on sasvim guši tim oko sebe. Ugišiobje Juve i Portugalsku reprezentaciju, a ovde je posve ugušio i napravio nepotrebnim mlade Grinvuda i Sančoa, dok se Brunu uloga promenila (i vidimo rezultat toga). Ronaldo je car, ali zahteva da se sve vrti oko njega da bi bilo uspešno, jebi ga - činjenica. Sve tačno, samo nisam siguran oko ovoga sa Brunom. Njemu je forma evidentno pala, ali nešto nisam primetio da mu se promenila uloga. Šta to traže od njega po dolasku Ronalda, da više učestvuje u odbrani? Cry me a river.
Jean-Luc Picard Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Ronaldo je tu jer su Glejzeri smatrali da je to odličan marketinški potez. Niko tu nije ništa pitao Olea dal mu isti treba i da li zna kako da ga uklopi u ekipu. 1
dragance Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 16 minutes ago, Weenie Pooh said: Sve tačno, samo nisam siguran oko ovoga sa Brunom. Njemu je forma evidentno pala, ali nešto nisam primetio da mu se promenila uloga. Šta to traže od njega po dolasku Ronalda, da više učestvuje u odbrani? Cry me a river. Manje ide na gol. Do juče ne znam da li je imao dva udarca na gol od Ronaldovog dolaska. Forma mu jeste pala, ali sve što sada (nedobro) radi je da se the Njemu prosledi lopta, umesto da sebi dozvoli više kreativnosti i preuzimanje rizika.
Meazza Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 (edited) Ja samo da primetim da samo u toku ove godine Ronaldovi fanovi kukaju na sav glas na tri njegova trenera i prozivaju ih diljem interneta da su slepci, diletanti i nemaci pojma. Edited November 29, 2021 by Meazza
Sandugp Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Meni je najjaci Kerik i velika vecina Junajtedovih igraca koji posle jucerasnjeg meca zale i pricaju kako su mogli do sva tri boda Mislim mogli su - da prodju kao i Juve da su ovi bili mrvu koncentrisaniji i organizovaniji u samoj zavrsnici. Ovaj bod je puna kapa za Junajted - ako uzmemo u obzir desavanja na terenu. I ne treba da zale ni za cim. Dok je za Celsi koliko god Tuhel pricao kako je zadovoljan igrom i kako su na pravom putu - propustena pobeda. Tacnije prosipanje bodova. Ronaldo sa druge strane najvise zali sto nije poceo mec. To je koliko mi se cini njegova najveca briga trenutno. 3
JohnnyD Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Just now, ArleKino said: Zapravo, dobili su Wolvese 1-0 i bili bez poraza u prva tri kola. Leedsu su zabili pet, Pogba i Bruno letjeli terenom. A da, izvini, izgubili su od QPR-a i remizirali sa Brentfordom. A u utakmici sa Wolvesima su spasavali zivu glavu, De Gea ih je spasio blama da bi na kraju sudio poklonio gol posle nesudjenog faula Pogbe. Dok se ne otarasite Megvajera, da se vrati Varan, i ubaci Kavani napred umesto fabrikovanih engleskih napadaca nema napretka.
Gylfi Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Ronaldu navijaci Junajteda treba da budu zahvalni za sve bitne golove ove sezone. Pogotovo u LS. Najvise zahvaljujuci tim golovima prosli su grupu. Dosta dobrog je pokazao od kako se vratio. Sada sto ne igra presing - jeeeeebiga. Drugačije to vidim; da on nije razbio balans tima ti golovi ne bi ni bili potrebni na taj način. Em je odbrana izgubila strukturu, em lik skida timske golove i guši saigrače, sve mora preko njega da ide. Nema smisla gledati samo Ronaldov učinak, mora da se gleda učinak tima u napadu/odbrani, sa njim i bez njega, a tu je sve prejasno.Plus taj negativni impakt na psihu saigrača, pošto je lik toliki pobednik, da kad izgubi, on ne smatra da je tim izgubio, nego da on nije pobedio. On se odmiče od tima da bude viđen kad slavi gol, sam ulazi nadrkan u tunel, odmahuje glavom čim nije po njegovom... Jebeš takve igrače u timskom sportu. Od prvog dana kada se vratio, većina navijača nešto romantizuje, kao da se vratio Ronaldo u prajmu, a ne ovaj sad nabijač sopstvene statistike od 37 leta.Možda Ragnik uspe da upakuje tim, ali ja mislim da ne može da igra moderan fudbal, da bude egal protiv Tuhela, Pepa i Klopa, a da mu ovaj igra. A znamo i onu njegovu izjavu za presing/trudnoću. Lingarda na lažnu devetku!Carra bolji od Keana na Skaju sinoć. Ronaldo je morao da bude ili RvP potez, ili da ne dolazi. 5
Sandugp Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Sve stoji. Medjutim cinjenica je da je tu. Tako da treba videti sta i kako sa njim. Ne vredi sada ni kukati sto je doveden niti sa druge strane ima neke vajde od prevelikog velicanja. A o golovima kada ih gledamo kroz prizmu trenutne situacije u Junajtedu (sa Ronaldom) - sve najbolje ... Mislim to sbb-kbb da on nije tu igrali bi vise timski ne pije vodu. Cak ni ne mislim da svi Junajtedovi napadi idu na njega. Ne volim da pricam napamet, trebalo pogledati detaljno statistiku pa utvrditi. Voleo bih da vidim misljenja Junajtedovih navijaca ovde o ovoj temi. Moguce da su neki i komentarisali, ali nov sam pa jos nisam stigao da pohvatam ko je za koga
ArleKino Posted November 29, 2021 Author Posted November 29, 2021 1 hour ago, JohnnyD said: A da, izvini, izgubili su od QPR-a i remizirali sa Brentfordom. A u utakmici sa Wolvesima su spasavali zivu glavu, De Gea ih je spasio blama da bi na kraju sudio poklonio gol posle nesudjenog faula Pogbe. Dok se ne otarasite Megvajera, da se vrati Varan, i ubaci Kavani napred umesto fabrikovanih engleskih napadaca nema napretka. Link za utakmicu sa QPR-om vodi na prodaju ratkapne, link za utakmicu sa Brentfordom na predsezonsku utakmicu, a drugo lice množine u kontekstu Uniteda na dvoboj. 1 8
Recommended Posts