Jump to content
IGNORED

Premier League 2021-22

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Tu je blizu i Mančester, na 50 km. Da ne odgode i tamo utakmicu. Leglo bi mi, nisam danas nešto raspoložen za gledanje mog kluba kako biva pasivna strana u gangbangovanju. 

Posted
17 minutes ago, omiljeni said:

neće igrati utakmicu zbog 5 cm snega? :thumbup:

Ogromno nevreme je bilo, a i vozovi/avioni su bili otkazani.

Posted
24 minutes ago, omiljeni said:

neće igrati utakmicu zbog 5 cm snega? :thumbup:

ti kao da ne znaš da se uvek odlažu utakmice ako navijači nemogu da stignu na vreme na stadion

Posted
36 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Tu je blizu i Mančester, na 50 km. Da ne odgode i tamo utakmicu. Leglo bi mi, nisam danas nešto raspoložen za gledanje mog kluba kako biva pasivna strana u gangbangovanju. 

Nece biti bas gangbangovanja, sneg pada, teren je u dobrom stanju, ali pitanje je koliko ce ovo ne/vreme da utice na kvalitet fudbala.

Posted

Gluplje nije moglo... :(

Edit: Ipak će poništiti VAR...

Posted

Whu baš lijepo igra... i sa kohonesima, za razliku od plastipičaka™ iz pariza

Posted (edited)

Klasican Gundo-gol.

Edited by Sandugp
Posted (edited)

Sa ovim snegom igraci sada bukvalno crtaju po terenu :) Dobro je sto su poveli, bilo bi jebeno da se na poluvreme otislo bez golova. Po ovakvom vremenu pitanje je sta bi se desavalo dalje ...

Edited by Sandugp
Posted
ti kao da ne znaš da se uvek odlažu utakmice ako navijači nemogu da stignu na vreme na stadion
lol
brt nemoj me zajebavati u tom Burnleyu svi zive na 5 min setnje do stadiona
Posted

Do Burnleya se ide “vozom” kakvog bi se i Železnice Srbije postidele (“Northern”) i čim padne lišće na prugu, a kamoli sneg, nema ništa od servisa. A ne žive svi “5 minuta od stadiona”.

Posted

Nije bilo uslova za igru, bilo je uključenje sa stadiona.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...